Великденски яйца ще боядиса мама за МАЙските деца!

• 12 795
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от нас..не съм ви забравила.....ама време за писане не остава.....тия дни най-накрая направих едно сериозно пролетно почестване/че срам,не срам Великдена го минахме със символично такова/......а и нещо нашия тати се е "изчанчил"-направо не мога да си го позная........толкова е мил и помага ...че направо съмнения ме загризаха Thinking
Сами е добре-не е бил болен-неговото повръщане от лиготия беше....ама не ми се разправя.....
Честито на християнчетата....да са живи и здрави и много късмет да имат в живота си Praynig......
На новопроходилите-също желая здравеи късмет...и много пъргави крачета...... Praynig
Ние проходилка не ползваме вече...че вътре сме опасни/каскади правим като за  холивудски екшън,а и батко доста се катери по нея,та я поприбрахме за третото/, ,но няма такива навици от ползването и......при нас проблема е с пълзенето-искаме ли да стигнем бързо някъде...и веднага заемаме позиция на колене .....но пък така сме като хлебарка пъргави.....
Някой беше питал за колелетата с дръжка/триколките/преди време...аз лично предупреждавам,че всичките са доста нестабилни и не си струва да се набутвате/ако ви подарят-може.....ама не си давайте парите/...
За братовчедката на Юнос,мога само да пожелая леко раждане...и дано да случи на екип...а за докторката-не ми се говори,че като се помисля,колко такива "търгаши" има в бели престилки...... #Cussing out

Снимки ще гледам после...че трябва да готвя.....

# 256
 newsm30  ylinfant smile3541Имаме си братовчедка - Рая - 2800/49 см - родена в 17.30 часа днес!!!!!!! И бебето и майката са на антибиотици с инфекция, но стабилни... леко раждане с много ходене/техники за дишане/клякане/пълзене пълно разкритие за 1 и 1/2 часа!!! На един напън главичка, на втори тялото....Супер!!!!
Хайде да полеем събитието   beer3 beer2 Wine Glass Drunk beer cheers beer newsm24 coolcoolи да си отдъхнем....

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 21:45 от eunos03

# 257
Честита братовчедка на Никола! Да расте здрава, весела и щастлива и бързо да оздравява! На мамата бързо възстановяване й желая!

# 258
Честита племенничка РАЯ на Юнос!
Страхотно име, много се радвам за лекото раждане. Хайде сега и така бързо да се възстановят двете и да се приберат вкъщи!  Hug

Мислех днес да не пиша, ама не мога...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЧЕСТИТО!

# 259
Юнос, честита племеничка! Да ви е жива, здрава, красива и все така борбена.
Кате, дано да оздравееш бързо.
Много са ви хубави покупките. Маратонките на Макси са супер.
Най-много ми хареса столчето на Килиан, защото съм на същата вълна. Крайно време е да му вземем някакво столче, че започна да се изправя в колата.
Криси май е настинал отново. Говори като препил. Дадохме му Calpol. Дано му мине,

# 260
  • София
Ели, честито ви братоведче РАЯ! Толкова се зарадвах, че поне раждането е протекло добре! Стискам палци бързо да се отърват от инфекцията и болести да ги забравят и майчето, и бебчето, и вие покрай тях  Laughing

Кейт, пясъчникът ви е супер, как се кефят дечурлигата!

Честото кръщение на тримата нови християнчета! Здрави и добри хора да пораснат!

А болничките мами и бебовци бързо да се оправят!

Хей, утре някой планира ли да наминава за обедната среща в Мола или да не се разкарваме и ние?

# 261
Честито бебче! И аз много се радвам че поне раждането е минало леко! Нека да е живичко и здравичко и бързо бързо да се възстановят с мама двечките!

Честити маратонки на Макси и честито ново столче за кола на Килиан. Много са хубави покупките.
Разгледах всички снимки, само на Румчо пътешествието сега го гледам. Всички дечица са много сладки!

Юнос, аз май не съм се изразила добре. Буталка имах в предвид , която е хем колело, хем аз да мога да го бутам. Люба тези които описваш като нестабилни не са ли само дето се продават по магазините в изобилие. На мен ми се иска да му поръчам нещо по готино. Мисля че Ира търсеше за Елла нещо такова и няколко мами пуснаха сайтове, но не помня в коя тема беше. Затова ако някой намери нещо интересно да праща. Аз търсих в сайта на Фишер прайс, но нищо такова не намерих. То сигурно има де, но на мен нещо не ми се отдава.  Laughing

# 262
Ани, това е сайт на Фишер Прайс http://www.fisher-price.com/us/default.asp

А това е на немски http://www.fisher-price.com/de/

# 263
Честито и от мен на Юнос-да им е живо и здраво племенничето и братовчедите много да си играят.....  bouquet
Ани,точно за масовите говорех-не познавам някой при който да са устискали повече от месец/при нередовно ползване/,дори и тези от  около 100 лв.......затова предупредих....а тези от чужбинските сайтове-може и по здрави да са....
А, ето ви малко снимки и от нас-днес имаше пак сбор на Пловдивската банда:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=67541&photo=136

# 264
Юнос, да ви е живо и здраво бебче Рая! Бързо да се оправят с мама и да ги изписват. Днес цял ден с интерес и вълнение чета темата и чакам някакво развитие. А онази нещастна докторка  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Но важното е, че всичко вече е добре.

Ох, на мен ми е доста гадно, защото одеве ходих по спешност до село, при дядо ми. Хич не е добре милия и ми е много мъчно. Вярно, че е вече на 87 години, но много си го обичам и много ми е мъчно, с него са свързани най-щастливите ми спомени от детството. Не се знае колко време ще изкара, а аз с нищо не мога да му помогна.  smile3518 Извинете ме, че ви натоварвам с такива проблеми, но нямам с кого да споделя. За късмет и Динко е на работа тази вечер и съм сама вкъщи и само мисля и премислям...

Кате, пожелавам ти бързо оздравяване, а снимките на децата в пясъчника са супер, големи са сладури.

Лека и спокойна нощ на всички!

# 265
Ели, честита братовчедка на Никола. Да е здрава, засмяна и късметлийка. Пожелавам на Рая и мама й бързо оздравяване.
Днес като се прибирахме от вечерна разходка с тати и куче нашите съседи ни се похвалиха със същата новина. В събота им се е родила внучка. Толкова много се развълнувах, много мило ми стана и едни мили спомени нахлуха в мен, че чак си и поплаках. Аз преди въобще не бях такава ревла, но след раждането.............

От къде да започна? Много хубави покупки сте си направили маратонки, пясъчник, слонче и столче (дано не пропускам нещо) само мога да кажа със здраве да ги ползват децата, а вие и по- хубави да им купите.

Кате, страхотен ви е пясъчника и Зари много обича да го пускам в този в парка, но аз там съм на щрек дали ще лапне фас или найлонче или някакъв друг боклук. То и без да е в пясъчника пак трябва да се следи непрекъснато предвид мръсните ни паркове .

Бабъл, благородно ви завидях на прекрасната разходка. И ние много обичаме да обикаляме из България ( е малко сме трудни с това куче, но.... нали си е наше ).

Бързо оздравяване всички болни дечица и мами.

О щях да забравя днес бяхме на консултация и мерките са ни 8900 гр. на 75 см. Ама какво му става на това дете само като влезнахме в кабинета и видя кантара и започна да реве. Той като бебе не е ревал толкова дори и при ваксините. последните пъти какво се наплаши от този кантар и като го види и ревввввввввв. Накрая аз отнесох една (задължителна) васкина против тетанус (сега се каксинирал моя набор).

Лони, горе главата мила. Не се предавай толкова лесно, трябва да имаш вяра и сили. не си мисли най-лошото.

# 266
Юнос да ви е жива и здрава племеничката и бързо възстановяване!   bouquet  bouquet
Кабранска -много хубави снимки и пикника -браво.А твоите синов еса големи сладури с почти еднакви анцузи в еднакви цветове  Heart Eyes..това от Америка ли са тия екипи?
Защо казваш,че не са стабилни тия колелета -буталки?Аз мислех да взема на Жули такова,че вече се изчерпах и накупих почти всичко...

Ани виж този линк .Това ли имаш предвид?

http://www.mothercare.com/gp/product/B000JFFBH8/sr=1-18/qid=1176 … 5031&mcb=core

# 267
Юнос, честито ви бебче Рая, да е жива и здрава. Бързо да се възстановяват с майчето Praynig
 Кате и наеб бързо оздравяване, че толкова е гадно да се влачиш с температура.
 Като запоказвахте снимки на тези бутащи колела и аз започнах да искам такова. Хм, ще се порзтърся и аз Party

# 268
  • Varna
 Бързам да ви предложа кафенцето днес и чайче разбира се.
Мимоз, Честито ти христянче.
 Да е живо и здраво беб Рая, много радост да носи на всички покрай нея.
 Мимоз http://www.mothercare.com/gp/product/B000JFFBH8/sr=1-18/qid=1176 … 5031&mcb=core
това предложение с триколката е добро. Иначе това което е 5в 1 има нещо подобно в Метро, което дори е 8в 1 и е 180лв по спомен.
 Иначе в Хиполенд ходихме и неостанах очарована от предложенията там.
 някой се събуди и ме вика...

# 269
  • Варна
Добро утро, мами!!!! Макар и дъждовно....
Ето нещо за сутрешно кафе и от мен:

Хайде на кафе!
Но запомни!
От чая ми е по добре.
Има ли значение това?
Важното е да се видим,
да поприказваме час, два
за певицата с червената коса.
За острието със хаплив език,
но не прегърбено, а смел войник.
За свободата на духа!
За грозното и фалша!
За живота, за смъртта!
И така след чая,
след горещото кафе,
може де ни стане по добре.   Mr. Green не знам кой е автора

ЧЕСТИТА ПЛЕМЕННИЧКА НА ЮНОС!!!! Да е много здравичка, послушна и да папка много!!!!

Еееее, Мимоз, ти пак изби рибата с тая триколка за бутане  Crazy ама дали има смисъл, се чудех аз, при условие, че по тези тротоари и дупки има да й се пъна как да я бутам с моите кекави ръце  newsm78

Хайде лек ден, може навън да няма слънце, ама при всички ви греят едни малки слънца  Heart Eyes да ги нацелувате и  Hug

Общи условия

Активация на акаунт