Сами е добре-не е бил болен-неговото повръщане от лиготия беше....ама не ми се разправя.....
Честито на християнчетата....да са живи и здрави и много късмет да имат в живота си
......На новопроходилите-също желая здравеи късмет...и много пъргави крачета......

Ние проходилка не ползваме вече...че вътре сме опасни/каскади правим като за холивудски екшън,а и батко доста се катери по нея,та я поприбрахме за третото/, ,но няма такива навици от ползването и......при нас проблема е с пълзенето-искаме ли да стигнем бързо някъде...и веднага заемаме позиция на колене .....но пък така сме като хлебарка пъргави.....
Някой беше питал за колелетата с дръжка/триколките/преди време...аз лично предупреждавам,че всичките са доста нестабилни и не си струва да се набутвате/ако ви подарят-може.....ама не си давайте парите/...
За братовчедката на Юнос,мога само да пожелая леко раждане...и дано да случи на екип...а за докторката-не ми се говори,че като се помисля,колко такива "търгаши" има в бели престилки......

Снимки ще гледам после...че трябва да готвя.....
Имаме си братовчедка - Рая - 2800/49 см - родена в 17.30 часа днес!!!!!!! И бебето и майката са на антибиотици с инфекция, но стабилни... леко раждане с много ходене/техники за дишане/клякане/пълзене пълно разкритие за 1 и 1/2 часа!!! На един напън главичка, на втори тялото....Супер!!!!
и да си отдъхнем.... 

Извинете ме, че ви натоварвам с такива проблеми, но нямам с кого да споделя. За късмет и Динко е на работа тази вечер и съм сама вкъщи и само мисля и премислям...
ама дали има смисъл, се чудех аз, при условие, че по тези тротоари и дупки има да й се пъна как да я бутам с моите кекави ръце