Великденски яйца ще боядиса мама за МАЙските деца!

• 12 718
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • Varna
 Накрая и ние да си покажем нашите яйца, Срам не срам аз не съм ги боядисвала, баткото самичък се справи с тази задача.
   Бети се опита да си присвои целия панер с яйцата вчера, много се разсърди че всичките не са за нея.

http://www.bgphoto.net/photos/25329/633117609612968750.JPG
http://www.bgphoto.net/photos/25329/633117605338125000.JPG

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 23:30 от Inochka

# 61
  • София
Лелеее, Бетинка колко пораснала!  Heart Eyes Сладурана ни е тя!  Heart Eyes

Да почерпим по случай 11я месец!

Най-сърдечни поздрави и за баш наборчетата!
Не мога да повярвам, че няма и месец и ще празнуваме 1 годинка! Макар че, по повод размислите на Ирка за времето, искам да ви кажа, че за мен тези 11 месеца са сякаш 11 години! В смисъл, че всичко преди тях ми се вижда толкова отдавна минало... и позабравено... и не особено съществено  Heart Eyes

Лека нощ от нас!

# 62
  • Велико Търново
Добро утро GrinningСервирам кафето и чая и като дочета темата ще пиша!  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee

bdbaloni на Duhi_Puhi!Ани,желая ти много здраве,щастие,любов и всичко най-хубаво!Весел празник!

# 63
  • Varna
Честит Рожден ден на Duhi_Puhi! Много, много  щастие[/size].
Честито и на Месечинките.   bouquet

# 64
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДУХИ-ПУХИ! ПОЖЕАВАМ ТИ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, БЪДИ ВСЕ ТАКА СЛЪНЧЕВА!

# 65
Честит рожден ден на Духи-пухи!Много щастие,любов и разбирателство!   bouquet  bouquet
Честити 11м на Константин и останалите месечковци!

Иночка,Бетка е бонбон на тия снимки/и иначе де/ направо да я намачкаш и нагушкаш  Heart Eyes
И нашите яйца са боядисани от баткото Embarassed Ще ги покажа и аз..

Кажете кои триколки/велосипеди/ се управляват от дръжката,т.е. от този ,който бута?

# 66
  • Varna
 Мимоз,  и аз се чудя  за тези колелета. Смяам след малко да отидем до Хиполенд да разгледам и там.
  А за на мачкването- ей сега отивам да я понамачкам, но и вие не ни отстъпвате. Свиркай,ако идвате тази седмица до Варна, че да се съберем варненки да ви почерпим.

# 67
Тази седмица ако не хвана влака,добре ще е   #Crazy Приключвам подавам декларации и се готвя за кръщене  #Crazy #Crazy Но другата седмица сме на линия за почерпка,ако има още  Laughing
За колелетата събери инфо и сподели моля те!
Отивам на тръстиката,стига съм се разсейвала  Confused

# 68
Честит Рожден Ден, Духи-Пухи! Много щастие и здраве!
     Бетинка много сладка бе  love001
 Аз си тръгнах по рано от работа, поисках да ме пуснат, ако има такава възможност, че утре нашата гледачка е заета и ще стана рано-рано с Йони, а тя напоследък си се буди в 6:00 #Crazy Сега обаче не мога да заспя, та съм на линия.
 Какво решихте за срещата, май няма да успея да видя. Аз мисля да пътуваме в началото на август, обзела ме е една еуфория и само чакам да дойде това рвеме Grinning Сега обмислям подаръците за родата. Остава и билетите да купя и юпииии ще си разходим дупетата с Йони в българско Party Ирка ти ще си ходиш ли с Елла?

# 69
  • Варна
Христос возкресе!!!
Честито на патерица на именяците!!!!

Честит рожден ден на Духи Пухи!!!! Много щастие и късмет!!!

Мимозка, правилно си се ориентирала. До магазина има магазин за спално бельо, мисля че има и магазин някакъв за дрехи 2 ръка, а на ъгъла на светофара е маг-н Дафне! А за онези триколки - аз се отказах, направо мисля колело да му купуваме. Всички около мен с такива се оплакват - или се чупят, или не са удобни по тез тротоари и дупки...

Макси слава богу е вече по-добре, макар гърлото му още да не е минало. Ама сега берем ядове от антибиотика - сутрин се събужда с подпухнали очи, разхлаби му коремчето, възпали му се дупето... Добре че свърши... Иначе е станал голяма фога, не мога да го оставя сам - веднага тръгва след мене да ме търси из стаите  Mr. Green Сега е на село при майка, а аз имам 2 седмици да измисля какво въобще ще правим с рожденния му ден  newsm78
От тук нататък са нашите снимки, който има желание, да заповяда  Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121436&photo=6

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 11:12 от Vif

# 70
Здравейте и Честито Въскресение Христово и от нас! Да са живи и здрави малките ни съкровища и всочки ние около тях.  И ние днес ставаме на 11м. Странно е как има определени моменти, в които изведнъж осъзнаваш как детето ти вече е пораснало. Напоследък си говорихме с баща й как вече тя е повече момиченце, отколкото бебе. започва да се изявява по-категорично определени желания, проявява емоции, които досега не сме виждали и с всеки изминал ден контактът с нея става все по-задълбочен, ако мога така да се изразя.
Няма да ви давам снимки от яйцата, защото въобще не се получиха- кристалите полепнаха по тенджерата вместо по яйцата, с желатина нищо не стана, да не говорим колко от тях се пукнаха. Аз съм установила, че колкото повече мерки вземаш нещо да не се случи, толкова повече то се случва, та и с пукнатите яйца така става. Мия не си взе яйце, тя повече се заинтригува от тревата, върху която бях положила яйцата. Но пък спазихме традицията с менюто и й приготвях пюре с агнешко. Хапна го със задоволство. През всичките почивни дни незнайно защо ставаше в ранни зори -в 7ч., но после си спеше два пъти през деня. Вчера бяхме с нея на кафе и се държа прекрасно, обра овации от хората там и си прекарахме страхотно.
Ирка и тя вече се тръшка, много се сърди нещо сато не стане както го иска, откри, че може да писка и го използва. Аз гледам обаче да не й позволявам да изпада в такива състояния много много. Хайде доскоро. Simple Smile

# 71
Честит 11-ти месец на Косьо, Мария, Ради, Ралица, Йоана, Петър, Христо и Соня!
Duhi, честит Рожден Ден! Пожлеавам ти много здраве, щастие и ако искате - още едно бебенце скоро.

Аз провалих яйцата. Не изчаках да се разтвори желатина и ги правих в малко желатинова вода и боядисани с ръкавици. Горе-долу станаха. Само че позалепнаха едно за друго.
А и от от 20 яйца се счупиха 12 и се наложи да варя отново.

Утре ще приключваме и ще попълваме бланките Simple Smile Ако не си бях мислила, че срока е 1-ви нямаше и да успея. Но добре, че стана така.

Вчера си направихме една дълга разходка около язовира в Панчарево. не знам дали е от това или от зъби, но през нощта Криси се буди 2 пъти със силен рев. Имаше почти 39 градуса температура и отказваше да суче. Много и му се спеше.
Докато го успокоиме минаха 2 часа. Горкия ми съпруг. Аз поне се наспах, а той се наложи да си стане рано рано и да отиде на работа.

Весел ден на всички.
ikati, моля те прати ми номера на GSM-а си, за да ти се обадя когато решим да се разхождаме в Южния парк.

Ани, исках да ти кажа, че направо съм възхотена от стихчето за Жасминка!
Много е хубаво.
Наистина имаш талант. И аз чакам следващото Simple Smile

# 72
не знам дали е от това или от зъби, но през нощта Криси се буди 2 пъти със силен рев. Имаше почти 39 градуса температура и отказваше да суче. Много и му се спеше.
Ох,и Ави е така и незнам какво да я правя-цялата гори-вдига до 39,7 ,плаче постоянно и е така от вчера надвечер..След час -два сме на лекар.Мисля,че е зъби,но все пак ще отидем;не й дества нито панадол нито компреси..

# 73
  • Варна
Олее, момичета, заведете ги на лекар дечковците определено. Има и някакъв вирус... Дано при вас се окажат наистина зъбки, ама за всеки случай е добре да има и компетентно лекарско мнение. Аз например никога не бих могла да разбера или да ми даде да видя гърлото на Макси, а беше червеноооо, като ми показа докторката. Хайде моля се да се оправяте бързо и скоро да сте добрее  Hug

Иначе за протокола, и аз съм болна - ма то може ли някой да не се разболее и накрая, всички като са здрави, тогава аз се разболявам....

# 74
  • София
И ние от днес сма на АБ, колкото и да не ми се искаше. Cry Доктора каза, че има бронхит, кашля ужасно, гърдичките и свирят. Отгоре на всичкото се занимавам да организирам на баткото РД и съм закъсняла за местата където исках  #Cussing out, та сега ще обикалям да търся другаде. Добре, че детенцето ми е кротко, та си се вози в колата, заради гламавата си майка.

Общи условия

Активация на акаунт