Сливен 7 - от Великден до Гергьовден

• 16 852
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
  • София/Сливен
messy, здравей! Тъкмо преди ден си мислех, че когато големия беше на възрастта на малката сега, аз вече бях бременна с нея (тя е родена през юни2004). И колко по-сериозен и отговорен беше той тогава, а нея вятър я вее на бял кон. Успешно раждане ти пожелавам. И според мен е хубаво личния лекар на децата да е педиатър. В Сливен моя и на децата беше педиатър (мъжа ми беше при друг по простата причина, че го беше избрал преди да се оженим). Като дойдохме в София - всички сме при един и той е педиатър.
Май няма някой (или някои) за които да кажем - добри са. Все някой за нещо е недоволен. Няколко пъти сме повдигали въпроса за лекарите. Ето например Дидка е доволна от нейния, но newsm78... забравих кой беше веднага даде пример за несправяне с работата точно на този лекар.
Опитахме се в началото на темата да направим списък с лекари, доколко успяхме незнам - можеш да погледнеш там.

mamasewi, идеята ти е много добра.

Иве, ти вече си се настроила на лятна вълна... Wink

# 211
Благодаря ти Меги
Много ме натъжи тази история с двете дечица, милите... Praynig

# 212
Здравей messy и от мен, и леко раждане Hug

mamasewi , аз също нямам нищо против, още повече че ми е ясно и на какво са подложени тези хора.Възможности нямам кой знае какви, но все пак капка по капка вир става Peace Обаче съм се научила и да не вярвам на всичко, което чета и виждам, дали тази история не е разказана още някъде, за по-голяма достоверност Thinking/дано не обиждам някой, но толкова пъти са ме лъгали, че се научих да не вярвам на всичко/
лекар.
Иве, ти вече си се настроила на лятна вълна... Wink

smile3521 sun

# 213
Иве и на мен много ми хареса кухнята на Асинка, но аз не изневерявам на червеното Naughty

Wink

Месси, леко раждане и да ти кажа, не ти препоръчвам личния лекар да ти е и педиатър Peace
Аз съм доволна от нашия дотолкова, че постоянно ми е на линия Peace а и е приятел на семейството на Миро....как да се откажа ooooh!

Мама Севи - и аз съм съгласна за помощта Peace

# 214
Neli аз скоро писах реферат на тема:Европейските институции.Използвах учебник "Право на Европейския съюз"-този учебник е мой и мисля че ще ти свърши работа така че ако искаш може да се видиме и да ти го дам да го ползваш.А ако темата която съм писала те устройва може да ти я пратя по е-меила.Реши и ми пиши.Ако има среща на мамите на 1 май може и тогава да ти го донеса ако не ти е късно.
Messy аз съм записала моето дете при д-р Илиева засега съм много доволна.Много внимателна жена и винаги е готова да ти обясни нещо даже и да и звънеш по телефона.Така че аз давам глас за д-р Илиева кабинета и е в ДКЦ1 на 4 етаж.ЛЕКО РАЖДАНЕ и от мен.
За срещата никой нищо не казва.Ще се събираме ли на 1 май?

# 215
Messy леко раждане и от мен.
Ива изпрати ми ги на silvina_djurelova@abv.bg . Благодаря!

# 216
 silvina83 готово, не я изпипах много, но ме изненадаха с по-ранен срок за предаване и не съм я проверила дори и за грешки Wink

Дидке, това зеленото направо ме срази бе душо Sunglasses

Абе Лунето не е влизала отдавна,надявам се всичко да е наред!

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 17:15 от Iva.M

# 217
За срещата никой нищо не казва.Ще се събираме ли на 1 май?
Ами то ние трябва да кажем. Например в 10.30 на 1 май. Кажете къде да е - вече е топло и може да е на открито или пак на сладкарница да отидем.

Messy, леко раждане. В коя болница ще раждаш? Моите деца са записани при д-р Донева. Доволна съм от нея, макар, че както и Меги каза от всеки доктор има както доволни, така и недоволни.

mamasewi, и аз нямам против да помогнем на хората. Много тъжна история  Cry

# 218
Благодаре ти Иве!

# 219
  • София/Сливен
Незнам каква е прогнозата за времето, но може и на Мъндиленд - за срещата става въпрос. Макар че ще е навалица предполагам, нали е почивен ден. Но то и на другите места в почивен ден ще е така.

# 220
  • В голямото море...Живот
Благодаря ти.За на4ало най вероятно ще работя за друг,но ще видя какво то4но като си дойда.

# 221
Този път да се обадя и аз за срещата, че/ на дявола памук в ушите/ уж ще си идваме Laughing, за Мъндевленд мисля, че е добре,децата ще могат да се наиграят.Може и сестра ми да дойде, ако нямате нищо против разбира се...

Между другото днес има рожденници- Велин на mimi_velin и nal, не знам дали влизат тук, но  nbirthday dazzler1 dazzler1 nbirthday

Последна редакция: ср, 25 апр 2007, 20:03 от Iva.M

# 222
Момичета аз приспах вече Филипа и сега с мъжа ми пииваме биричка с чипс. spoko cheers
Относно срещата и на мен ми харесва Мъндиленд така че аз съм за.Дано да няма много хора.Макар че на 1 май почиват почти само тези който работят на държавна работа така че може и да няма много хора пък и в 10 и 30 май е рано да има много.
Така че значи остава
НА 1 МАЙ В 10:30 ЧАСА НА МЪНДИЛЕНД.Който не е съгласен или има други предложения да пише.

# 223
Едва сега достигнах до компютъра.
Много ще съм ти благодарна katerina_evro ако ми пратиш темата си, а за учебника идеята е страхотна но из трябва да го набера и да го пратя до 30,04,07г. (т.к. съм дистанционно обучение ). А нямам и никакво време уж мъжът ми обеща да я напише но и той не си е вдигнал главата.
За срещата съм съгласна.И деня и часа ме устройва стига само времето да не е кофти.
Привет и на бъдещата мама. Леко и безболезнено раждане.
Моите деца са при различни педиатърки но засега поне за малкия съм доволна от д-р Шишкова любезна е и учтива.
Да ви се оплача пак не сме качили много (400г.) вече не знам злояд ли е или ????
С какво и кога си захранихте дечицата че ми предстои това и не знам кога и колко?
Чао от мен за днес.

# 224
И аз засега нямам планове за 01.05. На Мъндев ме устройва идеално. Стискам палци времето да е хубаво и най - после да се запознаем на живо.

Общи условия

Активация на акаунт