Пазаруване от about you - тема 41

• 58 433
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Момичета, НЕ става. Това и аз го виждам. Пробвайте да го промените и ще разберете за какво говоря. Не се променя.

# 511
Аз моя го сменях скоро. Айде не е баш скоро. Преди два-три месеца. Затова давам такива акъли. Може и да са оплескали пак нещо и да не работи като хората, но от там ставаше. Но не сменях, а изтрих стария и после написах новия.

# 512
Здравейте, имам следния казус: за първи път се случи да изпратят употребяван артикул на майка ми (копринена риза модел Banorah на Boss). Не само, че блузата беше носена, но и не беше същата, въпреки етикета на Boss. Аз имам такава поръчвана пак от About You, но тази от последната поръчка не беше коприна и маншетите бяха други, т.е. за мен са подменили с нещо друго при предишното връщане. Както и да е, майка ми я върна и даже днес си е получила парите. Тя им написа имейл да си поиска код, за да поръча пак на същата цена, тъй като разликата е голяма, около 60%. Днес са отговорили, че могат да дадат код за 15%, защото артикулът не бил объркан, а просто бил носен. Според вас има ли смисъл да звъни по телефона, за да търси код или просто няма да дадат по-голям процент?

# 513
Ако има за доказателство снимки, на които се вижда, че И не съответства на поръчания модел.. материята по-трудно може да се види, но щом маншетите са различни, да пробва.

# 514
Амии..легендите тук твърдят че им давали код с който да намалят до същата цена. Grinning
Аз не успях последния път. Толкова разправии бяха..без успех.
За това следващият път просто им върнах парцала без да пиша че е рекламация и без нищо да искам.

# 515
Казват, че ще дадат код и после те правят на маймуна.

# 516
Много им падна нивото, а ми бяха любими. Измъчена работа. Основният сайт вече ми прилича на аутлет.

# 517
В графа некоректни са ми вече.
Със страх поръчвам. Със страх връщам.

# 518
Последно поръчвах маратонки пума за дъщеря ми. Никакви проблеми, дойдоха в оригинална кутия. Но са най-нов модел та не е имало време някой да омаже нещо. Joy

# 519
Като се съберат повече поръчки е така, лъсват и врътките.
Последно тая новост с цените постоянно напред - назад ме напряга да следя артикул.

Да си кажа, че и с опита с рокля на swing ударих на камък, май не са за мен и моето ежедневие, поне мирясах да не ги гледам в близко бъдеще
https://www.aboutyou.bg/p/swing/roklya-27522086  на снимката тюла стои нежен, на живо отива по-твърд като перде, за капак плата е с блестяща брокатена нишка, хубавия десен с тези екстри е до там. Има нещо сякаш в кройката, нормален торс имам - тук горната част ми е голяма на дължина.
Върнах веднага, исках нещо отличително и ненатрапчиво с допълнения, а съм като  за ромска сватба пременена

Роклята на boss ми пасна, отговаря си на номера, вече я нося.
Само да обърна внимание на снимката в сайта на модела отзад как стои в кръста - така е на живо и ако има лека чупка в анатомията ще се подчертае https://www.aboutyou.bg/p/boss/vecherna-roklya-c-dezzan-26012109

Получих и ризка, много приятен на допир поплин на emily van den bergh. Класическа кройка с рязана бродерия като елипса предница и гръб в горната част, леко овърсайз. Нещо линка не ми излиза или бърникат пак цените. Взех я за 52лв с купон и намалена цена уж. Въртят цена между 177лв и 70лв
За размер се ориентирах по модела, който е xs-s
Edit излезе линка, това е модела
https://www.aboutyou.bg/p/emily-van-den-bergh/bluza-24982760

Чакам от купоните и  блуза на selected, не съм сигурна дали ще нацеля размер, същия модел в беста го дават, че е 34 размер облечен https://www.aboutyou.bg/p/selected/bluza-tatiana-14592365

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 10:58 от Щефи

# 520
  • София
Днес са отговорили, че могат да дадат код за 15%, защото артикулът не бил объркан, а просто бил носен.

Тези сериозно ли?
За такъв пропуск би трябвало да ти подменят безплатно артикула.  И да ти дадат отстъпка за следваща покупка.
Така го разбирам аз, де. Но ако са паднали толкова ниско, значи не си заслужават вниманието. И аз чакам една голяма поръчка и съм на тръни какво ще дойде.

# 521
Днес едната ми чанта от Desigual сдаде багажа. Буквално презрамката се разпра от чантата докато се движех. Отделно преди това допълнителната и дръжка се разши и възела се развали, но това реших да го преглътна. Беше преди месец-два. От една година я имам и това днес ме довърши.. 🙄 Да кажеш да съм я носила всекидневно може да се износи, но не е такъв случая. Има-няма 15 пъти да съм я слагала. Сега ще пиша първата рекламация към сайта. Дано реагират приемливо.

# 522
Аз върнах раница на Desigual, понеже бяха много протрити дръжките и се разшиха на места. Носих я година може би. Уважиха рекламацията и ми върнаха парите.

# 523
И на мен ми уважиха скоро рекламация на чанта Tommy. Чантата беше от плат и беше станала на пъпки от вътрешната страна, предполагам от триенето, но беше слагана 3/4 пъти. Звънях 4/5 пъти, голямо мотаене, но ми върнаха парите. И долнище Адидас връщах след почти година, цялото на пъпки.. Пак ми върнаха парите.

# 524
Нещо странно се случва - от профила да изчезнали данните за банковата ми сметки и не приема повторно въвеждане. Не съм ги трила аз, дали е някакъв бъг?

Общи условия

Активация на акаунт