Къде да срещна?

• 12 631
  • 379
  •   1
Отговори
# 255
До кофата с боклука ли ще отмята дали кандидатката отговаря на изискванията? Тези случайни срещи са за хора, които случайно си допадат и имат сходство, което личи в първия момент и са решили да пробват, пък то вземе, че се получи.
В интернет. Да пише какно търси и предлага и да чака. Евентуално познати.

# 256
  • София
Навремето имаше 2 канала за такива с изисквания: Адрес 4000 и обявите във  в-к "Труд", макар че критериите бяха редуцирани до няколко думи, защото се плащаше. Сга всичко е фрии и на човек му се развихря фантазията... пък каквото клъвне, избор да има 🤭

# 257
  • Обран бостан ;)
До кофата с боклука ли ще отмята дали кандидатката отговаря на изискванията?
Скрит текст:
Тези случайни срещи са за хора, които случайно си допадат и имат сходство, което личи в първия момент и са решили да пробват, пък то вземе, че се получи.
В интернет. Да пише какно търси и предлага и да чака. Евентуално познати.

Защо не ?

Ако изхвърля боклука разделно, примерно, значи е отговорна.
Ако в боклука има опаковки от скъпи парфюми и козметика - значи се грижи за себе си.

Като цяло подбора по боклук не е прецедент.
Даже има пример в народното творчество : "Сливи за смет". Wink

# 258
Al_Bundy, коментарът ти е топ! Както и приказката "Сливи за смет". Авторът може да вземе идея от нея.
Само за ваксината не знам как може да се информира без да го подведат. Сертификат, че си ваксиниран, може да поискаш от личния лекар. Но сертификат, че не се ваксиниран от конкретна ваксина, не знам дали някъде издават.

# 259
Имам познати, които се запознаха, докато хвърлят боклука. Bowtie
Нали Андрей от Иван и Андрей така се е запознал с жена му (моделка май беше) Simple Smile

# 260
  • Обран бостан ;)
Al_Bundy, коментарът ти е топ! Както и приказката "Сливи за смет". Авторът може да вземе идея от нея.
Само за ваксината не знам как може да се информира без да го подведат. Сертификат, че си ваксиниран, може да поискаш от личния лекар. Но сертификат, че не се ваксиниран от конкретна ваксина, не знам дали някъде издават.

Ами да вземе удостоверение, че не се води на отчет в психото. Може да свърши работа. Wink

Нали Андрей от Иван и Андрей така се е запознал с жена му (моделка май беше) Simple Smile

JoyJoyJoyJoyJoy

Това ми оправи деня.

# 261
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако сме точни, тя го е причаквала покрай контейнерите за смет Grinning

# 262
  • Обран бостан ;)

Значи работи метода. Wink

Да действа автора, да не се услушва.

п.п. Щях да забравя - да си прекара ТЕЦ или да си монтира 5000 литров бойлер, защото мъж на който му свършва топлата вода не е ник'ъв мъж. (това удебеленото го каза една потребителка)

# 263
Истинските мъже не им трябва топла вода.
Те даже и без вода може да се изкъпят.

# 264
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Значи работи метода. Wink

Да действа автора, да не се услушва.

п.п. Щях да забравя - да си прекара ТЕЦ или да си монтира 5000 литров бойлер, защото мъж на който му свършва топлата вода не е ник'ъв мъж. (това удебеленото го каза една потребителка)
Мии, жената избира в общия случай. Така че, нека бъде най добрата версия на себе си ( това звучи миличко  и позитивно), и да се надява, че ще го пожелае някоя Grinning Пък дано и той да я хареса. Амин.

# 265
  • София
Много мъже напоследък си седят вкъщи, работят вкъщи и се надяват жената да им кацне като една фея на перваза. Ама не би.

# 266
  • Обран бостан ;)
Мии, жената избира в общия случай. Така че, нека бъде най добрата версия на себе си ( това звучи миличко  и позитивно), и да се надява, че ще го пожелае някоя Grinning Пък дано и той да я хареса. Амин.

Така е !

Ако съм на автора ще започна работа във фирма за почистване на домове. Хем ще и видиш къЧята, хем ще я видиш чистница ли е, има ли потенциал за булка и т.н.

После "ало, да дода ли да почистя" и готово - роднина, милиционер, роднина, милиционер. Wink

# 267
  • София
Да не се държи, като себе си и всичко ще се подреди.

# 268
Олее, да не била ваксинирана... Rolling Eyes
Направо като дявол от тамян бих бягала от такива промити мозъци.
Не търся мъж, но имам дъщеря на възраст за омъжване и ако някой не я иска, защото е ваксинирана, направо ще го пратя на психопреглед.

# 269
  • София
Как, ще му се бастисат невероятните гени Laughing

Общи условия

Активация на акаунт