🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 43 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Съвсем случайно попаднах на
Ако можеш, забрави. https://www.youtube.com/watch?v=kHlG5kvFsBo
Гледах го вчера в youtube, мноого добър филм, добри актьори, автентичност. Филм, какъвто изкуствения интелект, ако ще да се напъне до насиране, не може да изкара. Отдавна не бях гледал бг филм, камо ли такъв, който да ми хареса.

+1 и всичко е натюрел без силикони Wink https://youtu.be/kHlG5kvFsBo?t=1443

А Филип Буков

Скрит текст:
,
не ти ли прилича страшно много на доктора във филма

https://youtu.be/kHlG5kvFsBo?t=165

https://youtu.be/kHlG5kvFsBo?t=1160

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 20:09 от pinko

# 571
Новия "Knives out" по netflix гледах. Изненадвам се, че никой още не го коментира. Филмчето е много ок. Има приятно чувство за хумор, и е леко странно... quircky, не мога да намеря българска дума. В духа на предните части, но сякаш ми хареса повече.

# 572
  • Bayern
Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery   преди малко го изгледах,  за мен тази трета част беше най-предвидима , но си струва да се гледа

Сега започнах    Fountain of Youth / Фонтанът на младостта   от доста време си го пазя за десерт, но след първия половин час съм по-скоро разочарована...

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 20:50 от Roshla2006

# 573
  • София
Зоотрополис 2 вече мина 1 млрд или по-точно: $1,136,670,004 световен приход. Simple Smile

Но всичко живо е в очакване на премиерата на Аватар 3, за да видим дали ще се доближи до цифрите на предните два филма. Simple Smile
Сега билетите за кино са доста по-скъпи, така че би трябвало да строши доста рекорди за откриващ уикенд и пр. От друга страна по-малко хора ходят на кино. Скоро ще разберем.

# 574
Сигурно сте видели новината за трагедията, от сутринта -
Скрит текст:
режисьорът Роб Райнър (Мизъри, Принцесата булка и др.) е бил убит, заедно със съпругата му - двамата са открити заклани в дома им.
Има ъпдейт - основният заподозрян е техният син Ник Райнър.

# 575
Новия "Knives out" по netflix гледах. Изненадвам се, че никой още не го коментира. Филмчето е много ок. Има приятно чувство за хумор, и е леко странно... quircky, не мога да намеря българска дума. В духа на предните части, но сякаш ми хареса повече.
И аз го изгледах през уикенда. Много любими британски (и не само) актьори, дори и само заради тях си струва гледането. На Джош Бролин много би му отивал някой библейски герой или такъв от гръцката митология.

# 576
Бе това Зоотрополис не е ли някакво детско? Чак пък толкоз ли е яко, че през два поста се обсъжда?

# 577
  • София
Детско е, сега втората част писах, че не ми хареса на мен.

# 578
И на мен ми е интересно защо се обръща толкова внимание на детско . Няма нищо лошо , но все пак има и други филми за обсъждане .

# 579
  • Галифрей
Бе това Зоотрополис не е ли някакво детско? Чак пък толкоз ли е яко, че през два поста се обсъжда?

Е и? Филмът е за всички възрасти, големи хора го правят и рисуват, много труд влагат и те трябва да бъдат оценени. Бих го определила като семеен филм. На мен втората част ми хареса.
Не всички анимации са детски.

# 580
В момента е най-печелившият филм в САЩ.

# 581
  • София
Anaconda ми е интересно дали ще се справи прилично в боксофиса. Уж да е сериозен филм, но с Джак Блек ще е като Джуманджи Grinning

# 582
Видях му трейлърите - на мен ми прилича на комедия. А мислех, че е нещо като хорър...

# 583
Той е комедия. Така се води - екшън, приключенски, комедия.

# 584
  • София
Топ ефекти, музика, кинематография, но слаб сценарий. Сефте. И предните два филма бяха така, но счупиха планетарните рекорди.
Ранните ревюта на критиците за Аватар 3. Преди няколко седмици купих за IMAX.

Общи условия

Активация на акаунт