🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXVI 🎬

• 43 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз ги слушам критиците, смесени са ревютата, но пък феновете, които вече са гледали Аватар 3 повече им харесва от втората част. Третата реално веднага започва където свършва втората и са един филм, но е разделен заради времетраенето. Аз от клиповете в нета съм доволна от видяното. За мен няма съмнение, че визуално филмът ще е шедьовър, музиката също, а главната песен този път се изпълнява от Майли Сайръс и се е получило супер. Хареса ми много един коментар, че Варанг е тъмната версия на Нейтири, а Куорич тъмната версия на Джейк Съли.
Хайде хора не остана Grinning.

# 586
"„Анаконда“ — колебая се дали да го гледам на кино, но отдавна не съм ходила на комедия, а Джак Блек и Пол Ръд все пак дават надежда за що-годе сполучлив хумор.

Зоотрополис, стига да не изглупеят Дисни и го задържат, ще спечели още пари по празниците, преполагам че ще завърши 1,5 милиарда долара.
Аватар ще чупи рекорди, отново. Предвид че филма е номиниран за Златен глобус за боксофис успех преди излизането на екран, говори какви очаквания и предвиждания има. Това е един от филмите, които е задължително да се гледа в кино салон, мащаба е прекалено голям, за да се гледа вкъщи.
Зоотрополис 2 вече мина 1 млрд или по-точно: $1,136,670,004 световен приход. Simple Smile

Но всичко живо е в очакване на премиерата на Аватар 3, за да видим дали ще се доближи до цифрите на предните два филма. Simple Smile
Сега билетите за кино са доста по-скъпи, така че би трябвало да строши доста рекорди за откриващ уикенд и пр. От друга страна по-малко хора ходят на кино. Скоро ще разберем.

Скрит текст:

# 587
  • Bayern
Ново от  Стивън Спилбърг  - премиера юни '26  Disclosure Day  - трейлъра нещо не ме грабна, но все пак ще се гледа

# 588
  • България
Скрит текст:
И аз ги слушам критиците, смесени са ревютата, но пък феновете, които вече са гледали Аватар 3 повече им харесва от втората част. Третата реално веднага започва където свършва втората и са един филм, но е разделен заради времетраенето. Аз от клиповете в нета съм доволна от видяното. За мен няма съмнение, че визуално филмът ще е шедьовър, музиката също, а главната песен този път се изпълнява от Майли Сайръс и се е получило супер. Хареса ми много един коментар, че Варанг е тъмната версия на Нейтири, а Куорич тъмната версия на Джейк Съли.
Хайде хора не остана Grinning.

Това е качено на официалния канал на Аватар в ютюб, нали? Защото качеството на звука е много лошо, като в подводница. Лично аз не харесвам Майли и нейния стил/изпълняване/глас, но чакам да гледам филма с нетърпение.

# 589
Аз сигурно съм единствения човек, който не харесва Аватар. От първия филм още. Харесвам Джак Блек и ще дам шанс на тази Анаконда само заради него.

# 590
Да препоръчам Джей Кей - с Клуни, много добър филм!
Също снощи изгледах Бягащия човек- много приятен имаше преди години подобен с Арни.

# 591
И аз не припадам по Аватар. Гледах първия филм, който излезе преди години, да, добре беше, но нищо уау за мен. При него главното са визуални ефекти.
Нямах никакъв интерес към втората част, към третата - съвсем.

# 592
Аз сигурно съм единствения човек, който не харесва Аватар. От първия филм още. Харесвам Джак Блек и ще дам шанс на тази Анаконда само заради него.
И на мен не ми е интересен. Не го мразя, просто ми е напълно безразличен.

# 593
На мен пък Джей Кели не ми хареса. Някак незавършен и повърхностен. Не ме докосна.

# 594
Аз не съм гледала изобщо Аватар, но ми стана любопитно да го видя, поне първа част. Иначе филмът, който най-много ми хареса тази година всъщност е стар - Великата красота. Изключително красив филм. За съжаление го няма по платформите, бих си го изгледала отново.

# 595
  • София
На телевизора или лаптопа общо взето си е съвсем обикновен филм. Обаче, ако отидеш на кино все едно гледаш нещо коренно различно. Не е случайна огромната фенска база генерирана през 2009 година. Абсолютен феномен откъм създадена природа на Пандора. Това спечели аудиторията.
Историята не е нещо, което не сме виждали в други филми.

# 596
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мандо, много точно. Аз като го гледах на голям екран все едно бях на Пандора. С такива детайли е направено, че за времето си беше и все още е нещо революционно. И досега изтръпвам като се сетя какво почуствах аз самата докато "бях с Джейк в гората". Историята веднага я разпознах, че е детското Фърнгъли ама ъпдейтната Grinning, но аз съм фен и на филмчето та с Аватар бях като дете в магазин за сладко.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 13:55 от Jess!

# 597
Не отричам, че природата беше много красива, но сините човеко-котки са ми адски грозни и отблъскващи. Не е моето.

# 598
  • София
Аватар и на малък екран беше впечатляващ. Просто не изпитвам потребност да гледам втория, че и третия.

# 599
Аз бях фен на първата част на Аватар , втората също не е лоша , ще чакам и третата . А и много харесвам Зоуи Салдана така че тези дни така или иначе ще гледам и тази част на кино за да усетя най добре ефектите от филма , не обичам като цяло много да се ползват във филми но тук правя изключение .

Общи условия

Активация на акаунт