КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 11 (Сезон 4)

• 58 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Гаджето на Влади е участничка от предишно издание на КИ, правилно ли съм разбрала? Или поне е известно инфлу?
Не съм запозната с формАта, за пръв път го гледам, може ли малко повече инфо за нея, моля.

И друго относно "широкоскроеността" на Влади. Как си се прегръщат с ГрОздето, защото са приятели, пък после скача на Лина, че го съблазнявала... Бил женен. Grinning Не че намирам показаното от делулуто Лина за адекватно, но и при него двойният стандарт ми се струва от еластичните.

# 181
Аз Влади не го харесвам, някак си ми изглежда все едно иска да се покаже като зрял, по-мъдър и над нещата. А в същото време , все се самоизтъква, все е най-най
Аз не го харесвам от самото начало, още и от предното предаване. Само се хихика и се прави на вечния стратег. Тази непрестанна усмивчица просто ми бърка в здравето. ОК, бъди си чат пат ироничен, снизходителен, "над нещата", саркастичен, ама понякога идва в повече и вече не е интересно. В ролята си на жури каква беше тази стратегия, да дава супер ниски оценки на всички, гарнирано със същата тази ехидна усмивчица?

В момента, в който разбрах, че е гадже на Мис Усещане, ми падна доста в очите. Все си мислех, че има интелект в него, ама...

Сега я гледам тази дама, аз я помня че само си правеше пластични операции и беше с един друг, който пак снимаше за ютюб ама не му помня името той говореше като Лина пък, на английски да се прави на интересен JoyJoy

А на Владито не му ли е млада тая булка, той си изглежда на повече 35-36г. Също забелязах, че я нарича "жена ми" макар че не са женени, но пък нали е зрял и голям, не може да каже гаджИто

# 182
Тя и булката и той са еднакво смахнати, направо са един за друг.

# 183
Гаджето на Влади е участничка от предишно издание на КИ, правилно ли съм разбрала? Или поне е известно инфлу?
Не съм запозната с формАта, за пръв път го гледам, може ли малко повече инфо за нея, моля.

И друго относно "широкоскроеността" на Влади. Как си се прегръщат с ГрОздето, защото са приятели, пък после скача на Лина, че го съблазнявала... Бил женен. Grinning Не че намирам показаното от делулуто Лина за адекватно, но и при него двойният стандарт ми се струва от еластичните.

женен бил, глупости от 6-7 месеца са с тази Виктория.

# 184
В Острова на стоте гривни явно Ники Николов яко е рязал с ножицата, за да се стигне до идеализирания образ на Влади, който ни представиха.
Сега го виждаме, като човек, който не знае по кой път да тръгне, за да събере симпатии. Много улав се оказа.

# 185
Гаджето на Влади е участничка от предишно издание на КИ, правилно ли съм разбрала?
Да, Виктория. Във всяко изречение казваше "Имам усещането, че..." или "Не знам, но имам такова усещане" Grinning Абсолютен хаус в главата й. Доста елементарно момиче ми се стори. А сега като й чух разсъжденията в "Битката на поколенията", и целия й изказ, ценностите й (друго освен социални мрежи не признава, а и не може и не иска), напълно ми се потвърждава мнението.
Когато имаш време, гледай третия сезон на Къщата. Има го като плейлиста в тубата.

# 186
В “Островът на 100-те гривни” Влади Слънчогледа имаше един скандал с Дзами, който по принцип аз не харесвам, но тогава лъсна мекушавата му мишкарска природа. Дзами го направи да изглежда като котенце.
От дистанцията на времето разбирам поведението и някои черти в характера му предвид това, което разказа за баща си.

# 187
Аз засега от мъжете харесвам Васил, Краси и Алпер. Като Алпер малко обича повече да се лигави, но това му е образа. Васил ми се струва истински и е симпатяга. Останалите - Памеца, уважавам това че е успял да премине през трудни неща и т.н но и при него забелязвам една нужда постоянно да търси одобрение, все да му се благодари ..

# 188
От мъжете само Васил и Алпер засега държат положение. (Донякъде и Краси)  Веско егоиста, с цигарите... Затворника да не го коментирам изобщо.. Виктор и той не знае какво иска, хаотично поведение. Но не е лошо момче в никакъв случай. Влади.. под всякаква критика. Илиян не знам дали да го слагам в категория мъж. И така.
Алпер ми направи много добро впечатление при последния разговор с Димана на двора.

# 189
Мисля, в предпоследния епизод Виктор разказа за баща си с повече подробности- бивша барета, ходел постоянно с пистолет (до скоро и с нож) в себе си, син на негов съдружник бил отвлечен от "Наглите". До голяма степен това обясни много неща от поведението на Виктор в моите очи. По стечение на обстоятелствата познавам деца на бивши барети/ служители на "органите" и честно ви казвам- относително нормалните и едикватните сред тях са единици.

Когато имаш време, гледай третия сезон на Къщата. Има го като плейлиста в тубата.

Мерси. Ще.

# 190

Да, но тя се запомни само с това, че имаше любовна авантюра с един от участниците и че като трябваше да обясни нещо, казваше само "така го усещам". В интерес на истината на няколко пъти усещанията ѝ бяха верни.
Запознали са се с Влади точно след излизането им от предаванията покрай свой общ приятел (участник в Островът).

Честно казано не ти препоръчвам да гледаш сезон 3, за мен е най-най-слабият от трите излязли напълно. Понеже си оставям Ютуб да ми върти каквото падне през деня, понякога ми пуска епизоди от сезон 2 и е доста по-добър, просто по-аматьорски.
Сезон 3 беше някакъв много лош Франкенщайн между професионално риалити и импровизирано такова, продукцията допусна доста грешки, които подпомогнаха някои участници и крайният победител в това число.

# 191
Аз не съм чула Божидара да използва квалификацията като к*рва. Каза й - “да не мислиш, че ти много хубаво се чекнеше”, в отговор на това, че са се изложили, което е далече по-обидно от вашия възпитан тон с неподготвянето.

И има разлика да се изложиш като не можеш да пееш и като се изложиш, чекнейки се. Но момичето хубаво се чекнеше. Не знам дали е талант или подготовка.

Наистина , ако не виждате разлика между , "не пяхте много добре, не сте се подготвили "(за да не кажем ,че нямате грам талант) , и откровеното" ти се чекнеш, като К-ва" , тук няма как да се изясним. 

# 192
Е, па това да се чекнеш си е умение. Ноооо, да пееш фалшиво и да се гавриш със слуха на драгите зрители е злоупототреба с доброто ни отношение.

# 193
Тази Лина в последния епизод кърти мозъчни клетки обаче. Такова красиво момиче външно (поне според мен тя и Грозденка са най-симпатични), а толкова тетралничи и се лигави, че става отблъскващо всичко.
Целият й плач изглеждаше като лошо театрално изпълнение. И абсолютно за театър, а не дори за кино. Както някой беше писал, съвсем съзнателно после се хвана на кукичката на Влади.

Божидара, ако не друго, за Влади и Грозденка (и Денислава) беше съвсем права. Но на мен ми е тотално персона нон грата вече с тези опити за обиди, свързани с морала на разни други момичета. И тя и Йоана и Грозденка по тази линия с глупостите, които изприказваха едни за други, са ми пфф...

Жалко за Илиян, че нямаше възможност да покаже повече от себе си. Доста зряло разсъждаваше и се държеше.

# 194
Малко разбор на последните неща които гледах

На мен Йоана и Лина са ми интересни като образи за набюдаване и според мен точно те 2-те са в противоположни краища на една скала.
Доста жени с бушуващи емоции и леко разклатени нерви има в тази къща. Осовно те са ми ту любопитни, ту дразнещи, ту ме навеждат на разни размисли.

Димана е малка, но точно защото е малка има и много къде да расте и ще израстне момичето тепърва. До 18 си зависим от родителите и техните избори и пример, после трябва да се бориш и усъвършенстваш сам. Не всички получават добра основа. Сигурна съм че е обичана и материално осигурена, но някой беше споменал, че хем прави впечатление на държано под похлупак дете, хем доста разглезено. Има таков нещо, но вярвам че ще си научи уроците в живота. Къщата не е точно хапка по нейна мярка в момента, но и това е урок. Все пак смятам че е мн друг тип човек от Йоана. Дори не бих казала че е незряла в практичния смисъл на думата. Според мен е доста отговорна и добре възпитана, но не е била в достатъчно шарени социални ситуации. Освен това е объркана още коя е тя и какво иска от живота. Но тепърва ще си научи уроците, не ми харесва да я гледам в къщата, не пасва добре, но като човек може би е от най-читавите и и истински там. Другите са доста излъскани, инфлуенсъри, врели и кипели в предавания, фалш на макс и мислене как всяко действие и дума ще изглежда отстрани.

Божидара също е доста шарена и противоречива. Много я даваха в началото, бяха го обърнали на Къщата на Божидара. Понякога като я гледам как говори и театралничи имам чувството че гледам филм   и актрисата в него. Тя си е взела участието тук като някакъв сериал,  не мисля че е напълно себе си. Понякога абсолютно го игре, какво казва, какви жестове прави и как ги прави. Нарочно предприето, помислено и режисирано от нейна страна. Дава си сметка че е пред камера определено. Но това също така и доста дразни, защото прекалено много театралничи и влиза в някакви ролички. Не мисля че сме я видяли напълно. Не мисля че е толкова луда или нестабилна колкото я изкарват. Просто реши че това е къщата на Дари, но досади, драмите й не бяха интересни за гледане. И може би е леко разклатена емоционално, в надкаст чух че е влязла в кофти момент от живота си, когато е била доста долу. Просто прекали с ролята според мен. Но на елиминациите много ми хареса как ги нареди и осветли малко машинациите на Влади. Иска ми се да видя повече от тази й версия, как ги изобличава хаха. Но и тя е объркана, явно и това че е тиктокърка и постоянно преекспонира пред камера и не може да се оттърси от това. Образа й е завзел личността частично, особено ако е пред камери.

Лина също е много интересна. Значи това е една готина мадама. Хубава, нежна, женствена, добро тяло, лице, лека, шеговита, нежна, артистична, ходи на разни йоги, красива по не барби-тунинг-клонинг начин. Мисля че това винаги доста й е давало и отключвало в живота. Съответно няма нужда да развива разни уменийца или да се сблъсква със сериозни проблеми, които да си реши. Като я гледам понякога, особено по-емоционалните изблици, все едно гледам някое детенце от детската градина. На това ниво е и не се е развила. А е на 30 и малко. Което ок, просто се чудя какъв живот трябва да си живял, за да си останал там. Доста сладък и лековат предполагам. Да й завиждаме ли, да я съжаляваме ли, не знам. Аз лично ако седна да се тръгшкам така до никъде няма да го докарам и нищо добро няма да ми се случи, най-много да дозатъна. Но в нейния случай явно работи, щом още си го ползва като стратегия. Искам да остане, но не мисля че ще се пребори. Искам, щото ми е много любопитен индивид. Смешно ми е, че се е казвала "Цветелина"  и се е прекръстила на "Лина" хаха. Направо паднах от стола като разбрах.. Една таква захаросано сладка и преиграна и театралничи и лети в облаците това момиче...но пак казвам, очевидно може да си го позволи. Имала е и има известни гаджета, Орлин Павлов, сега този Иван Тишев, сигрно има и други не съм ровила. Инфлуенсърка, сериали... абе получава й се на момата над 30 години с този характер. Лети в розовите облаци и няма нужда да стъпва по земята в калта. Пак казвам, може да си го позволи обаче. Първосигнални детски реакции, без да действа като възрастен човек с разум.

Йоанка....Йоанка е обратното. Защото в нея няма нищо първосигнално или детско или емоционално. Тя е изключително направена, като произведение на изкуството е.  Статуетка. Лицето й също безизразно като на статуя. Не знам самообладание ли е или какво. Но все говори бавно, отмерено, с дикция, има си много самочувстиве  и вяра в себе си. Може да не говои смислени неща, но всеки да седне да бъбри по този начин ще звучи адекватен без значение какво казва. Комуникацията е повече невербална. Абе усвоила ги е тия неща. И нейния живот е бил по-скоро лесен, тя сама си го е казала. Но средата/родителите са я научили на социални и меки умения, коетоо е голямата разлика с Димана. Но тя просто няма живец. Всичко звучи премерено, популистко, общо, неинресно, лъснато и изпилено. Няма живеец. Не смее да покаже живец. Всичко е стегнато в желязна ръкавица. Не е истинска. Както и самата Димана й каза.. Една маска. Коя е Йоана...никой не знае. Не ми е интересна. Дори не знам до колко е самообладание...то е перманентно нещо. От всички споменати женоря Йоана ми е най-.....тегава.
Другите имат много проблеми, ама са си до някъде те. Може да ги гледаш, да си мислиш за живота, да си анализираш, етц. Йоана е... статуя...който е макс изшлайфана да е угодена и приета соцално.
Шокирах се,че някой изобщо му хрумна да коментира танца на Грозденка. Особено Йоанка, при това в този момент беше изнесла дините на продан хахах

Общи условия

Активация на акаунт