VIP Brother 2 - 6

• 37 684
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 125
сега Азис казва , че няма да излезе чак в понеделник , а преди това ...
някоя от жените около него каза , че и тя ще си излезе...май беше Маги

Да, тя беше. Искрено се надявам поне да изтрае до петък вкл., та да изхвърчи Венета. Катето, Деса и Маги го навиват именно заради това. Не я искат онази змия.

# 1 126
  • средноголям град в България
Много лошо. Ще трябва да се борим срещу хилядите фенове на чалгата. Дори тригодишни деца пеят песни на Азис. Това е много хубаво. Ако така продължава един ден министър на културата и образованието ще е Азис. Заслужавате си го!!!!!
Аз и приятели ще се опитаме да спрем простотията. 50000 SMS. Уговорено е!!!

Peace Peace Peace

П.П. А от Венета по-злобна е Еврото, само дето по-умело се прикрива.

# 1 127
  • София /Абсурдистан
От къде да си го дръпна, че сега се прибирам и съм го пропуснала, а в Арената го има, ама няма сийд? Може ли някой на кратко да ме светне какво стана тази вечер в ББ?

# 1 128
  • София
Има една поговорка:
" Внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне !"
Е, Вената преди дни каза на Азис, че иска да са заедно
на номинации и как той ще излезе през вратата с 300,
обаче забрави една малка подробност, а именно, че
Азис има хиляди фенове + цялата ромска общност зад
гърба си !
Тази вечер Венета много ми падна в очите  Naughty
Все си мислех, че има нещо добро в нея, но уви - с
простотията си днес доказа, че не е нищо повече от
една комплексирана и злобна жена - жалко  Naughty

# 1 129
Номинирани са Венета и Азис. Тя е доста зле-легна си. Но аз нямам сигнал, не знам защо. И повече подробности нямам. Азис въпреки всичко иска да излиза. Но май след петък ще е...

# 1 130
Пак започнаха интересни разговори м/у Еврото и Маги. Този път слушател е Калинчо, а не Роси

# 1 131
Много лошо. Ще трябва да се борим срещу хилядите фенове на чалгата. Дори тригодишни деца пеят песни на Азис. Това е много хубаво. Ако така продължава един ден министър на културата и образованието ще е Азис. Заслужавате си го!!!!!
Ммм, да. Аз съм изключително остро античалгарски настроена, но определено мисля, че подобна постъпка от ваша страна е смешна. В по-добрия случай ми се вижда като да борите вятърни мелници.
Ама и така както недолюбвам тоя стил, така пак предпочитам Азис да гледам, пред тая усойница. В случая гледам на тях като на ХОРА, не ме вълнува кой с кого се плющи и какво пее. Кой пее, кой плюе ...

# 1 132
  • София /Абсурдистан
И аз не съм чалгарка, но мисля, че Азис ще й скъса трътката на Винетка  Mr. Green

# 1 133
  • София

Все си мисля, че ще е по-добре да пуснете
50 000 СМС-а за децата сирачета или болните дечица,
отколкото да напълните джобчетата на СИА.
За мен лично тази борба е смешна и безотговорна !
Не бих пуснала и 1 СМС за такава кауза  Naughty

# 1 134
И аз не съм чалгарка, но мисля, че Азис ще й скъса трътката на Винетка  Mr. Green
НЕ знам вече ... само в едно съм сигурна, СИА тази седмица ще берат плодове  Money В петък в 20ч. ще има пак `гласовете са 50/50`  Mr. Green

# 1 135
който е такъв патрон и няма кво да прави да пуска колкото си иска смс-и за или против каквото си иска.само че АЛЛ докато тука се пъниш толкова с твойте смс-и има деца и хора  които няма какво да ядът.и ако си толкова голямата работа вместо да се бориш срещу вятърни мелници можеш да помогнеш на тях.ама то за това акъл требе а на теб явно ти липсва.

# 1 136
Момичета, не се връзвайте на такива евтини провокации-чалга срещу ...не знам си какво си.
Много е елементарно да се разделят хората на отбор черешка и отбор ябълка.

# 1 137
еййй, как оплюха Малина Mr. Green

# 1 138
Момичета, не се връзвайте на такива евтини провокации-чалга срещу ...не знам си какво си.
Много е елементарно да се разделят хората на отбор черешка и отбор ябълка.
Права си,тук не е Мюзик айдъл, все пак не оценяваме кой как пее или по-точно какво пее.Но и така да е Минетка пак отпада Mr. Green

# 1 139
  На мен Азис ми е много симпатичен като човек,  намирам го за природно интелигентен, знае кога да замълчи, кога да  поокастри държанието си защото прекалява, дискретен е (въпреки опитите да се наложи за интригантство подобно поведение, аз го намирам за качество). Слушах ги и него, и Десислава с тяхното творчество, ами не ми харесва този пусти поп-фолк или чалга, отива им, прилича им, но на мен не ми пасва, което не ме кара да не са ми симпатични...

Общи условия

Активация на акаунт