VIP Brother 2 - 6

• 37 723
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 975
  • Варна
Сега Венета ще номинира с 2 точки Десислава.
да, и с още две азис

# 976
  • Между гори и планини
Много искам Венета на номинации...Ей тази жена голяма змия! Ако се ухапе сама случайно ще умре от отровата си!

# 977
Аз едно не мога да разбера... едно на ръка е, че В. им задава такива въпроси. Ама с какъв акъл ДесиСлава започва да й се обясвяна и да и отговаря, а после се сърди. Ако бях на нейно място моментално щях да я отрежа минетката и да й кажа да си гледа нейния живот.

Аз я разбирам Деси. Аз съм била нападана по подобен начин и не успях да реагирам на момента; Не съм явно много отракана и като ми говорят глупости и ме замерят с кал ми е малко трудно да реагирам правилно. И почвам да се обяснявам и да давам доказателства защо нещата, които са ми говорели не са истина. Знам, че не е правилно да почваш да се обясняваш, но още не мога да се науча на това.

# 978
Калин пак номинира Деса с 2 т.
Според мен Калин се вкарва сам във филми. Какво толкова значи изречението на Маги? Може да значи всичко, не е задължително да е уговорка за конспирация.
за Калин напълно важи репликата - бъди красив и мълчи -
вярно е- има вид , музикант , къдрици ,  това-онова , ама  зад това - скучен , безинтересен , не е умен , дори и сексапил няма извън снимките

# 979
 Thinking
Да не би минета да е незадоволена  newsm78
не намирам друго обяснение  Thinking
кво ще кажете, а
но по-добре първо да я чуем  Stop

# 980
Двата лагера имат предварителна стратегия на гласуването!
И не би било по - различно!
Ама нещо не ги изтрайвам с всичките им пози! И толкова са предвидими!

# 981
Мда, защо Азис мълча на номинациите... Rolling Eyes

Нали каза,че ще номинира на признак кой най-малко познава в Къщата и това са били - сем. Василеви.... Но все пак исках единият да е Венета.........

Да и това беше едно много тъпо "артистично" поводче...
И той играе курвенски...

# 982
Толкова е интересно, че не мога да отплепя от ТВ а съм на работа утре.

# 983
Според мен е глупаво Вип-овете така да се дърлят, само и само да ги гепнат тея 100 хилки. То е ясно какво им е материалното положение, де...Ама поне да си снижат претенциите, а не да им лети самочувствието в небето, а да се самоубиват с реплики като "Ааа, всеки си решава какво да прави с наградата, ако я спечели!" - това е реплика на В, в отговор на предложение на Здравко, който спечели да дари парите за болни деца или сираци.

# 984
Според мен е глупаво Вип-овете така да се дърлят, само и само да ги гепнат тея 100 хилки. То е ясно какво им е материалното положение, де...Ама поне да си снижат претенциите, а не да им лети самочувствието в небето, а да се самоубиват с реплики като "Ааа, всеки си решава какво да прави с наградата, ако я спечели!" - това е реплика на В, в отговор на предложение на Здравко, който спечели да дари парите за болни деца или сираци.
що, и те са хора като нас  Flutter
сподед мен въпросът не е в парите  Peace
минетка ако мисли, че скандалният и рейнинг ще и помогне, нещо е в голема грешка, ама в голееема грешка  Joy

# 985
  • София
Thinking Да не би минета да е незадоволена  newsm78 не намирам друго бяснение  Thinking кво ще кажете, а но по-добре първо да я чуем  Stop

То си личи, че е незадоволена, но най-вече емоционално. Венета се държи като не-щастлива жена, която няма смелост да се раздели с човека до себе си, след като е разбрала, че изобщо не са един за друг. А аз я мислех за силен характер.... а тя си е дребна злобна душица...

# 986
  • Варна
катето номинира венета защото е  болна hahaha Joy

# 987
# 988
хахахаа  Катето казва, че Венета е болна и трябва да си ходи да се лекува
Браво!

# 989
що, и те са хора като нас  Flutter
сподед мен въпросът не е в парите  Peace

Да, бе, ясно..И те ходят до WC-то, ама просто претенциите на някои от тях много се разминават с имиджа на обикновен човек, който искат да наложат.

ХАхаххахахаха,евалата Кате!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт