VIP Brother 2 - 6

• 37 761
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 035
Доколкото разбрах, договорът на Азис е за престой в къщата до ПЕТЪК, 13-ти април. Тоест така и така ще излиза - нищо чудно и да нагласят вота в полза за Венета... Ох, гадно отвсякъде... Sad

# 1 036
Доколкото разбрах, договорът на Азис е за престой в къщата до ПЕТЪК, 13-ти април. Тоест така и така ще излиза - нищо чудно и да нагласят вота в полза за Венета... Ох, гадно отвсякъде... Sad

И аз си мисля, че ще е нагласен вота.

# 1 037
току що венета каза, че в момента не се притеснява, щяла да се притеснява ако е била на номинации първата седмица, ама сега изобщо не й пука
мда, ако го каже още веднъж, може и сама да си повярва, щото освен нея, друг балък едва ли ще се намери  Joy

# 1 038
И Азис да си позволи да излезе като победен?! Това не го вярвам. По-скоро сам ще се откаже

# 1 039
  • София-Лагера
току що венета каза, че в момента не се притеснява, щяла да се притеснява ако е била на номинации първата седмица, ама сега изобщо не й пука

Тия да ги говори на някой друг Twisted Evil
АЗИС НЯМА ДА ОСТАВИ КИТАЕЦА Peace

# 1 040
  • Варна
еее ако това се случи, тези от нова не им ли се струва, че ни вземат за канарчета

# 1 041
Азо няма да се откаже.тва си е тръпка бе ще иска да види какво ще решат хората.а ако спечели змията съм сигурна че работата е нагласена.
невярвам Азо да отстъпи тук говорим не просто за игра

# 1 042
А защо мислите, че Азис ще си излезе доброволно? Фолкаджийките ще го нахъсат да остане, сигурна съм.

# 1 043
който и от двамата да излезе, ще остане неговата половинка, която изобщо не е вип. Накрая ще останат най-скучните хора. Представете си Тишо, Китаеца, Маги, Здравко и Калин на финал.

# 1 044
да , точно така ..Венетка ще остане вероятно  ..
но ще го съобщят в последния момент , за да посъберат повече СМС-и

# 1 045
Азо няма да се откаже.тва си е тръпка бе ще иска да види какво ще решат хората.а ако спечели змията съм сигурна че работата е нагласена.
невярвам Азо да отстъпи тук говорим не просто за игра
Ами може да си тръгне, точно щото е Азис, и не му пука кой кво мисли и защо го мисли  Whistling

# 1 046
И Азис да си позволи да излезе като победен?! Това не го вярвам. По-скоро сам ще се откаже

Въпросът е, че не може да се откаже преди петък, 13-ти... Така и така даваше зор да си ходи, ако не успеят да го убедят да остане, ще го изшъткат чрез гласуването... Ако сам си тръгне, ще го сметнат за пъзльо, сразен от авторитета на Венетка... Тоест и в двата случая е прецакан...

# 1 047
  • Варна
А защо мислите, че Азис ще си излезе доброволно? Фолкаджийките ще го нахъсат да остане, сигурна съм.
не съм фолкаджийка, но честно и аз разчитам на това, че азис знае, че неговите фенове ще го подкрепят  newsm17

# 1 048
  • Be realistic - plan for a miracle.
Разкажете още нещо от първите моменти след номинациите - как се държи Венета? Simple Smile Нямам Nova+ тука... Sad

# 1 049
  • Между гори и планини
На Венета и потънаха гемиите

Общи условия

Активация на акаунт