VIP Brother 2 - 6

• 37 677
  • 1 348
  •   1
Отговори
# 1 050
Егати до сега 100% против Венетка, а тя пак ще си остане Twisted Evil

# 1 051
който и от двамата да излезе, ще остане неговата половинка, която изобщо не е вип. Накрая ще останат най-скучните хора. Представете си Тишо, Китаеца, Маги, Здравко и Калин на финал.

Aaa,мола мола..Деската да не забравяме,все пак нали ще е победителка..   Sunglasses Whistling

# 1 052
Много лошо. Ще трябва да се борим срещу хилядите фенове на чалгата. Дори тригодишни деца пеят песни на Азис. Това е много хубаво. Ако така продължава един ден министър на културата и образованието ще е Азис. Заслужавате си го!!!!!
Аз и приятели ще се опитаме да спрем простотията. 50000 SMS. Уговорено е!!!

# 1 053
Разкажете още нещо от първите моменти след номинациите - как се държи Венета? Simple Smile Нямам Nova+ тука... Sad
ето така
 smile3549

# 1 054
Егатиииииииии... Яд ме е - толкова я исках оная пача на номинации, а по всичко личи, че не можеш с танк да я мръднеш... Ужас... Но от Нова трябва да измислят нещо - не могат да си позволят да изпуснат Азо...

# 1 055
  • ES
Аз мисля, че ако излезе единия от лидерите много ще е предрешен и предвидим бъдещия победител. Ако наистина Азис ще излезе, мисля, че ще направят така - Венетка губи вота и излиза, Азис излиза по свое желание.

# 1 056
Много лошо. Ще трябва да се борим срещу хилядите фенове на чалгата. Дори тригодишни деца пеят песни на Азис. Това е много хубаво. Ако така продължава един ден министър на културата и образованието ще е Азис. Заслужавате си го!!!!!
Кой си ти пък да говориш от името на 5000 души?!?!?!

# 1 057

Да! Да! Да! Спрете простотията на Венета! Mr. Green

# 1 058
Анкетата рулз  thumbsup

# 1 059
  • E-CLM & CH-VD
Може пък това да е стратегия да я изкарат Минетка. Едно, че се изложи достатъчно, второ, че им е пределно ясно, че мобилизират ли се феновете на Азис, Минетка няма шанс.  newsm78

# 1 060
  • София
Егати до сега 100% против Венетка, а тя пак ще си остане Twisted Evil

Ако остане ще е показателно за играта на Нова тв. Хич не ми се иска да вярвам, че всичко в тази държава е нагласено, уговорено и т.н. .....  Tired

# 1 061
Току що Азис е споделил с другите,че иска да си тръгне.Венета искала обаче да остане с него-искала тук,в къщата да го победи  Joy
Да обаче му пуска фитили /Един вид "Не,не можеш да си тръгнеш,няма да го направиш" и т.н.

# 1 062
Kитаеца туко-що каза на Венета, че Азис ще излиза доброволно, НО не в петък, а в понеделник (освен ако не го изшъткат в петък).

# 1 063
Китаеца объяснява на Венета,че Азис излиза в понеделник дори да бие Венета, защото нямало да чака финала и да бъде победен от Здравко  Joy Joy

# 1 064
Китаеца объяснява на Венета,че Азис излиза в понеделник дори да бие Венета, защото нямало да чака финала и да бъде победен от Здравко  Joy Joy
ами прав си е човека ако здравко го победи ще му падне тарифата за пеене hahaha

Общи условия

Активация на акаунт