С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 30 543
  • 604
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Парфюми и аз подарявам. Козметиката няма на кого, майка ми не ползва такива мацни.
Не знам къде мога да ги дам, може би някой кризисен център.

# 361
  • Glasgow
Влезте в групите за приложението vinted в UK, нещо като олх, там е големият екшън. На мен ми беше смешно първо и мислех, че драматизират, докато не получих бански "нов без етикет" с петно от цикъл. А използван бански и бельо дори не е позволено да се продават. Продавачката "о, аз така го получих от друга във vinted, не съм видяла ". Върна ми парите но даже се опита да ми набие чувство на вина, "сега се набутала заради мен". Е що заради мен🤷🏻‍♀️ Оттогава само чанти и аксесоари съм купувала. Но в групите какви случаи има, изпращат боклуци, или купуват нещо ново, сигнализират че е повредено и изпращат обратно на продавача носен и повреден такъв продукт, който явно са имали личен.

# 362
  • España
Оооо, аз в испанския vinted миналата година така изгорях с една чанта Polene . Беше почти нова , купена от официалния онлайн магазин на марката . Изпратих я и след получаването, купувачката ми отвори диспут , че чантата не била оригинална . След хиляди разправии , в крайна сметка се съгласих да ми я върне ( то в тази платформа продавачът не е защитен по никакъв начин и от немай къде се съгласяваш, щото иначе рискуваш и продукта си да загубиш) и ….познайте , вместо моята чанта , получих съвсем друг модел , имитация ала алиекспрес, даже и друг цвят и не е и кожена дори ….
Но, за друго идвах да мрънкам . Тъкмо се връщам от концерт : класика ,струнен  квартет , “Четирите годишни времена “ на Вивалди , на светлината на хиляди свещи в красива зала в бароков стил …..красота и наслада , обачеееее…..около мен няколко човека не спряха да кашлят през цялото време ! Разбирам , че всеки може да се разболее и настине( макар и да е лято все още тук) , но да развалиш не само своето , а и на другите удоволствието с непрестанно кашляне, подсмърчане , ровене в чанти за хапчета , бонбони и вода…..дразни и още как…..

# 363
  • София
Аз кашлям след тичане и миналата година беше ми останала хронична кашлица от един бронхит. Пролетно време също кашлям понякога, макар да нямам алергия. Мисълта ми е, че може да не са болни, но е неприятно, разбирам.

# 364
  • Glasgow
Оооо, аз в испанския vinted миналата година така изгорях с една чанта Polene . Беше почти нова , купена от официалния онлайн магазин на марката . Изпратих я и след получаването, купувачката ми отвори диспут , че чантата не била оригинална . След хиляди разправии , в крайна сметка се съгласих да ми я върне ( то в тази платформа продавачът не е защитен по никакъв начин и от немай къде се съгласяваш, щото иначе рискуваш и продукта си да загубиш) и ….познайте , вместо моята чанта , получих съвсем друг модел , имитация ала алиекспрес, даже и друг цвят и не е и кожена дори ….

заради такива прочетени случки по групите вече почти не ползвам платформата, а обичах преди. Хубав замисъл, но никаква протекция, а уж плащаш процент от покупката за протекция. Хората вече започнаха да записват видеа, как получават, как изпращат, ако нещо се обърка после, прекалено ми е на мен, да живее амазон Simple Smile Ей тая моята с петното, ако не беше се съгласила да ми върне парите как точно да докажа, че не съм направила петното сама? Защото преди да ми се случи бях склонна да мисля, че някои го правят умишлено, за да имат безплатен продукт, като почнат скандалите из групите и да си публикуват профилите. И винаги се намира някоя да защити мърлите. Пускат снимка на получена долна дреха с петна в специфична зона, отврат, и потребителите започват да питат за профила на продавача, да го блокират за в бъдеще и все ще цъфне някоя "Защо боди шеймвате жената, това са нормални телесни течности, като жени трябва да знаете!...Ок, ама защо трябва да си споделят течностите с непознати, които дори са си платили за удоволствието:close:

# 365
  • София
Ама че гнус. Close

# 366
  • Deutschland
Във Винтед плащам само с пейпал. Излъгаха ме с едно яке, ново уж, накрая не го пратиха и пейпал ми върна парите.
Сега по темата.
Имам приятелка уж, която се е захванала с онази инициатива " Ела си у дома", демек да върнем българите в България.
Хубаво, ама мен това изобщо не ме касае честно казано. Тази сутрин майка ми публикувала на ФБ профила ми пожелания за първи учебен ден на малкото дете, защото днес тук стартират първокласниците. И отдолу се пишат от същата едни коментари, на всяка дума българското знаме. Коментари от сорта как в България ще получи по-добро образование, как в България е по-безопасно за децата, как ще научи народни танци и т. н. Написах й благодаря, но сами преценяваме кое е най-добро за децата ни в момента и занапред.
Едно птиче ми каза, че тази инициатива е свързана с някакви НПО и подобни, което мен ме отвращава.

# 367
  • Glasgow
Тази кампания има ли връзка с Иван-и-Андрей? Те имат някаква такава. На прожекцията на Гунди в Единбург беше Андрей и той говори по темата, и как "хора като нас'  трябвали на България, като ако трябва да съм честна публиката на тази прожекция не мисля, че е баш каквото на България ѝ трябва Grinning Аз бях с братовчедка ми и даже я питах "Боже, и ние ли така изглеждаме'? То пиха бири, ядоха, някакви малки ревящи деца на 3 часов филм помъкнати, анцузи, знамена.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 15:51 от Jokerr

# 368
Как пък някой реши, че тук е по-безопасно 🤔 а дори и това, че тук децата ще са по-добре научени, на какво и от кого??? Тук е страната на свободията и беззаконието, чудя се на тези , които се връщат колко ще издържат, ако са свикнали с ред и дисциплина, не е България мястото.
 Дразнят ме неграмотни учители или такива завършили педагогика, като им чета писанията изпадам в ужас. Вчера в ББ влезе една персона, учителка щяла да става, учела, ми тя не може да готори както трябва, не ми се мисли какъв педагог ще е😠

# 369
  • Deutschland
Жокер, мисля че не е свързана с тях. Точно пък Иван да говори как България се нуждае от нас, при все че живее в Гърция през по-голямата част от годината. Няма нужда.

# 370
  • София
Тук е страната на свободията и беззаконието, чудя се на тези , които се връщат колко ще издържат, ако са свикнали с ред и дисциплина, не е България мястото.
Трудно се издържа, да.

# 371
  • Fairbanks, Alaska
Какво е ББ? Сещам се за две личности с тези инициали и за козметика, ама не се връзва....

# 372
  • Deutschland
ФБ е Facebook. ББ е бат Бойко 😀

# 373
  • Glasgow
И Биг брадър Simple Smile

# 374
В случая става въпрос за Биг Брадър. Joy

Общи условия

Активация на акаунт