С какво ви дразнят хората? - тема №2

• 37 514
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
А на паркингите -претъпкани, на един голям плаж в Италия имаше поставени масички върху които всички си оставяха ключовете. Много вълнуващо хах

# 721
Дразнят ме просещите, които опипват хората. Изтръпнах вчера заради един. Тръгна да сяда до мен на пейката, да се опитва да ми хваща ръцете. "Господ здраве да ти дава! Дай ми 2 лева да си купя нещо за ядене, не съм оттук..." Викам му да не ме пипа и да се разкара, ей не можа да се въздържи да не си лепне ръката си на гърба ми, като ставаше. Какво здраве ще ми дава господ, като такива, които пипат всичко и всички, ми пренесат някой вирус.
Това е меко казано дразнещо и не знам как проявяваш такава търпимост. Явно не си само ти, щом са придобили навици. Предполагам целта на занятието е джебчийство, ако не стане просенето.

# 722
Дразнят ме хора, които вървят по велоалеите и то в морската градина (или някой парк). Тези, които видях даже си вървяха с бебешка количка по велоалеята.

# 723
Дразнят ме просещите, които опипват хората. Изтръпнах вчера заради един. Тръгна да сяда до мен на пейката, да се опитва да ми хваща ръцете. "Господ здраве да ти дава! Дай ми 2 лева да си купя нещо за ядене, не съм оттук..." Викам му да не ме пипа и да се разкара, ей не можа да се въздържи да не си лепне ръката си на гърба ми, като ставаше. Какво здраве ще ми дава господ, като такива, които пипат всичко и всички, ми пренесат някой вирус.
Това е меко казано дразнещо и не знам как проявяваш такава търпимост. Явно не си само ти, щом са придобили навици. Предполагам целта на занятието е джебчийство, ако не стане просенето.

Не съм проявявала търпимост, просто бях в ступор как да реагирам, че да не го пипна и той да не ме пипа. Реално не ме устройва да му се нахвърля да го бия, защото пак ще получа нежелан контакт. Съвпадение или не, на следвия ден дъщеря ми се разболя, а днес и мен ме дращи гърлото.

Снощи, като се стръмни, чувам мяукане, 2 котенца зарязани до входната ни врата. Мяукат, не се страхуват от хора, търсят храна, в добро състояние, не мръсни или недохранени. Някой просто ги е зарязал пред вратата ни. На такава възраст не се скитат сами.

# 724
Дразнят ме хора, които вървят по велоалеите и то в морската градина (или някой парк). Тези, които видях даже си вървяха с бебешка количка по велоалеята.
Оо, аз пък видях направо един да шофира по велоалея. Тя велоалеята е до блок, най-вероятно е търсел да паркира (там трудно се намират места). Аз като го видях, караше няколко метра по велоалеята, а нищо чудно да е минал и по цялата и дължина.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 15:02 от Borqna Sto 771419

# 725
Аз пък избеснявам, когато при съседни вело и пешеходна алеи масово скутери и велосипедисти са в пешеходната част, а предназначената за тях е празна.
Винаги съм се питала защо?

# 726
  • Другата България
Нова тема.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1825055.new#new

Общи условия

Активация на акаунт