ФЕВРУАРСКИ патиланци с яйчица и козунаци празнуват - на Великден цял ден лудуват

• 11 056
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • БГ
Добър вечер, мами!

Не е за вярване, но и моят мъж ще ходи от понеделник в командировка, за две седмици!!! По този повод ние с Марти оставаме в Пловдив, при другата баба, и без това пътуваме утре вечер или най-късно в петък - ще го кръщаваме в събота, живот и здраве!

Nin_ka, пожелавам ти едно незабравимо пътуване! Гледай и се наслаждавай и заради нас!

elix, много жалко, че пак е вирус, надявам се Кали бързо да се възстанови!

nasya, и аз питах в тукашните магазини за такива парчета, но добре, че продавачките са ми познати, та не ме гледаха като полезно изкопаемо! Иначе мама Нина и Тинка бяха писали за такива парчета, явно засега само в Асеновград ги има!!! Пак по този повод, мами, снимайте опаковката или едно такова парче, за да се ориентираме по-лесно в търсенето, плийз!

anitza, компа в къщи е в хола, ноооооооо, ние все още спим там, така че, е по-правилно да кажа, че е в стаята, в която спим! Телевизорът ни е в кухнята, на стойка на стената, смятай, че ако има някакво облъчване, направо си го просим!

botzi, приятно изкарване в Чепеларе! И на мен много ми се ходи на балкан, но май ще почакам до лятото?!

magica, да ви е честит жирафа!!! И при нас ситуацията с килограмите е същата - само 10,200 кг, но не се плаша, важното е децата да са здрави!

harmony_broken, как е Санди, по-добре ли е?

krasykm06, очичките на Марти са по-добре, като че ли кръвоизлива избледнява. Няма страшно за ваксината, ние я сложихме миналата седмица, бият я мускулно в ръчичката и Марти дори не разбра какво стана, дано и при вас мине леко!

Мами, много ми е тъжно за болничките ни дечица, дано бързо се възстановят и да ни радват с щурите си игри и личица, озарени от щастливи усмивки! Лека нощ на всички!

# 76
Веднага пращам снимка на парчето сгънато и разгънато.
Нащия пц също е в стаята ,където спим.

# 77
еейх не става.Снимка.Бг нещо е в ремонт и затова не можете да я видите.Опитайте в моя албум да я отворите.

# 78
Мами,благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания.утре ще ви пиша по-подробно за нас и нашите проблеми.

# 79
П
И телевизора и компютъра са в хола, където малкия играе през деня. Много обича рекламите и хубавите "каки"
И при нас е същото. А като види Адреналинките от "Господари на ефира", започва да им раздава целувки  Laughing Добре, че са рекламите, че да го "излъжа" да яде  Peace
 На всички пътуващи и заминаващи мами-лек пър и приятно изкарване  Hug
 На всички болнички бебочета-скорошно оздравяване  Party

# 80
Мама Нина, честито и поздравления за смелоста!!! Успех!!!
Атракция, ние също сме само с 2 зъба - от 3 месеца насам се лигави, бута всичко в устата и се буди понякога през 15 мин. и мрънка, нооооо резултат няма - зъбите са си само 2 - няма връхчета и други подобни.
Момичета, и моят мъж заминава след 10 дена  Joy
Да ви разкажа днес една съседка от стария апартамент как ме нервира : бяхме с баща ми и двете деца и тя реши да гушне Марти, при което той я разглежда много внимателно и сериозно, без да се усмихва... и тя ми казва : "Вие да не го биете това дете, че така ме гледа"  Shocked Shocked Shocked ... и аз подскочих. И я питам как реши, че го бием, като това е най-спокойното и дружелюбно дете и нито реве, докато е в нея , нито мрънка, а тя : "ами , защото се дръпна и ме гледа сериозно". Много се нервирах, защото въпросът й беше зададен абсолютно сериозно. Тя е възрастна жена , но не е изперкала. Аз НИКОГА не съм била Мартин, но не там е въпросът. Просто мразя някоя много "компетентна" леля да си казва брилянтното мнение за околните и да преценява децата им.
Излях си душата  Mr. Green и ми олекна.

# 81
Добър вечер и от нас.
Ние най накрая заспахме.
Скъпата  и аз много се дразня на такива поучения.
Ние живеем в гарсониера и компютъра и тв са в стаята където спим.
Atrakcia  все едно пишеш за нас,само ще добавя и балета на Слави.
 elix  надявам се скоро да се преборите с вируса. Praynig
Еми за сега това е.Лека нощ.

# 82
  • София
Скъпата - напълно те разбирам. Такива "компетентни" лелки са способни да те изкарат извън нерви. Днес докато бях в поликлиниката с Рая излиза една бабка от WC - то и застава и тя да чака пред кабинета на нашата лекарка. Въпросната тоалетна вече повече от месец май не се чисти или има някакъв проблем, защото аромата, който се разнася от там е... Sick. и бабичката почва да закача Рая, да посяга да я пипа и с цялата си глупост да иска да прави "боц" с нея. Ей, само заради възрастта й се дръпнах по - на далеч и си премълчах коментара. Не стига, че щом е в поликлиниката, явно е болна нещо и по - добре да седи далеч от нас, ами и да ми я пипа smile3515. И не ми стига тази, ами пристига още една, която не знам кога за последно се е къпала, или идва направо от обора с кравите и почва да дава мнение как се гледат деца и т.н...
 А по въпроса за "биенето" на детето - съседката под нас беше питала мъжа ми да не би да бием малката, че толкова ревяла нощем! А това беше още в първите месеци, когато Рая беше с колики. ДА се смееш ли, да плачеш ли...

Nin_ka, Botzi - пожелавам ви неверотно изкарване, приятни емоции и като се върнете да споделите с нас снимковия материал.

Anitza - в нас и РС - то и ТВ - то са в хола. А ние спим там. Но все пак техниката не е от средата на миналия век, и предполагам че вредните лъчения не са чак кой знае колко. Макар, че и Рая обича да се залепя за ТВ - то гледам да не й давам, и ако не мога да я откъсна от него го спирам. Лошото е, че той е ниско - точно на нивото на главата й. Разказва му играта като почне да натиска копчетата.

Спирам, че се олях с писането. А по всичко изглежда, че и тази нощ ще я мъчат зъбките. Вече на няколко  пъти я успокоявах, преобличах /че се поти/ и приспивах.
 Лека нощ  newsm46

# 83
привет мамчета и бебоци  Hug,
ние тръгваме ,пожелавам на всички болнички бързо да оздравявават ,че ги чака палава игра Joy, приятни емоции на всички ви и до скоро, целувки от нас newsm51

# 84
  • БГ
Добър ден и от нас! Мами, как сте днес? Болничките по-добре ли са?

mama nina, благодаря за снимката, аз я виждам, реално погледнато тези парчетата са си памперси, но без лепенки! Каква марка са, пише нещо на лентата, но не го разчитам?

Скъпата, забрави за тази лелка, трябва да свикваме, колко още има да ни поучават!!! Моята свекърва, не стига, че идва от дъжд на вятър, ами се опитва и съвети да ми дава, аз обаче не си мълча и я парирам, а тя ми вика, ми аз от опит го знам, две деца съм изгледала! Последният път, обаче, синът й (мъжа ми) и каза, че това е било преди "сто години", а тя - ей толкова ли стара ти изглеждам, абе не се предава, ей!

irinopolis, напълно те подкрепям, правилно си постъпила в поликлиниката! Много им е драго на хората да се радват на дечицата ни, а когато са болнички, все майката е виновна!

botzi, лек път и още веднъж приятно изкарване!!!

Чакаме резултати от мерки и теглилки на дечицата, които са на консултация днес!

Мами, пожелавам ви един чудесен ден, със здрави и послушни дечица!!!

# 85
Привет  на  всички  мами  и  сладурчета  от  нас!Днес  мойта  малка  щерка  става  вече  на  1г  и  2м  и  все  повече  палува.Днес  при  нас  времето  е  хубаво  и  ние  ще  ходим  на  разходка.Какво  да  ви  кажа  и  на  мен  компетентни  съседки  ми  дават  акъл  как  да  си  гледам  детето,тъй  като  сама  я  гледам.Ние  живеем  далеч  от  бабите  и сами  се  справяме  някакси.Надявам  се  бързо  да  се  оправят  болничките  и  да  лудуват  навън,че  то  вече  се  постопли.Лек  и  приятен  ден  на  всички! smile3503

# 86
Здравейте мамчета и бебоци!
СКЪПАТА, не им се връзвай на такива лелки и както се казва "плюй и отмини" Свеки и на мен често ми казва, че съм прекалено строга и чак се заплаква Shocked Ама нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Тя вижда децата 3-4 пъти в годината и те се скъсват да се лигавят. Апък реплика от чужд човек, ... изобщо не си струва да си хаби нервите човек Peace Grinning
За ужас на бабите още давам на Малечко milumil 3. "Какво е това чудо, изкуствени храни, нямате ли кисело мляко в магазина, какво се престараваш, ти си станала префарцунена............"
Омръзна ми да се оправдавам и да обяснявам, но явно така ще е Confused

botzi, лек път!

Хубав ден!

# 87
Stefaniika,на лепенката на парчетата пише"Saniform".били италиански уж,ама на тази цена .......0,13ст. бройката.

# 88
Мама Нина, честито и успех!И ние участваме в лотарията,ама за сега нищо...
botzi приятно изкарване и да си починете!
Скъпата не им обръщай внимание,то по тая логика тя ще каже ще скъсваме Марти от бой,защото той не дава да го пипне непознат,а и необича да го гушкат и мачкат дори и ние с баща му.Много рядко преди баня,дава да го нацелуваме и нагушкаме.

Приятен ден ,много игри и усмивки  bouquet

# 89
тити,все още има време за да получите уведомителното писмо,имайте надежда.Тази година започнаха много рано да идват писмата,така че поглеждайте си пощата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт