Не е за вярване, но и моят мъж ще ходи от понеделник в командировка, за две седмици!!! По този повод ние с Марти оставаме в Пловдив, при другата баба, и без това пътуваме утре вечер или най-късно в петък - ще го кръщаваме в събота, живот и здраве!
Nin_ka, пожелавам ти едно незабравимо пътуване! Гледай и се наслаждавай и заради нас!
elix, много жалко, че пак е вирус, надявам се Кали бързо да се възстанови!
nasya, и аз питах в тукашните магазини за такива парчета, но добре, че продавачките са ми познати, та не ме гледаха като полезно изкопаемо! Иначе мама Нина и Тинка бяха писали за такива парчета, явно засега само в Асеновград ги има!!! Пак по този повод, мами, снимайте опаковката или едно такова парче, за да се ориентираме по-лесно в търсенето, плийз!
anitza, компа в къщи е в хола, ноооооооо, ние все още спим там, така че, е по-правилно да кажа, че е в стаята, в която спим! Телевизорът ни е в кухнята, на стойка на стената, смятай, че ако има някакво облъчване, направо си го просим!
botzi, приятно изкарване в Чепеларе! И на мен много ми се ходи на балкан, но май ще почакам до лятото?!
magica, да ви е честит жирафа!!! И при нас ситуацията с килограмите е същата - само 10,200 кг, но не се плаша, важното е децата да са здрави!
harmony_broken, как е Санди, по-добре ли е?
krasykm06, очичките на Марти са по-добре, като че ли кръвоизлива избледнява. Няма страшно за ваксината, ние я сложихме миналата седмица, бият я мускулно в ръчичката и Марти дори не разбра какво стана, дано и при вас мине леко!
Мами, много ми е тъжно за болничките ни дечица, дано бързо се възстановят и да ни радват с щурите си игри и личица, озарени от щастливи усмивки! Лека нощ на всички!

. и бабичката почва да закача Рая, да посяга да я пипа и с цялата си глупост да иска да прави "боц" с нея. Ей, само заради възрастта й се дръпнах по - на далеч и си премълчах коментара. Не стига, че щом е в поликлиниката, явно е болна нещо и по - добре да седи далеч от нас, ами и да ми я пипа
. И не ми стига тази, ами пристига още една, която не знам кога за последно се е къпала, или идва направо от обора с кравите и почва да дава мнение как се гледат деца и т.н...