ФЕВРУАРСКИ патиланци с яйчица и козунаци празнуват - на Великден цял ден лудуват

• 11 056
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
 titiii, все едно за моя син си писала. Панта и полувина. Да го водиш за ръка е невъзможно, отскубва се и тръгва на някъде, винаги чуждото е по-интересно, крещи най-много от децата в градинката, кара ми се, едва го удържам да не налапа някое шарено боклуче. Голямо тичане, ама килцата са ми упорити и не се топят толкова лесно. Дъщеря ми беше бебе-мечта. Майка ми казва "ами така е, нали искаше момче, хак ти е" Rolling Eyes Mr. Green

Спокойна нощ на всички мами и бебоци!

# 106
Искрено се радвам на щастието на Олимпиа! Успех на кръщенето и много приятно изкарване!!!
Мама Ели, благодаря за съветите   bouquet
Биляна, съжалявам за неприятностите - горе главата и да не ти пука

# 107
Честит Имен Ден, на всички ! Мартин на Стефанийка, Мартин на Скъпата, Мартин на Таити, и всички Мартина на мамите, които отдавна не са се включвали. Да са живи и здрави и да радват мама и тате!

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 20:43 от krasykm06

# 108
  • София
Честит имен ден на Мартинчетата!Да са живи и здрави и да имат весело детство !

Благодарение на вашите мили благопожелания   bouquet,Кали е по-добре,вече няма Т ,само е малко кисела и отпаднала.Има апетит и пие течности,аз й давам вит.С и Нурофен-сироп.Както каза Краси,така растат децата.

Ели,какво съвпадение се е получило наистина  Laughing

Скъпата,както и другите са те посъветвали хич не им се връзвай на такива лелки.На мен пък още не ми се е случвало някоя всезнаеща да ме поучава,ама ако ми се случи ще я изям с парцалите... red

Аница,новите полио ваксини ще са под формата на инжекции,а не капки както досега.Ще са мъртви вируси,а не живи и по- добре ще се възприемат от организма.Питах лекарката има ли значение,че досега сме давали живи вируси ,а сега мъртви и тя каза,че няма никакъв проблем.Обратното би било проблем.Бих ти препоръчала нашата лекарка,ама ви е далечко  Simple Smile ...Кали не иска да си тръгва от кабинета,вчера даже си играха на криеница,няма такава лекарка просто  Heart Eyes...

До скоро и ще чакаме снимки от днес имащите повод!

# 109
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТИНЧЕТАТА! НЕКА БЪДАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Мама Нина, честита ЗЕЛЕНА КАРТА! Всичко най-хубаво  Wink

Не бях влизала от 2-3 дни и едва сега прочетох всичко.

Стефко в сряда вдигна Т и после имаше за последно вчера към 21ч  Sad Дано не вдига повече, че се измъчи горкото. 2 пъти вдига висока Т - единият път 39.2, а др.39. Няма апетит, клати главата и не иска да яде. Лекарката каза, че е вирус.
Има 4 зъба, 2 отгоре отдавна са побеляли, но не избиват Sad

Дано ми остане време, да се включа пак да драсна някой ред. А сега излизам, че децата са навън.

# 110
Честит имен ден на всички именяци! Много здрави да са!
Ние скитаме по цял ден, пълноценно се възползваме от хубавото време. Имаме си ново колело за бутане на Чиполино, Божидар е щастлив...утре ще приложа снимков материал.
 Лека и спокойна нощ на всички.
 Олимпия, чакаме рапорт от кръщенето  Peace

# 111
Много благодаря за пожеланията за именния ден на Марти!
(по принцип не е много известен този празник и дори моите роднини, на които и миналата година им напомних, пак забравиха  Rolling Eyes)
 cheers Popcorn cheers
Много ми е мъчно за болничките - пожелавам бързо оздравяване!

Надявам се кръщенетата на Олимпиа и Тити да са минали страхотно - чакаме снимки  Grinning
Честито и от нас на всички Мартинчовци   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 112
Привет!
Честито на именяците и от нас! Grinning Да са живи, здрави и много послушни!
Времето е супер и днес бяхме по къс ръкав навън почти цял ден.
Закалихте ли си вече децата и по кой метод го правите? Ние правим някакви опити на слънце на терасата.

# 113
честит имен ден на всички именници!!!

Ние започнахме да правим опити за закаляване.Докато бяхме на Стражица(това е моят роден град,намира се до Велико Търново)започнахме да опитваме.Сега имаме един много лек тен.
Пожелавам на всички болни дечица скорошно оздравяване.
Дано кръщенията на  titiii и   OLYMPIA  да са минали по мед и масло.Чакаме снимки. Peace
Нашето нали беше на 25.03,но понеже съм разсеяна,забравих диска със снимките в Стражица. EmbarassedКато го взема ще ви покажа и аз снимки.
Тази сутрин малкия повърна.В началото си помислих,че може би се разболява,но нито има температура,нито кашля,нито някакви други симптоми.Днес си поспа доста дълго и цяла вечер беше доста кисел.Не знам какво му става,в понеделник мисля да го заведа да го преслушат.Може би вчера преяде доста(бяхме на рожден ден на свекървата)и постоянно му даваха пържени картофи,а той е толкова лаком изобщо не отказва.Дано нищо му няма.
Аз май доста се по олях.Лека и спокойна вечер.

# 114
Честито и от нас на имениците /на патерици/!

(по принцип не е много известен този празник и дори моите роднини, на които и миналата година им напомних, пак забравиха  Rolling Eyes)
 cheers Popcorn cheers

Ами, то и аз за пръв път чувам за него, но явно като нямаме Мартиновци в рода ...newsm78.

При нас няма почивен ден Rolling Eyes. Събуждане всеки ден в 7:30ч Grinning. След малко ще излизаме на разходка. Миналото лято илизахме в 8:30ч и съседите ме бяха обявили за луда Laughing.
 Времето вече се оправи и с него и моето настроение. Еееее, колко обичам лятото. Вече почнах да мечтая за морето   grinning039    Nature Sunny
 Дано само и тази година не ходим там, където и миналата /т.е. никъде Mr. Green/ Laughing.
 Приятен ден, ви пожелаваме и дълги разходки  bouquet!

# 115
мами,разказвайте как се прави прощапулник, кой се кани...всякакви подробности  Grinning Дойде и нашият ред  Hug

# 116
най-накрая се сдобихме с 2горни предни зъба. HugИ 2горен скоро ще пробие.Днес съвсем случайно ги видях...и радост голяма..Лъчко и той вече си има горни зъбчета като приятелчетата от форума Wink

Атракция,ами честити ви краченца тогава! Heart Eyes

# 117
Здравейте и от нас!
Atrakcia честити ви краченца!При нас прощапулника се прави няколко дена след като е проходило детенцето.Меси се питка,по принцип от майката,но нашата я омеси баба ми.Канят се близки и роднини,който иска може да донесе и подараче.Постилаш едно бяло платно,от единия край нареждаш предмети свързани с някакви професии.Например диск за компютърен специалист,черпак за готвач,отверка за монтьор,слушалки за доктор и така на татък.В другия край застава детенцето,търкаляш питката и го пускаш по нея,това което хване ще му бъде професия.След това идва ред и на големите да се повеселят. Peace
Ние днес сме много по добре.Явно е била фалшива тревога.На Преси му няма нищо.
Еми това е за сега.Пожелавам ви един слънчев и прекрасен ден. Heart Eyes

# 118
Атракция, честити ходещи крачета!
Нашият прощапулник го направих в сряда (знам, че само в този ден се прави). Поканих майки с дечица в една сладкарница, поръчах питка и я сложих на една маса (в случая стол) и наредих предметите.

След малко ще водя Стефко на лекар. Тази сутрин забелязах, че има обрив по гърдичките и гръбчето  Cry Може да се окаже, че е шарка  Sad Дано да е нещо друго, напр. от храна  Praynig

# 119
Привет!
Атракция, честити ходещи крачета!
Мама Нина, честити ви зъбчета Laughing
Черешка, дано е нещо безобидно и бързо да изчезне! Praynig
Ние направихме прощапулник на 01.01.2007. Не знам какъв ден беше от седмицата, нито каква е била луната (някои и с това се съобразяват). Питката омеси бабата. В нашия край се слагат няколко клонки дрян на гръбчето на детето (задява се), за да е здраво като дряна и така пристъпва към масата с поставените и наречени предмети. Смях, веселие, почерпка с близките, много снимки и това беше при нас.
Калоян е ужасно кисел от няколко дни, непрекъснато мрънка. Отивам да видя каква е причината тоя път. Stop

Общи условия

Активация на акаунт