Ще има великденски яйца и козунаци за ЮЛСКИТЕ сладурки и юнаци!

• 13 894
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Честити месечинки на бебоците Hug Hug Hug
Ети31,мила хич и не си помисляй да ги почваш цигарите Naughty
само да палнеш  една и си им роб Confusedаз ги отказах от раз един ден,след като реших че искам нероденото ми бебе/още не бях забременяла/,да е здраво.Да не ти кажа и какви караници бяха с мъжо,заради пустите цегари. #Cussing out,направо му идваше да ме #2gunfire.По времето когато,работихме в Анталия,успя да ме убеди да ги откажа,а аз тъпата като се върнахме тук,пак ги почнах/скришно от него/ Embarassed Embarassed Embarassed.За да не ме усети,ядях разни треви,магданози с чепките,криех се като ученичка Blush.
Откакто не пуша/септември ще станат 2 год./се чуствам супер. PeaceЛеко ми е,и си знам че само една да запаля и ме отпиши Naughty.

Димитър отдавна е само по чорапки Peace.като  му сложа чорапогащник,и се спарва много милия Blush,ами като ми е тлъстичък Mr. Green

Днес ходих в един страшен салон,с най-невероятната Фризьорка.сега все едно съм участвала в Пълна промяна Mr. Green,направо се влюбих в себе си Whistling
ще кажа после на татито да ме снима ,да се изфукам Crazy

Айде..

# 121
  • Варна
Абе мацки,снимките на аватарите ви,в Снимка бг ли са newsm78 newsm78 newsm78.
Моя зачезна нещо Thinking

# 122
А, сега се сетих, че точно по онова време като започнах пак да пуша, Кредор си беше сложил в подписа една цигара, която имитираше все едно качваш програма на компютъра и накрая пишеше, че успешно сме качили РАК. Като я гледах направо ми се бъркаше не знам къде, но и тя не успя да ме откаже. Абе ужас съм аз!

Аз чорапогащник на Пипи не съм слагала. Мъжът ми не дава, нали бил мъж Grinning Зимата го обличах с панталон, къси чорапки и в космонавта и нямаше нужда от друго. А, и одеало също имаше в количката и то направо си става даже прекалено навлечено. В къщи с панталон и чорапки пак или ританки.

# 123
  • somewhere over the rainbow
Абе мацки,снимките на аватарите ви,в Снимка бг ли са newsm78 newsm78 newsm78.
Моя зачезна нещо Thinking
Не, снимка.бг нещо се е прецакал. Качих си ги ето тук: http://images.punggo.com/  без регистрация, направо качваш и копираш адреса Peace

# 124
Момичета, благодаря за подкрепата, май имах нужда от тези думи. Няма да паля, просто моят мъж много ме дразни, уж го гоня да пуши на терасата....... Още един път искам да ви прегърна всичките Hug, за окуражителните думи. ОБЕЩАВАМ НЯМА ДА ПАЛЯ.  NaughtyКато ми се дапуши ще се сещам за вас и ще бягам до магазина за някой плод или дъвка Party Ще търся друг начин за слабеене Wink

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 23:02 от eti_31

# 125
  • София
...най-накрая приключи и първата ми работна седмица ku-ku ...

# 126
..........и как беше, разказвай. Сигурно ти е било много мъчно за малката....аз да си призная никак нямам желание да се връщам на работа, макар, че тази ессен ще записвам мъника на ясла Cry. Направо ми се къса сърцето, но се радвам, че имам още 4-5 месеца с него Heart Eyes

# 127
  • София
Ами Яна мноооооого ми липсваше Cry
На моята позиция бяха назначили човек, а сега като се върнах, я преместиха временно на друга позиция. Никой не ми разясни какви промени са настъпили през последните 10 месеца и трябваше да се справя със всички проблеми без помощ. Файловете ми не бяха променени и си припомних бързо всичко. Успях и съм доволна от себе си. Хората някак си не ме приемаха като отсъстваща толкова дълго, все едно съм била в едноседмична отпуска. Даже при срещите с хора от други отдели, започват машинално разговор и в един момент се усещат, че не са ме виждали в последните месеци и чак тогава започват да ми се радват. Доста дълго време ми отнема пътуването до офиса, около 50 мин. Аз съм с кола, но хващам всички задръствания, защото живея на Опълченска и трябва да мина през центъра за Младост 4. Това е досадно, бях забравила...а като си помисля с какъв ентусиазъм пътувах преди и то с корема  newsm78. Иначе работата ми е доста динамична и не ми остава много свободно време за разни тъжни мисли. Яна се разбира прекрасно с гледачката, сутрин и се радва като я види. А аз като си дойда, се гушкаме докато си легне. Това ми е любимото време от деня  family

# 128

Честито на днешните порастнали дечица:
      Ема на мама popova
      Мариана на мама ikol
      Георги на мама BuNNy
      Ния на мама Nike
      Яна на мама Betta
      Божидар на мама vike
      Анджела на мама bibii

Да порастнат здрави, весели, послушни и щастливи деца!

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 08:32 от eti_31

# 129
  • Варна
Нанчеbouquet  bouquet  bouquet
Ети31,само така newsm10 smile3501
Фокита,сигурно е много гадно да си отделен от мъничето си Rolling Eyes,аз се надявам до 2год,да мога да го гледам и тогава да го дам на ясла,но ще видим.да не си правя такива сметки, че нищо не се знае ConfusedМоже да съм полудяла дотогава #Silly
Много хубаво,че се разбират с гледачката Hug,така определено ще си по-спокойна Heart Eyes
Честито на месечинките  bigdance2  ura newsm18

При нас е ужас Cry,направо не ми се говори smile3505.толкова крив не е бил никога Thinking,само реве и хленчи,оправия няма.снощи го взехме да спи при нас,е то такова чудо няма.въртя се като пумпал,пак рев,хленчене,изпоскуба ме,направо ме преби cry.въобще не съм спала.Повече няма да го вземам,аз мислех че ще е по-спокоен,а то..........
Вече незнам какво да го правя,имам чуството че има някакви психични проблеми Sick Sick Sick
......................

# 130
 baloni Честити месечинки на Ема на мама popova, Мариана на мама ikol, Георги на мама BuNNy, Ния на мама Nike, Яна на мама Betta, Божидар на мама vike, Анджела на мама bibii  baloni
NAN - голяма сладурка е Дая. И Калоян я хареса. Беше в мен като отварях  снимката и почна да й се усмихва и да й вика Хееейй. А аз му разправям, че е заета.  fiuuuuuu
MARIAELI - много добре си се представи и си много готина.  smile3521
Ети - ако можеш, задръж фронта и не ги почвай пак, ей голяма краста са това цигарите. Почнах като Ели - пушех по кутия на месец, но докато се усетя и вече си пафках по кутия и нещо на ден. Много ми харесваше и казваха, че пуша заразително и вкусно. Спрях ги на 4 август 2002 г., ден след рождения ми ден - така реших. Бях доста зле, държах си цигара в ръката, ходех и душех като някой запали. Така към десетия ден не издържах и си запалих една цигарка. Беше отвратително и щях да...  Sick Дръпнах два пъти и я загасих. От тогава вече нямам никакво желание за цигари. Но си мисля, че ако си бях допушила цигарата, щеше да ми мине отврата и сега още да пуша.
arllina - на Калоян главичката му е 44,5см, но и аз мисля, че 47 см не е много.  Peace
Nanny - чорапогащник не слягам и моя мъж не дава. Сега го извеждам по боди с къс ръкав, 3/4 чорапки, панталонки и суичър.
jorjito - НЕ, на такива мисли. Naughty Сигурно го мъчат зъбета милото Друнди. Heart Eyes

# 131
Леле, Джоржи, съчувствам ти. Ами тоа диваненце ще ти пийне соса докато му изкарат тия зъбки. Дали пък не могат да пробият, нали на някои им е по-дебел венеца newsm78 Пробва ли да му даваш да яде преди лягане? Да се надумка и да спи.

Фокита, браво че вече си се адаптирала. Трудно е, но поне си почнала вече. На някои от нас им предстои този период и направо не ми се мисли как ще е.

Етииии, дръж фронта. Няма да се изкушаваш, ей! Мисли за чистите ти бели дробчета и как ще повлияят цигарите на здавето ти. Щом така и така си ги спряла, тъпо ще е пак да почнеш. Просто за какво тогава са били мъките да ги спираш.

Лала, а пък от теб да пропушиш не съм очаквала. Аз си те представям като организирана жена с желязна воля. Изненада ме.

Тия аватари нещо става с тях. Сигурно е от снимка.бг

# 132
  • София
Ние днес ставаме на 9 месеца, благодарим много за честитките! Обаче и Яна много мрънка и хленчи и jorji, напълно те разбирам, сутринта за малко да ми разбие носа, докато се катереше по мен. Да почерпим:

Дая наистина е много сладка. Малко ми прилича на Яна (Нита, ние сме свободни  Blush).

# 133
Честито на месечинките   bouquet
Аз никога не съм пушила така че не мога да дам съвет, лесно е като не си започнал да осъждаш този навик.
Главичката на Цвети и на миналата и на тази консултация беше 44см., а гърдичките от 44 са станали 46см., но не мисля че 47 са много.
Аз слагам чорапогащник когато отгоре панталончето е по-тънко ако е по-дебеличко само чорапки 3/4ти, не смея много да прекаля със закаляването защото във Варна пролетта е малко със "зъбки" духа студен вятър.

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 12:04 от st.g

# 134
Здравейте и от нас.
Благодарим за поздравите  Hug И ние да почерпим за здраве

Абе не знам какво им става на тези деца,но и Ема е голямо мрънкало.А нощно време не си спомням от кога не е спала спокойно  Rolling Eyes
Снощи заспа към 13:30 и тази сутрин в 7:30 вече беше свежарка.Но Джорджи и за миг не съм си помисляла,че има някакви спихични проблеми.Я да не ти минават такива мисли през главата  Naughty

Исках още да пиша,но ми излезе от главата.
Днес ще е много хубаво времето.Приятни разходки.

Общи условия

Активация на акаунт