Отговори
„Здравейте на всички 💚
Преди година претърпях тежка операция на бедрена кост и възстановяването ми е бавно и трудно. От известно време започнах да пия гел от алое вера с колаген и комбинирам с минерали (про баланс). Чувствам, че имам повече енергия и ставите ми са една идея по-„смазани“. 😊

Интересно ми е – има ли някой от вас, който също е ползвал алое вера (в каквато и да е форма) за здравословни проблеми или за по-бързо възстановяване? Какви са впечатленията ви?

Ще се радвам да обменим опит, защото знам, че тук има много хора с различни истории и може да си помогнем взаимно. 🌿“

# 1
Черният оман ( зарасличе), прилаган външно, помага за по-бързо възстановяване.
Съседката си беше счупила крака и каза, че й е помогнал.
Виждам, че има мехлеми с черен оман, не зная колко са ефективни. Вчера търсих, че си навехнах крака и се ориентирах към този
https://montes.bg/12-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D0%BC … 0%B0%D0%B2%D0%B8/
От дрогерия Парамед казаха, че идната седмица ще зареждат от него.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 14:50 от Diorela

# 2
И аз бих искала да чуя мнения за алоето с надежда темата да не се обърне в реклама на FLP и млм продажби.

# 3
  • София
Ползвам Алое заради щитовидната жлеза, но честно казано не виждам някакво подобрение.

# 4
Алоето което пия действа на клетъчно ниво. Реших да го пия след силна мускулна треска на бедро, което преди 1 година ми оперираха и се сдоби със сериозен имплант с 12 винта. Обикновено мускулните трески при мен, човек с чупливи кости минават за около месец, че и повече. Сега с употребата на Алоето с колаген започна да ми отшумява коварната болка след 10-тия ден. Не съм си и помисляла, че това е възможно!

Общи условия

Активация на акаунт