Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 26 655
  • 290
  •   2
Отговори
# 225
Не знам какво да те посъветвам.Ако смяташ,че ще я носиш така,се съгласи на компенсацията.Ако искаш нова,сега цените са високи,но съм забелязала,че около Нова година има много добри намаления.Редовно пускам поръчки на 31.12.Другото виж,дали не са удължили срока за връщане.Миналата година беше около месец.

# 226
Като ваучер би трябвало да ти дадат тази сума. Кофтито е, че те карат пак да си купиш нещо и после, ако върнеш, ти възстановяват ваучера, ако са две неща - делят го. Аз имах ваучер за 11/12 лв компенсация са разлика в цената. Използвах го в поръчка за две неща. Върнах едното и ми възстановиха около 5/6 лв от ваучера. И сега, ако поискам да го похарча, пак трябва нещо да си поръчам. А, тези ваучери имат срок. Не е съвсем кратък, но може в този период да нямаш нужда от нова покупка.

# 227
Благодаря ви за отговорите, ще го мисля. Неприятна ситуация, защото харесвам чантата много. Дефекта не се забелязва много, но го има и се притеснявам да не се накъса кожата повече с времето. Весели празници!

# 228
Получих кожено яке с  протъркана черта на яката. Компенсираха ме със сума, която преведоха по банков път много бързо.

# 229
Писах им и предложиха вариант за отстъпка от 28.00 лв., ако реша да я задържа. Предполагам, че трябва да им пиша и те връщат сумата по банковата сметка? За съжаление цената на която я поръчах, вече не е същата.
Аз поръчах чорапи,които трабваше да са 12 чифта,а бяха 9.
Предложиха ми пари,пропорционално на липсата,приех и ги върнаха като пари в картата.
А чорапите не липсваха,просто явно бе грешно описанието в сайта,но си е тяхна вината.

# 230
  • София
На мен също, при направена рекламация и предложена
като компенсация сума, ми преведоха парите в картата.

# 231
Дами, вчера получих поръчка от 13.12 като в момента и двата артикула са с осезаемо по-ниска цена. Може ли ориентир къде са упоменати условията за ценова защита и как се случва въобще?

# 232
Пишете имейл. Не знам да има ясни правила за ценовата защита.

# 233
  • Sofia
В събота  поръчах платинен пръстен, тази сутрин  дойде. Със сертификат, кутийки, доволна съм.
Изчерпан е и няма работещ линк.

# 234
Благодаря, писах им да си опитам късмета Simple Smile

# 235
Да, нищо не губиш.

# 236
Отговориха ми и ми заредиха сумата Flushed
Само дето единият артикул е на Томи и в момента е с допълнителни 15%, които не ги взеха под внимание, но здраве да е.

# 237
Днес 10% на всичко.

# 238
  • София
Значи, толкова добре се възползвах от кода за 10 % отстъпка на всичко,
че вече ми се иска да го махнат. LaughingLaughing
Това си поръчах:
Скрит текст:

# 239
20PLEIN  20% на Philipp Plein и Plein sport.
Специално за "пиленца".
Не съм сигурен за всичко ли важи,но са много артикули.

Общи условия

Активация на акаунт