Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 26 639
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
По-горе сме коментирали, че отговарят много бързо през контактната форма, пишете им. Но си направете и прикчете скрийншоти на поръчката и върнатата сума.

# 256
  • Бургас
Вчера върнах едни едни кецове за 130 лв и сега тръпна да видя какво ще ми преведат. Като чета последните постове, каква каша е с обръщането на цените от лв в евро. Споделете моля, като има някакво развитие при вас.

И да ви питам - имате ли якета на napapijri? Отговарят ли си на номера, хубави ли са?

# 257
да знаете, че възстановяват грешни суми. превалутират левата в евро, ок, но като правят превода, превалутират вече превалутираното. т.е. с към наполовина по-малки суми възстановяват. писах им, да видим.

# 258
На мен ми възстановиха сума на 05.01 за върната поръчка от декември, и всичко беше точно. Платена сума 110 лв., възстановена 55 евро. Чакам още едно възстановяване, дано и там е ок.

# 259
  • София
Дрехите на Napapijri според мен са една идея уголемени, за обувките нямам наблюдения. Иначе са добри като качество, но не са нещо уау.

# 260
Вчера върнах едни едни кецове за 130 лв и сега тръпна да видя какво ще ми преведат. Като чета последните постове, каква каша е с обръщането на цените от лв в евро. Споделете моля, като има някакво развитие при вас.

И да ви питам - имате ли якета на napapijri? Отговарят ли си на номера, хубави ли са?
Имате ли някакво развитие по възстановяването?И при мен се случи същото и сумите са сериозни.Вместо 570€,са ми върнали 570лв.Писах,но трети ден няма развитие.Иначе веднага отговориха,че ще бъде разгледано запитването и толкова

# 261
  • Бургас
За мен е рано още, аз върнах на 06.01. Вчера ми изпратиха мейл, че са получили пратката и процеса по възтановяване е задействан. Поне още седмица ще мине, докато си получа парите. Надявам се вашите казуси бързо да бъдат решени. Споделете после, като има развитие.

# 262
Моля пишете като имате развитие. Имам да връщам неща от последно получена пратка, но малко ще задържа, за да не водя после излишни дискусии с тях.
Някой, ако скоро е върнал и са му възстановили правилната сума, моля също да сподели, че нещата са ок.

# 263
Моля пишете като имате развитие. Имам да връщам неща от последно получена пратка, но малко ще задържа, за да не водя после излишни дискусии с тях.
Някой, ако скоро е върнал и са му възстановили правилната сума, моля също да сподели, че нещата са ок.
Писала съм в понеделник в 17ч.Отговориха веднага,че ще разгледат случая до 3работни дни.До момента няма развитие

# 264
Аз от преди празниците забелязах, че са ме ощетили с връщането, вчера сутринта им писах мейл и днес сутринта парите вече бяха по сметката ми. И друг път съм имала казуси с тях, изгубени пратки и какво ли не, но до сега поне, винаги са били коректни.

# 265
На ощетените с върнатите суми има ли някакво развитие?При мен нито мейл,нито върнати реални суми

# 266
Това е ужасно, даже казах на ММ да задържи връщането на едни обувки, докато стане ясно, че са си коригирали грешките.
Иначе виждам, че в приложението все още водеща е цената в лв.

# 267
Ще задържа и аз едно връщане максимално.

Много красив пуловер коприна и кашмир 50:50 https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40583209&colorCode=0 … m_code=2150832155

# 268
Това е ужасно, даже казах на ММ да задържи връщането на едни обувки, докато стане ясно, че са си коригирали грешките.
Иначе виждам, че в приложението все още водеща е цената в лв.

При мен водещата е в евро. Актуализирайте си приложението.

# 269
Аз генерирах връщане днес. В документа ми пише цената на артикулите в евро. Ползвала съм 10% отстъпка с код, която е 100лв и в документа за връщане ми е отбелязана сумата като 100евро. Писах им и ще изчакам отговора преди да върна

Общи условия

Активация на акаунт