Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 26 591
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Само да отбележа, че 31.12 и 2.01 бяха почивни само за нас заради еврото. Т.е. ако пратката на 30.12 си е тръгнала международно за БС, може и на 2.02 да е получена. Въпреки това вече трябва да има имейл, че пратката е получена и предстои връщане на средствата.

# 286
  • София
Аз след три месеца и милион имейли си получих парите, които твърдяха, че са ми върнали октомври.
Накрая ми пратиха някаква сметка, чужда, на която били изплатили. Еми, не беше моята.

# 287
Здравейте!
По поръчка, която направих на 29.12 и БС впоследствие анулира по незнайни за мен причини, получих - на 09.01 връщане на част от заплатената в левове сума, равна двойно превалутираната такава. По този повод не писах оплакване с убеждението, че сами ще отстранят допуснатата грешка и вчера получих разликата до действително платената стойност.

# 288
  • Бургас
Аз генерирах връщане днес. В документа ми пише цената на артикулите в евро. Ползвала съм 10% отстъпка с код, която е 100лв и в документа за връщане ми е отбелязана сумата като 100евро. Писах им и ще изчакам отговора преди да върна

Сега, като прочетох и проверих, при мен е същото. Купона ми намалява 18 лв от цената, те са го сметнали 18 евро и съотвенто сумата за връщане е по-малка. Голяма каша е явно.
Аз върнах така или иначе, чакам да видим какво ще получа.

Самоцитирам се, за да кажа че си получих парите и всичко е изчислено точно. Две връщания имам след нова година и по двете всичко е наред.

# 289
Това преходно яке на Напапири е много хубаво, останала е една С-ка на много добра цена, аз по-скъпо го взех.

https://www.bestsecret.com/product.htm?code=40411036&colorCode=000925253

# 290
Обувките на Mia &jo отговарят ли си? Харесала съм си едни боти и се чудя кой номер да поръчам. По принцип съм 39.
Аз също съм твърд 39 и досега техните обувки ми заспиват на крака без грешка

Общи условия

Активация на акаунт