Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 26 634
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
На ощетените с върнатите суми има ли някакво развитие?При мен нито мейл,нито върнати реални суми
Никакво развитие при мен. Писаха имейл, че ще разгледат случая и до там. 3-4 дни няма нищо по сметката.

# 271
  • Бургас
Аз генерирах връщане днес. В документа ми пише цената на артикулите в евро. Ползвала съм 10% отстъпка с код, която е 100лв и в документа за връщане ми е отбелязана сумата като 100евро. Писах им и ще изчакам отговора преди да върна

Сега, като прочетох и проверих, при мен е същото. Купона ми намалява 18 лв от цената, те са го сметнали 18 евро и съотвенто сумата за връщане е по-малка. Голяма каша е явно.
Аз върнах така или иначе, чакам да видим какво ще получа.

# 272
Току що съм получила мейл,че до края на следващата седмица ще разгледат възражението ми.Това е 4ти мейл,който получавам,а съм написала 7😡

# 273
Колко време имам от генериране на връщане докато реално изпратя пратката? Току-що видях, че и при мен ваучера за отстъпка е отразен като по-голяма сума отколкото реално беше и излиза, че ще ме ощетят финансово. А май нямам време да пиша и да чакам отговор от съпорта, тъй като генерирах връщането онзи ден.

# 274
Тези, които имате разлика, с каква карта сте платили? Аз платих в евро с Револют и не би трябвало да имам проблем. Ще изчакам още малко докато си върна и моите неща, че после не ми се разправя. Иначе предполагам ще ви върнат парите. Просто е въпрос на време да си оправят и те бакиите.

# 275
Аз генерирах връщане днес. В документа ми пише цената на артикулите в евро. Ползвала съм 10% отстъпка с код, която е 100лв и в документа за връщане ми е отбелязана сумата като 100евро. Писах им и ще изчакам отговора преди да върна

Сега, като прочетох и проверих, при мен е същото. Купона ми намалява 18 лв от цената, те са го сметнали 18 евро и съотвенто сумата за връщане е по-малка. Голяма каша е явно.
Аз върнах така или иначе, чакам да видим какво ще получа.
Отговориха ми преди малко, че са запознати с проблема, извиняват се и ме уверяват, че ще получа с точност всичко, което съм платила
 Ще го пускам утре кашона и ще чакам да видя какво ще върнат 😏

# 276
Обувките на Mia &jo отговарят ли си? Харесала съм си едни боти и се чудя кой номер да поръчам. По принцип съм 39.

# 277
Колко време имам от генериране на връщане докато реално изпратя пратката?
Скрит текст:
    Току-що видях, че и при мен ваучера за отстъпка е отразен като по-голяма сума отколкото реално беше и излиза, че ще ме ощетят финансово. А май нямам време да пиша и да чакам отговор от съпорта, тъй като генерирах връщането онзи ден.

И мен ме интересува това. Аз днес генерирах връщане, и мислех утре да ги изпратя. Моля, ако знае някой да каже.

# 278
Някъде трябва пише в документа, по спомен бяха 7 дни.

# 279
Аз имам спомен за 3 дни, но може и да греша.

# 280
7дни е срокът

# 281
Здравейте,

Имам поръчка от 08.01.2026г. Кога се очаква гд доставка? Какви са ви наблюденията?

# 282
Около седмица. Имам поръчка от 06.01. Планирана е за доставка утре, 12.01.

Понякога е малко по-бързо, понякога - малко по-бавно, но горе-долу толкова, 6-8 дни. Най-бързо ми е пристигала за 3 дни, най-бавно - за 11 дни, но и двете са изключения.

# 283
Върнах панталон на 29-ти декември;
Към днешна дата нямам никакви пари по сметката.Колко е нормално според вас, защото връщам за първи път

# 284
На 29 декември сте го занесли на куриер, 30 ти беше последния работен ден за годината, след това първия работен ден беше 5 януари, първо пращат имейл, че са получили пратка и после пращат имейл, че са върнали парите.
14 дни започват да текат от момента, когато търговеца е получил върнатата пратка, а не от датата, на която вие сте я изпратили.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 08:42 от zari65

Общи условия

Активация на акаунт