Пазаруване от Best Secret- Тема 5

• 28 270
  • 303
  •   1
Отговори
# 300
  • Mostly in my mind
Благодаря ти. Ще им пиша. Да видим кога ще отговорят, ще приложа и снимката горе.

едит
две опции предлагат и се чудя какво да правя. чак се учудих колко бързо са отговорили

Thank you for getting in touch regarding order number 2150861736 placed on 26/12/2025.

I am truly sorry that the quality of article 32181220-001 did not meet your expectations. Your satisfaction is of the utmost importance to us.

Because we offer significant discounts on premium brands through purchases of limited stock, we are unfortunately unable to make exchanges directly. That being said, I am here to support you in finding an alternative solution.

1. Price adjustment: If you would like to keep the item despite the issues, I can offer you a discount of 110.9лв..
2. Return: Alternatively, you are welcome to return the item for a full refund. Simply create a return for this order referencing the defective product (with item number 32181220-001). You can find instructions on how to make a return at the following link.

Please let me know if you prefer a price adjustment, otherwise feel free to make a return without responding to this email.

Kind regards,

Customer Service

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 11:21 от Лолита

# 301
  • Петрич
Буквално всеки ден ме блокира да вляза в сайта.Иска парола ,актуализирана и запаметена предишния ден и на следващият казва - грешка. Вече ми омръзна да сменявам пароли преди вяко влизане.

# 302
Ползвай приложението. Никога не ми е искало парола.

# 303
Пръстенът и обеците нямаха ли картонче с гаранция?

Питам, понеже аз също получих пръстен, но го регистрирах, и ако загуби някое камъче, бих се обърнала към производителя, не към сайта.
Би могла да пишеш на фирмата производител за казуса.

Общи условия

Активация на акаунт