Петокласници 2025/2026

• 6 144
  • 141
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм доволна от успеха на София.  Много се старае и учи до късно, защото следобед в повечето случаи има занимания в балета.  Госпожата по математика е предложила да отидв на олимпиадата в началото на декември, като е доволна от отличния й успех без да ходи на допълнителни уроци по математика. Сега съм разпечатала от минали години за да се упражнява малко.

# 136
Здравейте,

Дали някой има абонамент в domashno.bg? Може ли да споделите мнение?

# 137
Здравейте! Имате ли проблеми с дигиталната раница?Не ми се отваря нито един учебник.От училището казаха,че не зависи от тях,а от МОН.Но ако при вас няма проблем,отново ще ходя в училището да питам

# 138
Изобщо не съм правила регистрация там. Може да направите регистрация към издателствата и да ползвате безплатно учебниците там. Поне Просвета и Клет предлагат и такъв вариант. Достатъчно е да се посочат училището и клас (не паралелка).

# 139
Нашата раница работи.

# 140
Имаше майка на дете от класа, която също сподели за проблем с дигиталната раница тази седмица. Ние не я използваме

# 141
От скоро не достъпям учебниците през дигиталната раница. Незнам защо. Ползвам сайтовете на Просвета и Клет

Общи условия

Активация на акаунт