Отговори
# 180
Афито и фотографът на Пера!

# 181
Извинете ама това е поза Рамо от всякъде Wink
Повтарям снимката

# 182
  • София
Да, дори фотографът е сложил емотикон "мир", както беше с очилата. На сторито с Фуркан няма емоджита Wink

За всички, четящи в Х

Джансу(гълъба) и подопечените й ще правят гадости, вероятно ще разправят лъжи за Мерт с цел хаос. Пускат предупреждения да не се обръща внимание.

# 183
Толкова са прозрачни Джансуто и 45-те профила, които си е направила, че чак вече е смешно. 🤣

# 184
# 185
Добър вечер, момичета  Heart
Хааааааайде,не остана вече никакво време до премиерата на МА  Simple Smile  
От петък на татък ми се струва ,че света ще се запознае и влюби в Баран  и ще получи своите най-любими чичо  и племенничка Heart

Афито Heart

и СейФер  Heart

# 186
Добро утро! 🫶

# 187
  • София
Явно снимките на Афра и Фуркан са били от снощи

# 188
Най-сетне показаха и Фуркан.С брада и мустаци ама пак е хубав.Вчера прочетох,че е номиниран за някаква награда,извинявайте но хич не съм наясно за турските награди,за изпълнението си във филма "Вещица".Веднага си го пуснах,разбира се.Не е кой знае какво,но наистина изпълнението му беше много добро.Сигурна съм,че с Афра ще са огън и жупел.Но въпреки всичко ще си чакам сериал или филм с Афра и Мерт.Също ще чакам и признанието им в Турция като супер звезди защото те са такива и слагат всичките им супери в малкия си джоб.

# 189
Привет, дами! Явно снощи е имало някакво събитие (може би вечеря) на Нетфликс за Метрука!

# 190
Добро утро!
Имаше нещо като вечеря, но нямаше почти никой от каста или поне никой не се показа, с изключение на режисьорката и жената, която играе майка на Лидия…
Дали е имало и друго хора не е ясно. За Мерт е почти сигурно, че не е бил там, защото снимаха.

# 191
Здравейте, момичета
Пожелавам слънчев ден

# 192
Здравейте, момичета!😊

Тази сладуранка май се готви за премиера?😍

# 193
Явно днес е по-официалния обяд. Днес вече чакам включване и от Мерт.

# 194

Общи условия

Активация на акаунт