Отговори
# 240
Момичета,лека вечер и до утре в десет часа Simple Smile
И ние така утре ще гледаме Мерт Wink

# 241
Добър вечер  Hug  Hug  Hug
Момичета мерси за всичко споделено  Kissing Heart
Ама много сладки  Мерт и Ада бе  Heart Heart  Heart Той с чудесен тен и усмивка ,а тя като една малка сладка госпожица и двамата заедно пръскащи тоново хубаво настроение и харизма  Heart  Дано утре от ОГМ все пак организират една хубава гала ,че да видим Мерт и Ада ,а и останалите естествено на живо. Hands Pray   Simple Smile

# 242
Гут найт! 😴
Още нещо от снощи! 🙃

Фотошоп е!

# 243
Добро утро, момичета!😊

Още 2 часа до пускането на филма, нямам търпение. 🙃

# 244
Добро утро.Приятно гледане от мен,а аз през почивките ще ви чета за да добия някаква представа.

# 245
Добро утро!
Хайде почти дойде Мерт Simple Smile
Готови ли сте всички да гледаме

# 246
Докато чакате Мерт, малко Афи 😁🫶🌼

# 247
  • София
Приятно гледане на всички

Скрит текст:
Баран влиза в затвора на 14 и излиза след 15 години Cry

# 248
# 249
  • София
Изгледах го, първи впечатления

Скрит текст:
Първата половина действието се развива много бързо. Аз съм свикнала да гледам сериали и може на мен така да ми се е сторило.
Баран излиза от затвора след 15 години там, лъжат го и му взимат спестените пари. Брат му катастрофира и е дълго време в кома, жена му умира, детето е добре. Лекарят в болницата му обяснява, че каквото и минало да има, за Лидия е по-добре да остане при него.
Малко напомня за филма с Уил Смит "Преследване на щастието". Там той спа с детето по тоалетните. Тук спят в колата в сервиза на майстора и се промъкват да се къпят в чужди къщи.
В крайна сметка нещата се оправят с помощта на майстора, но и Баран си заслужава доверието.
Няма да разказвам повече, тъжна история с хубав край Simple Smile

Като повечето го изгледате ще коментираме Simple Smile

# 250
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Hug
Аз естествено се отплеснах и се сетих в последните няколко минути от филма, но въпреки това по-късно ще си го пусна отново.
Божееее може да са няколко кратки минути, но още съм настръхнала и разревана от играта на Мерт Heart Eyes

ПП Някой да ме хелпнв къде е скрития текст от телефона Rolling Eyes лютфен Hands Pray

# 251
  • София

ПП Някой да ме хелпнв къде е скрития текст от телефона Rolling Eyes лютфен Hands Pray

Без разстоянията в скобите [ spoiler]текст[ /spoiler]

# 252
Хелоу, мацки! 🫶
Стори от Мирайчето! 🧿

# 253
  • Яко в Матрицата...
Изгледах филма, разкошен Мердо Heart Eyes, другите от каста също са се раздали в ролите си Sunglasses От мен толкова Wink

Желая успех на филма и му стискам палци 🧿🧿🧿

# 254
Стори от Мерт

Общи условия

Активация на акаунт