Отговори
# 30
  • Яко в Матрицата...

# 31
Опасни са Афра и Мерт! Кажете не са ли феномен Simple Smile
Няколко снимки, няма значение с кой и къде, с някои аксесоари, и разпалват всичко живо,по цял свят,по всички социални мрежи.

# 32
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мистери Hug благодаря за новата къщичка Flowers Hibiscus!
Е, може да не е точно като къщата наета от Мерт в Асос, но пак си ни е хубава Stuck Out Tongue Winking Eye, защото само хубави и талантливи млади сладури коментираме Blush.
Хайде с новата 5-та тема поне по 5 нови снимки на ден от Афра и Мерт да имаме Hands PraySunglasses.

Рени Hug ще му простя на момчето, какво да правя Blush. Нищо че за втори път така ме изиграва Stuck Out Tongue Winking Eye.
Ма следващия път няма да му се размине, да си знае Joy!

Вай бе Flushed докато се прибера от Истанбул и Афра се показа Heart Eyes. Много сладки с Нагито Heart Eyes.
Феномен са си АфРам и това е!

# 33
# 34
  • Яко в Матрицата...
Коте Hug, точно така - ще има следващ път Simple Smile

Нещо в Х не могат да решат дали Мердо е бил в Асос, и ако да - какво е правил там. Чак къща да си купува, много ме съмнява. Но пък защо Мирай е последвала дамата архитект, че Мерт и той... Мирай може да си направи там офис, колко му е Joy Гледам, че дамата архитект познава доста хора от сектора. Дори в акаунта с къщичките държи снимка с подсъдимата Айше Баръм... Интересно, интересно...

# 35
# 36
  • Яко в Матрицата...
Четох, че сетът на "Пера" приключвал на 23.08., но Афра докога ще снима... Дано после да иде на почивка, може и с канкито си, все ми е тая, важно е да покаже малко красиви тоалети и картинки Stuck Out Tongue Winking Eye Но преди това ми е интересно ще има ли нов мениджър, че уж се кълнеше в Бейза, пък я махна от профила си.

# 37
# 38
Благодаря за новата тема,Мистери🌹
Чакам аз петък с нетърпение ,малко остана. Не видях дали сте обсъждали амджата(ако сте ,се извинявам)Чистил си е малко профила ,но Афито,децата и снахите са вътре и това ме радва.

# 39
Не само Мерт, ами четох в Х, че и Кенан Имирзалъолу си правил реклама с Афра. 😄

А иначе Афра няма какво да му прощава на Мерт, защото и тя е в играта.

# 40
Онур Акай е готов с новата си песен и ще я пуска. Същата е вдъхновена от голямата любов на Афра и Мерт. Посвещава я на Афрам Simple Smile

# 41
Афра с мокра коса Simple Smile
Все още не харесвам зализаната прическа. Другите с пълната красота на нейната коса повече ме влекат.
Добре, че на Афра всичко й отива.

# 42
В Х са шумни, защото Джансуто си е направила 45 профила и бълва едни и същи неща. 🤪 Баш пък тя няма да му накриви шапката на Мерт. 😂

Остават 4 дни до Медрук Адам. Надявам се да има някакво парти и да видим Мерт.

# 43
Дайте да го караме по-ведро, викам аз. Да ни е приятно и весело в нашата тема Simple Smile
Ясно,че няма как да не се ядосваме. Обичаме и Афра и Мерт. Но поне тук да сме спокойни и да си пишем с кеф. Дайте да викаме "оммммм" и ей така като Афра, веселата Wink

# 44
  • София
Мерт е един симпатичен, скромен младеж и много добър актьор!

Общи условия

Активация на акаунт