Отговори
# 300
Честита да е Гьоздето! Здрава, щастлива, успешна! 🎉🎉🎉

# 301
  • София
Честита да е Гьозде Simple Smile

Афра дали ще пусне стори за края на сета и дали ще тръгне директно за Истанбул. Може и при майка си да остане. Така или иначе е нормално да почива вече. Аз ако бях си оставам в къщата в Акчай.

На мен ми е интересно ще се сбъднат ли слуховете, че ще отиде в САЩ. Леля й щом е в Турция ми става съмнително да не се видят. Най-добре според мен е да си завърши образованието, защото и преди е казвала, че има желание, а сега ще има време. Не, че дипломите са важни, въпрос на усещане на човека Simple Smile

# 302
# 303
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

# 304
# 305
Мердо е най- добрият турски актьор сега! Номер 1! 🔝🔝🔝

🧿🤍♾🪬🧄

# 306
Честит рожден ден на Гьозде и от мен. Не ме спечели с играта и героинята, която трябваше да изгради, но заради всички снимки с Афрам, които ни подари, я обичам.😁
Попаднаха ми тези стари/нови снимки на Афи от Париж. 🌹🧿

И Рамо за разкош, много харесвам тази му снимка зад кадър. 😎🧿

# 307
Мерт с филма "Изоставеният мъж" е на първо място в Мексико, на второ в Колумбия и на пето в САЩ

# 308
  • София
В топ 10 е в много държави по света, но това със САЩ ме изненада приятно. Браво на екипа и най-вече на Рамо, защото хората чакаха да го видят от много време в този филм. И е факт, че без любовна история всъщност постигна великолепен резултат.
Списък на държавите, в които е в топ 5, като все още се допълва

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 18:38 от MysteryG

# 309
Стори от режисьорката на Метрука!

# 310
Гледам в Х добре се движи филма
 Филмът #MetrukAdam с главна роля на #MertRamazanDemir, пуснат в Netflix, влезе на пето място в списъка на най-гледаните филми в света още на първия ден от излъчването си. Освен това успя да се класира в списъка „Топ 10 филма“ в 47 държави. 🚀 (FlixPatrol)

Много се радват за USA , където  по -принцип нямат популярност Тр  дизита и филми , че е в топ 5
Май е за 1 път
https://x.com/DTural/status/1959241017644695863

# 311
  • София
Филмът е на пето място в Холандия и шесто в Швеция, една девойка се чуди откъде изобщо им е хрумнало да го гледат Simple Smile Нали в Швеция даваха Рибарчето Simple Smile

Тази вечер в 5 е запонал последният сет на Пера

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 19:03 от MysteryG

# 312
МЕРТФЛИКС казват! ✌🏻

# 313
Ох, хайде да излезе и нещо от тази Пера. Поне за последния сет или,ако има прощално парти. Афра да качи нещо.
Ще ме извиняват,ама не искам да гледам снимки на екипа зад кулисите,кози или други животни.
Искам Афра да гледам.

# 314
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
За пореден път OMG уцелиха джакпота с Metruk Adam!
Шнура скоро няма да изпусне Мерт! Той му златното птиче Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт