Отговори
# 90
По БТВ стори в момета финала на Сезон 2!

# 91
Лека вечер от мен момичета Simple Smile

# 92
Добро утро, дами! 🧿🫶
Вчера нямах под ръка нагледно всичко написано за “Abandoned men” както е кръстен почти на всякъде филма на Мерт.
Но ето малко от изданията

Не са никак незначителни…

# 93
Добро утро на всички!
Спокоен ден
Малко фен арт Simple Smile

# 94
  • София
Добро утро, дами! 🧿🫶
Вчера нямах под ръка нагледно всичко написано за “Abandoned men” както е кръстен почти на всякъде филма на Мерт.

Залага на много международен ПР. Туркините нон стоп плачат, че нямало, но то за тях не им трябва. Онур иска международна публика.

# 95
На туркините им е важна драмата. Да има все нещо в личния живот. Това са моите наблюдения. Затова и съседните постоянно правят този тип ПР кой с кой се е гаджосал и т.н.
В чужбина пак като,че ли хората се интересуват и от самите проекти, качеството на филма, историята, играта.
Затова е и толкова важна рекламата.
Стискам палци на Афра и Мерт с проектите им. Заслужават световна слава

# 96
  • Яко в Матрицата...

Добро утро Heart Eyes

Шнура си има стратегия за Мерт и последователно я прилага. Така ще е и с “Пера”. Нямам идея какво ще прави, но той отсега знае какво кога и как ще покаже, че да се шуми, при това много да се шуми.

# 97
  • София
Рени, аз също съм на това мнение. Много сме го плюли тук, но човекът знае какво прави. Не го одобрявам, защото си играе по много гаден начин с психиката на хората, но всичко е целенасочено. И аз мисля, че има планове за доста напред във времето за Афра и Мерт.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 09:32 от MysteryG

# 98
Добро утро, мацки! 🫶
Шнура сложи всички меринджеи и ПР-експерти в малкия си джоб! За пореден път! 😜

# 99
Добро утро, дами! 🧿🫶

Добро утро, момичета!😊

Гледам, че и Rotten tomatoes са отразили Метрук Адам. 😎 Шнура не си играе като реши.

# 100
Добро утро, дами!🌼
Шнура си има цел и я преследва съвсем целенасочено и последователно!

# 101
# 102
  • София
Забелязах нещо доста интересно, по повод ПР кампаниите.
Рекламата с Афра и Енгин започва платена кампания на 3-ти юли, датата, на която Мерт гледа Джокович и турската тенисистка на Уимбълдън.
А помните ли, че забавиха излизането на клипчетата с 5 дни и ги чакахме Simple Smile

# 103
Шнура продължава с промото😎

# 104
Шнура продължава с промото😎

Да вземе да спретне едно представяне в Америка казвам аз.😉

Общи условия

Активация на акаунт