Отговори
# 270
Благодаря за споделените мнения за филма на Мерт. 🧿 Надявам се да мога да си открадна време да го гледам на спокойствие днес или утре. Стори имаме и от Афи 🌹

# 271
И от другото аби! ✌🏻

# 272
  • Яко в Матрицата...
Mystery,
Скрит текст:
Братът беше закъснял със съжалението, че и го пита защо нищо не бил казал в съда... Той какво каза, когато баща му изпрати Баран да лежи вместо него? Момчето се подчини на волята на семейството, не се опълчи. И след това като видя, че от брат му не е станал човек, се почувства зле. За какво се жертва? Брат му сам се постави в този затвор

Според мен, Баран е лежал 15 години и заради случката с надзирателите в затвора. 15 години са доста... А може и онези да не са се оплакали, че да не ги съдят тях. Макар че нямам вяра на турската съдебна система.

Тея, нека не слагаме спойлери, освен ако не са в скрит текст... На въпроса ти за оценка на филма - 5/10 е доста добре, аз бих дала по-малко.

# 273
# 274
Благодаря за споделените мнения за филма на Мерт. 🧿 Надявам се да мога да си открадна време да го гледам на спокойствие днес или утре. Стори имаме и от Афи 🌹

https://x.com/afrateamfanclub/status/1958872264490861015?s=46&t= … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 275
Да продължа с мрънкането от вчера Grinning
Огромна  платформа за филми и сериали Нетфликс + една от най-силните ТВ компании ОГМ и
чакаме на ПР на родителите на момиченцето
ГГ пък съвсем е ясен Neutral Face

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 17:07 от KrasiAnna

# 276
И Зафер се гордее с Мерт. Simple Smile

# 277
Клипчета зад кадър качени от Ада. В края го има и Мерт 🫶🤗.
https://www.instagram.com/reel/DNqMYEFo3zB/?igsh=MTJ1azE0ZzYwMzFxaw==

# 278
И аз го изгледах.Филма е хубав и се гледа на един дъх.Мерт е прекрасен , наистина хамелеон!
За мен също не е кой знае какво филма , но те кара да се замислиш за много неща и да преосмислиш доста.Хареса ми.
И наистина от Ферит не е останало , поздравления за професионализма на Мерт!

# 279
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Още едно клипче зад кадър Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.instagram.com/reel/DNqPQbYI-5g/?igsh=MWw2d201cHhta2l2eQ==

# 280
  • София
На онази снимка на Фуркан от снощи не е Афра, не знам защо така ги режат и какво искат да покажат

# 281
Още едно стори от Мерт 😎🧿

# 282
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Съпорта на Демир айле Sunglasses

За няколко часа вече има 1 милион гледания
Metruk Adam Hands Clap

Скрит текст:
Може да не е кой знае какво филма, но пък всички играят много добре! Малката Ада много ми хареса. Страхотни бяха в сцените с Мерт Hands Clap. А Рамо ме разби за пореден път с таланта си Hands V. Без думи разказа  болката на Баран нанесена му както от собственото му семейство, така и тормоза който е преживял 15 години в затвора!
С оглед на това, че снима филма в кратка почивка между снимането на Чапкъна, още веднъж адмирирам таланта на Мерт Heart Eyes

# 283
  • София
За себе си мога да кажа

Скрит текст:
Много повече усетих емоциите на Баран точно в първата част на филма, която ми се стори много забързана като действия. Дори преди малко си пуснах пак началото, по-точно разговорите с приятелят му след като излезе, яростта, когато разбра, че няма да може да си позволи да наеме сервиз. Наистина ми хареса.

Единствената част, в която си мислих за Мерт, беше като изхвърляше боклука в заведението и чистеше тоалетните Blush

# 284
Аз ще кажа
Скрит текст:
Филма ми хареса много ,много силен актьорски състав ,слабо място нямаше. Финалната сцена най-много ме разчуства с Лидия и Баран. Хареса ми как Мерт изгради обряза на Баран -ярост,жал,в същото време игри с Лидия ,усмихант ,чичо за пример. Всичко дава от себе си главния герой. Образа на майката гаден,жалко ,че загива. Не знам какво да кажа друго. Това е Мерт ,повече от страхотен и вярвам ,че ще става по-добър и по-добър .

А и огромно впечатление ми направиха котките накрая. Три кадъра с котки имаше  ,също така и спгетите с кисело мляко 🤣

Общи условия

Активация на акаунт