Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 68 407
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Може ли линк за новата Богиня. Благодаря 🤗
Аз съм фен на Бърбъри, май почти всичко съм ползвала и почти всичко ми харесва.

Една класика взех на мъжа ми - ами обожавам ги и двамата🥰. Даже беше в комплект с душ гел и лосион.

# 61
# 62
  • Бургас
beach_please/b],  арабската рода на дъщеря ми, често и подаряват на тази марка. Казва, че са страхотни парфюми с много трайност и излъчване, но още не са стигнали до мен , за да потвърдя.
Този е последния подарен

# 63
Хубав, лош, Burberry Goddess Parfum пътува към мен! 😁
Изкуших се с един травъл сайз, че имах отвратителен ден... и продължава. 😒

# 64
  • Бургас
За мен е много хубава тази Богиня, много различна, но не знам дали ще мога да понеса тежестта и.Това чудо е с разбиваща трайност, направо ме поваля.Не е майтап работа.Grin

# 65
  • Чукарландия
Ще я пробвам и аз тази Богиня. В най-лошия случай, ще намаже моя Годесчо. 😁

# 66
Хубав, лош, Burberry Goddess Parfum пътува към мен! 😁
Изкуших се с един травъл сайз, че имах отвратителен ден... и продължава. 😒

Аризона и аз така лекувам гадните дни. Аз уж нямаше нищо да поръчам и вече чакам
https://www.fragrantica.de/Parfum/Xerjoff/1888-21616.html. Съжалявам за немската Фрагантика, но реших, че ще уча немски и сега всичко, включително телефонните му настройки са на този език. Този парфюм тествах на летището в Будапеща и бях много приятно изненадана. При мен стои мек, топъл и с леко шоколадово излъчване, а шоколад няма.

# 67
Този парфюм е доста интересен, тъмен мистичен и  за хладно време. Носи се по-трудно от другите от линията Каса Морати и не е за всеки ден, но получава комплименти в подходящото време и настроение. Честит!

Новата парфюм Богиня Бърбъри, нямам търпение днес отново да се напръскам с нея, защото ми стои на ръката след къпане, от вчера. Изненада ме страшно.

# 68
  • BG-DE
Densi, а върху теб Богинята развива ли се в мъжки уклон? Днес при нас е доста хладно и ще взема пак да се пръсна с пробата, която ми дадоха в Мюлер да видя дали пък няма да се покаже в друга светлина 🙂

# 69
Здравейте, да помоля за съвет - кой от двата парфюма бихте препоръчали: Боканера на Орто Паризи или Чоко Раптор на Пацалия?
Също ще съм много благодарна, ако някой отдели време да опише набързо парфюмите от Пацалия, които е тествал. В голямо чудене съм Simple Smile Мерси

# 70
Мъжки уклон непременно лошо ли е? Аз си нося Layton, Althaïr, Side effect, а иначе също и Делини, разни плодови, лосионести, на Ариана гранде дори. За мен унисекс към мъжки е Libre, ама го носят Grinning Нямам търпение да пробвам новата богиня Heart Eyes

# 71
Не е лошо стига човек да харесва такъв тип аромати, но не всяка дама иска да ухае като мъж. Като чета отзивите във Фрагрантика за новата Богиня това се отчита като минус за парфюма, на мен също не ми допада.

# 72
Densi, а върху теб Богинята развива ли се в мъжки уклон? Днес при нас е доста хладно и ще взема пак да се пръсна с пробата, която ми дадоха в Мюлер да видя дали пък няма да се покаже в друга светлина 🙂
Да, има си мъжки уклон отвсякъде. Този парфюм само с тестове на кожа и то няколко пъти.

На Пацалия никога парфюмите насляпо. Аз съм тествала и тествам всичко, но не са моята марка и не съм купила нито един. Имат от убийствения чорапен мускус, който ненавиждам и е все по-модерен, защото усилва много аромати и прави трайност над 24 часа. Имам чувството, че скоро няма да има парфюми без него. Добре, че си имам голяма колекция хубави.
Парфюмте му са с много плодови нотки, много силни, термоядрени дори и доста химични. Омръзват бързо ,защото този мускус се загнездва в носа и трови. Мен ме трови, а и други хора споделят такива размисли.
Сангрия е хубав парфюм, Ванилите също.

Боканера е много хубав парфюм, но е чисто мъжки и е абсурд насляпо. Просто ще си хвърлите парите, пробвайте първо.

# 73
Заради вас обикалях да търся тази Богиня, но я няма...
Предложиха ми този, който излиза днвс всъщност и е доста интересен

# 74
Лавандулата, стига да не е омекотена с ванилия или тонка винаги ми бие на мъжки парфюм, но отново всичко е до кожа.

В големите жеги се пръсках обилно с Allure Homme Sport eau extreme- за мен най-хубавата смокиня в парфюм! Няма нищо агресивно и твърде мъжкарско в него.

От сутринта съм обилно напръскана с новият Кристал Ноар- остатъчната миризма е лепкава и нахална както в оригинала, отпада от списъка за покупка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт