Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 69 886
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Тази есен ползвам La Nuit Tresor Leau de Parfum и Burberry Goddess edp. Чудни са. понякога и Angel Nova edp.

# 631
И аз харесах Номад в началото, но и при мен избива една тежка бръснарска нотка в края, и много бързо го разкарах. Nomade Absolu обаче е друго нещо, развива се по прекрасен начин и не ме дразни никоя нотка отначалото до края в него.

# 632
Още когато се появи Chloe Nomade, мислех, че ще е много интересен. Той е такъв, различен, разпознаваем. Но не ми стои добре, за съжаление. С никой от...не знам колко  са на брой, но се отказах. Последните два, дори не съм ги тествала.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 12:14 от Magda Dimitrova

# 633
Три версии на Nomade съм пробвала, две съм носила, но EDP ми е фаворит и само него бих повторила.

# 634
  • Mediterraneo
Аз го обожавам, лятото беше разкошен, сега е различен, но пак ми стои добре. Имам и Nomade Nuit d’Egypte, и него нося целогодишно и харесвам много.

# 635
  • Sofia
Всички версии Nomade , Hermes Merveilles и Barenia са мъжки върху мен.

# 636
Хм Karen, благодаря ти! Мисля, че това е причината и при мен, но търсех отговори другаде. 🙂

# 637
  • София
Аз съм ползвала единствено Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense и лятото беше разкошен и много траен и излъчващ, на моята кожа над 8 часа. Плодово цветен - круша, фурми, жасмин, ванилия. Пробвах и сега да го нося в по-хладното време, но не се развива така хубаво, както в жегите, да не кажа, че все едно е друг аромат- скучен и без излъчване.

# 638
И аз трудно се спогаждам с оригиналния Номад, имах едно мини, което с мъка изхабих. Свикнах му, но не ми е липсвал, винаги на моята кожа ми е киселеел. Като Тарталета обичам Nomade Nuit d’Egypte (не и Lumiere обаче), но не ми е някаква грандиозна любов, без която не мога.
Днес ровейки в шкафа ми хвана окото Calvin Klein Reveal, викам си хайде, отдавна не съм. Спомените ми бяха, че е много ненатрапчив, но все пак интересен - ами днес ми се натрапва здраво. Топло ли му е още, не знам, от 3 фъс много ми тежи, дано малко изветрее...

# 639
Здравейте, дами?Може ли няколко думи за Прада Парадокс Virtual Flower?Имам интенз и го нося, но ми се иска да си взема още един.

# 640
Хич не струва Virtual flower, поне според мен. Някакво сладникаво химическо недоразумение.

# 641
Elizabeth Arden - White Tea Eau Florale
тоалетна вода за жени

Хубав аромат за пролетта и началото на лятото, но никаква трайност. Ухае на свежест, чистота.

Скрит текст:
глава - розова фрезия, бял чай, момина сълза
сърце - орлови нокти, ирис, амбертоник
база - мускус, кехлибар, зърна от тонка
вид аромат - флорален, мускусен

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 22:36 от #RAngelova

# 642
На Е. Арден произведенията повечето са такива, нетрайни, но почти няма лошо попадение.
Най-любим ми е Слънчогледите, който наскоро поднових за не знам кой път. Обожавам го и не оставам без него. Носи ми много радост и настроение. И много пъти, тествайки разни нишови недоразумения и питайки се какво е искал да каже автора, се връщам към любимите си Слънчогледи и Ноа, при които празно няма.

# 643
на Е.Арден чайовете са страхотни за офис аромат Simple Smile
В жегите като човек иска да се освежи е хубаво да има някое шише в офиса
На всички стои Simple Smile

# 644
Много харесвам първообраза EA White Tea. Когато излезе бързо изпръсках бутилка, и наскоро дори мислех да го подновя. За лятото със сигурност, трайността беше средна, но ароматът е разкош. ❤️

Вчера довърших стария Byzance, иконичен за мен аромат по много причини. Чудех се кой да извадя на негово място, и се спрях на John Galliano EdP, eсента му отива. Мистичен алдехид с тамян, ирис и виолетки, нагарчаща ангелика и пудрен драйдаун.

Общи условия

Активация на акаунт