Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 40 369
  • 529
  •   4
Отговори
# 510
Благодаря за коментарите! Ще тествам отново. Нито единият от тези не съм харесала преди като съм тествала, но пък сега сме с нова нагласа Grinning

Денси,благодаея Heart точно шипри не обичам, мъх и пачули хич не трая, което е идеално за желаните поводи Grinning

# 511
Някой може ли да сподели мнение за този парфюм ? Колебая се между него и новия Lady million gold parfum.

# 512
Секси, траен, не много сладък. Усещат се манго, смола, полъх на жасмин, сандалово дърво. Има лека прилика с Lady Milion Gold - дотолкова, че са от един бранд и тип аромати и ако имам единия, другия ще купя след като привърша бутилчето. Лично аз харесвам повече оригиналния Фейм - сребърната кукличка, заради силно изразеното манго, което пък в черната е по-плътно и смолисто.

# 513
  • The Evergreen State
Имам La Panthere Cartier ЕДП, харесвам го, както и Hermes 24 Faubourg, нося ги от време на време като имам настроение за тях. Винтидж са, от старата школа, носят ми хармония и спокойствие.
Днес разпускам в слънчевия есенен петък с Guerlain La Petite Robe Noire EDP - уютен и кокетен през деня и лесно транзитиращ  в отпускащ, вечерен парфюм. Имам от старото издание от 2012, както и се запасих с нова бутилка от него преди година или две. Опаковката на старото издание е изпипана много, луксозна, новата е просто картонена кутия. Оптимизират си разходите, пък и вече този парфюм не е толква актуален и търсен. Аз се радвам, че не е спрян Simple Smile.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 08:16 от Athena

# 514
  • Чукарландия
Някой пробвал ли е вече Narciso Rodriguez For Her Intense?

https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … tense-101595.html

Това червено бутилче много ме привлича!

# 515
Narciso Rodriguez For Her Intense ми е в списъка с Не. Не съм отбелязала защо.

# 516
Аз си го взех комплект от Нотино.Като преди това поръчах мостра пак от там.За мен е много хубав парфюм,но аз харесвам повечето на марката.Праскова не усещам.Преобладават белите цветя и мускуса.На мен доста ми прилича на Абсолю версията.Трайност няма впечатляваща,около 4-5 часа.Не съм пробвала лосиона,да видя дали няма да се засили.

# 517
  • София
Скрит текст:
Някой пробвал ли е вече Narciso Rodriguez For Her Intense?

https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … tense-101595.html

Това червено бутилче много ме привлича!

BBeLLa - аз го тествах поне 2 пъти и то на кожа и съм възхитен Cupid Animal Heart Eyes Cat За моя вкус е чудесно смесен, много успокояващ, хармоничен, с чудесен баланс на уютна ванилия, леко пудрен, секси кремав мускус и бели цветя. На хартия не ми прозвуча, като нещо, което да ме грабне, но при реален тест определено ме впечатли  максимално. Страхотно се допълват елегантност и мека, кремава ванилия. Сладостта не е много, точно колкото да даде секси закачка. В интерес на истината, бих го носил без никакъв проблем, защото в базата ми се стори с подчертана по-дървесна и унисекс база. Поне за мен е прекрасно ново издание на марката. Горещо ти го препоръчвам и тествай при първа възможност Hands Ok HandHands Plus1

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 12:29 от Deetron

# 518
Имам La Panthere Cartier ЕДП, харесвам го,
Скрит текст:
както и Hermes 24 Faubourg, нося ги от време на време като имам настроение за тях. Винтидж са, от старата школа, носят ми хармония и спокойствие.
Днес разпускам в слънчевия есенен петък с Guerlain La Petite Robe Noire EDP - уютен и кокетен през деня и лесно транзитиращ  в отпускащ, вечерен парфюм. Имам от старото издание от 2012, както и се запасих с нова бутилка от него преди година или две. Опаковката на старото издание е изпипана много, луксозна, новата е просто картонена кутия. Оптимизират си разходите, пък и вече този парфюм не е толква актуален и търсен. Аз се радвам, че не е спрян Simple Smile.
Познавам две версии на Пантерата, харесвам ги, намирам ги за елегантни и респектиращи. Едната ми стои доста по-добре от другата и смятам да я ползвам в студените месеци.

# 519
Обичам Пантерите, особено Соар версията. За мен те са класни парфюми.

# 520
Новият нарцизо го има в притишоп. Пробвах го набързо преди няколко седмици, с нищо не ме впечатли честно казано. Консултантката беше луда по него и сипеше суперлативи… 😀 може би трябва да му дам втори шанс. Аз съм фен на марката, но последните им издания грам не са моите.

Едно време като работех много с хора и исках дистанциращ парфюм пръсках Animale Animale. Сега го имам някъде забутан при родителите ми. Шипър на ужас, та дрънка.

Тези дни нося много един остатък от BDK Velvet Tonka. Ужасно ми харесва и съм много изненадана от коментарите за лоша трайност във фр. При мен трае цял ден, та и после.

Много се чудя между него и Feve Tonka Boucheron. Някой ако може да даде съвет…
Познавам ги и двата ама не мога да си наклоня везните към нито един.
Може би накрая просто ще си подновя Bois Dore VCA и ще мирясам Simple Smile

# 521
Jollie, аз имам и двата.
Аз като цяло съм фен на BDK, почти всички ми харесват от тези които съм пробвала. Velvet tonka и на мен ми е много любим. И при мен си е супер траен. Но според мен с Feve tonka са различни. Даже Velvet tonka бих го определила кати по-топъл и дневен парфюм, също така и сякаш излъчва повече и се усеща повече бадема в него.
Feve tonka ми е по-хладен, вечерен и повече унисекс. Аз сякаш харесвам повече Feve tonka макар че и двата са ми много любими.😍

# 522
Новият Narciso, не е моят.
Днес, блаженно се нося в аромата на Dior essence 🥰
“Сляпа” полупка, както се казва.
Densi, благодаря! 🌷

# 523
Новият нарцизо го има в притишоп. Пробвах го набързо преди няколко седмици, с нищо не ме впечатли честно казано. Консултантката беше луда по него и сипеше суперлативи… 😀 може би трябва да му дам втори шанс. Аз съм фен на марката, но последните им издания грам не са моите.

Едно време като работех много с хора и исках дистанциращ парфюм пръсках Animale Animale. Сега го имам някъде забутан при родителите ми. Шипър на ужас, та дрънка.

Тези дни нося много един остатък от BDK Velvet Tonka. Ужасно ми харесва и съм много изненадана от коментарите за лоша трайност във фр. При мен трае цял ден, та и после.

Много се чудя между него и Feve Tonka Boucheron. Някой ако може да даде съвет…
Познавам ги и двата ама не мога да си наклоня везните към нито един.
Може би накрая просто ще си подновя Bois Dore VCA и ще мирясам Simple Smile
Аз съм за Feve Tonka - не само, че е "буркан" и ще го ползвам доживот 🤣, но за мен е по-красив от BDK. Цианидността на бадемите, от която се притеснявах най-много, му придава стил, класа и елегантност, според моите критерии. Да не говорим, че трайността (изненадващо за мен) е безкрайна. 🥰

# 524
Aз съм категорично за Bois Dore.

Общи условия

Активация на акаунт