пиша тук, защото в момента съм в доста объркан и труден за мен период и имам нужда от малко споделен опит и надежда.
Премахнаха ми едната тръба поради извънматочна бременност и оттогава в главата ми се въртят безброй въпроси. Най-много се чудя дали е ще се получи да забременея по естествен път и ако да – колко време е отнело на други жени в подобна ситуация.
Чувствам се леко изгубена – не знам дали да опитваме всеки месец или да пробваме само когато овулацията е десния ми яйчник. Лекарите ми казват, че всичко е наред и да пробвам някакво време и ако не стане да направим инсеминация, но в мен остава несигурност и страх как ще се развият нещата. Всички изследвания са ни перфектни и няма видима причина за извънматочната бременност, което още повече ме притеснява да не се повтори пак.
Ще съм безкрайно благодарна, ако някоя от вас сподели своята история – дали сте успели да забременеете след премахната тръба, по какъв начин сте следили овулацията си и как се справяхте емоционално в този период на чакане. Всяка ваша дума ще ми бъде от огромна полза и подкрепа. ❤
Благодаря предварително на всички, които ще отделят време да отговорят!