Отговори
# 180
Режисьорката Чаари Вила Лостували, която засне филма Metruk Adam / Изоставен човек,за да отбележи безпрецедентния успех на филма, публикува снимка с резултата от Америка и Мексико в своя Instagram..

(Което, в действителност, е половин милиард души)

Тя написа:
Нахлухме във Вселената - Dünyaya ızız yapmişızdır✨✌️

Всичко е хубаво,филма на Мерт жъне успехи,Афи приключи снимките...
ееееее...
И какво ще правим?
Очаквах,че след като ни показаха сета на крайбрежната "Нищо няма да ни се случи"... ще ни заливат със снимки и видеа,да,ама не...и тия са скръндзи Confused
Дано поне Афра и Мерт,спретнат нещо в реала,че да има какво да се коментира Heart Eyes

❤️‍🔥#Премиера  от 15-ти септември  започва новият 3-ти сезон на #ЗлатноМомче ! ✨️

Вече официално  може да обявим ,че завръщаненето на турският хитов сериал #ЗлатноМомче в ефира на bTV Story  ще бъде  от 15-ти септември!

Считано от тогава сериала номер едно в ефира  на канала ще се излъчва  всеки делник от 20:00 до 21:30 на мястото на сериала #Преродена!

Ще го гледате ли?
Blush Sunglasses

.
.
.

# 181
Мердо в базата IMDb Heart Eyes

И тази красавица Heart Eyes

Върбанова, благодаря пак за ценното инфо, което носиш Heart

Момичета, почистете си пощите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 182
  • София

Отново да напиша за нощните снимки на Мерт за новия проект BBSS в хотел Пера - намира се в сърцето на Истанбул (сигурно за снимките са платили доста, хотелът не е евтин и е в него има музей, там е живяла Агата Кристи, когато е била в Истанбул). Там е отсядал и Ататюрк за важни срещи. Хотелът е пълен с антиквариат и е много красив и отвън, и отвътре. Интересно защо е имало снимки на Мерт в този хотел точно, започва да ми става интересно.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 21:43 от jvarbanova

# 183
Да си спомним с този клип,каква изключителна актриса е Афра...

https://www.instagram.com/reel/DKAiMOqAuOW/?igsh=MWZxN2FicW42dmE1NA==

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 18:26 от Милена Тодорова 756835

# 184
# 185

Приемете,че не го е писал..така е по-добре..

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 07:49 от Милена Тодорова 756835

# 186
Мерт:
От най-дълбокото дъно на сърцето си искам да ви благодаря. Любовта, подкрепата и насърчението, които ми показахте за новия ми филм, бяха невероятни по най-красивия начин. Всяко съобщение, всяка дума на доброта, всеки момент, в който гледате и споделяте работата ми, ми напомня защо правя това, което правя.
Това пътуване не беше лесно, но знанието, че всички вие сте до мен, прави всяка стъпка полезна. Вие не сте просто фенове - вие сте моето вдъхновение, моята сила и моята причина да продължавам да се стремя да ви дам най-доброто.
Този филм не е само мой, той е наш. Той носи вашата любов, вашите молитви и вашата безкрайна подкрепа. Изключително съм благословен, че имам хора като вас, които са до мен по целия свят, и обещавам да продължа да ви правя горди.

From the deepest part of my heart, I want to say thank you. The love, support, and encouragement you have shown me for my new movie has been overwhelming in the most beautiful way. Every message, every word of kindness, every moment you take to watch and share my work reminds me why I do what I do.
This journey has not been easy, but knowing that I have all of you by my side makes every step worthwhile. You are not just fans—you are my inspiration, my strength, and my reason to keep pushing myself to give you the very best.
This movie is not just mine, it is ours. It carries your love, your prayers, and your endless support. I am beyond blessed to have people like you standing with me across the world, and I promise to keep making you proud.

Милена, къде е благодарило момчето?

# 187
Хелоу, дружки Kissing Heart Да ви е цветно и спокойно днес Hands Ok Hand

Сикорски, вероятно някоя пламенна фенка е писала от негово име Grinning

# 188
Привет Blush

Мерт на сета в Пера Палас Heart Eyes

https://x.com/mrdmedya/status/1960241708303581201?s=19

# 189
От грузинска фенка е видеото. Според думите й са снимали невероятни сцени между Актан и Лал.
Романтичната ми душа се развълнува Heart Eyes

Пера Палас наистина е много красив Heart Eyes

# 190
# 191
Мерт и Мирай Heart Eyes

И малък спойлер Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 192
  • София
От грузинска фенка е видеото. Според думите й са снимали невероятни сцени между Актан и Лал.
Романтичната ми душа се развълнува Heart Eyes

Пера Палас наистина е много красив Heart Eyes

Ехаааа и моята романтична душа се развълнува...
Красиви сцени между Актам и Лал в прекрасната обстановка от 19 век на Пера Хотел...наистина вече съм силно заинтригувана. Е, малко съм с резерви към Мирай Данер ама ще го преживея, нали Мерт играе, ще се съсредоточа върху неговата изява като му дойде времето.Satisfied

# 193
Фи, обичам този чукча писател Kissing HeartGrinning

Мерт сега отишъл на сета, снимали в някакъв тесен сокак Grinning
Дефендера снимало момичето:grinning:

# 194
Еве,какво е Дефендера? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт