Отговори
# 45
Даааа бе Joy
Бива го да разказва приказки..и за някаква лодка също писал...аз докато не видя Мерт като гост актьор в Пера,не вярвам на Онур..

Стори от Фуркан

# 46
Миленка, чакай да видим сцената, дето я снимали Афра и Мерт Grinning Дали е за Пера, или за бъдещия филм Thinking
Онур съвсем изплиска легена Grinning

Доснимали са сцена от "Рибарче" за колекционерското издание. Joy

# 47
Фи Grinning

Да уточня само, на снимката не е Еге, а Фатих Stuck Out Tongue Winking Eye
То и аз се заблудих отначало Grinning

# 48
Ааааа в Асос е взето решението и то набързо и хоп снимали го...за Пера ще да е...явно ще я срещне като прибира козите Grinning
Еве е тъй кажи...виках си тоя Еге с какво го хранят,та така възмъжал.

# 49
Бая ме разсмя с козите Grinning

Ох, каква сцена беше Heart Eyes

https://x.com/28_yirmisekiz/status/1957749342363648210?t=ozndEHs … q8mQAwvrrtcA&s=19

# 50
Афра и Неслишах, прекрасни са Heart Eyes

# 51
Ами, Ферит си заслужи това, нали дори преди това и предлагаше да си вземе дрехите и да си отива.
Сега му се видя, че нещата стават, дори се изненада. Сейран си е огън момиче.

# 52
Така е, Кате Heart Eyes Въпросната сцена я има в горния линк, който пуснах, 5-те сцени на Афито.

Сезин в новия сериал Halef Heart Eyes

Не остана Heart Eyes

# 53
Ами, Ферит си заслужи това, нали дори преди това и предлагаше да си вземе дрехите и да си отива.
Сега му се видя, че нещата стават, дори се изненада. Сейран си е огън момиче.
Ох, така ми липсва това огън момиче. Често гордостта й надделяваше над чувството за самосъхранение, но точно затова я обичах толкова много.

# 54
Днес се навършва 1 година от сватбата на Берил и Ерсин.

Несли и Наги...

Heart

# 55
  • София
Миленка, чакай да видим сцената, дето я снимали Афра и Мерт Grinning Дали е за Пера, или за бъдещия филм Thinking
Онур съвсем изплиска легена Grinning

Доснимали са сцена от "Рибарче" за колекционерското издание. Joy

Пиша го на български за да не ме изтрият отново - за специалното издание само за познавачи.

# 56
# 57
Афито Heart

Примадоните на сета Grinning

Heart Eyes

# 58
Eве, аз бих казала - първата и най-важна публика, няма спор. И наблюдават много съсредоточено и любознателно. Smiley Обаче аз бих поканила и овцата Мистик на първия ред... и до нея - цялото стадо. Е, много са, ама тя овцата е стадно животно. Нито ще тръгне сама нанякъде, нито ще блее сама. Само групово.  Wink

# 59
Кате, Мистик козичка Grinning Но за блеенето си права Joy

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт