На Великден чукнахме яйцата и новини за бебета заваляха - 08.04 - 14.04

• 19 933
  • 507
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Шушонке, тия дни ще ловим за момите Mr. Green Обаче, Голделин като чу какво съм обещала - не стига, че женско, ами и две даже, за малко да ми покаже червен картон Whistling За сега съм с жълт само Mr. Green

# 331
  • E-CLM & CH-VD
Добро утро и от мен   bouquet

Мушморок, да ти е честита гостенката... и като я изпращаш, да не забравиш да й биеш един шут от всички нас  hahaha, че да предупреди и наште лелки какво ги чака, ако се веснат наоколо  Mr. Green

Морги, тъкмо се чудех къде се изгуби тези дни. Успешно ловуване!  #2gunfire

Славундер, аз пък си резервирам от белите чорапки Crossing Arms Mr. Green

Скиорче, не е необходимо слузта да ти цапа бельото, за да я има. Справка - Катя  Laughing И тя точно като забременя, се оплакваше, че никаква я няма тази слуз. А за Т, това, че е над 37 не значи че е имало ову. Трябва да мериш от началото на цикъла, за да се види как върви графиката, дали се покачва температурата, тъй като при някои Т е висока, при други ниска.

Катя, ако е толкова ужасно това с повръщането, отиди на лекар. Сестра ми и тя беше така, за 1 месец, бременна във 2-3 месец, свали 10 кг. #Crazy После отиде на преглед, и й изписаха нещо, и за 2 дни спря и повръщане и гадене.  Hug А ако наистина бебо ти е взел характера.... ще гледаме "Война на световете" Laughing

Голди, честито за хубавите изследвания! Сега смело в атака Joy и другия месец - на хорото!

Гледам от списъка на Славундер, Рожбо и писаната трябваше вече да са се отчели, а никакви ги няма Thinking Я бързо на отчет!  Naughty

# 332
  • София
DesiT-ка, благодаря ти, поуспокоих се малко...Леле как ме е гепиджосала нервата - все едно ми е за сефте. А колко съм прилежна в пиенето на ФК - почти като ритуал ми е - пия я в работата и си въобразявам как всяко изпито хапче ме доближава по някакъв начин до заветната цел  Laughing Дано да е така.
ДесиТ, благородно ти завиждам, че утре ти е деня за тестване и стискам палци с всичка сила този път да видиш дългоочакваните  EFP

Вес, мерси и на теб. Има логика в това, което казваш - каква файда като сега ми е 37 т-рата, като нямам база за сравнение newsm78
След колко време неуспешни опити започнахте да мерите БТ и да правите тестове за овулация?

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 12:24 от Skiorche

# 333
Благодаря ти Скиорче, благодаря на всички ви  Hug Hug Hug за стиснатите палци.
Такава подкрепа срещам у вас, че вече съм сигурна, че утре ще видя EFP  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!   Hug Hug Hug

# 334
  • БУРГАС
Кво стана бе? Херка ви похвали, че за цяла седмица 15 страници сте изписали и вие се юрнахте "Война и мир" да гоните! Ми човек не може да ви насмогне в четенето!
Сега да кажа на онуй лудото: Катееее, не ти ли изписаха нещо за повръщането бе душко? Аз пия Degan и слава Богу до сега съм връщала само два или тре пъти! И то от преяждане, не от друго!
Мушмороки, ха честита ти гостенка! Проведете си разговора и се разберете за следващите 9 месеца!
Как не ви е срам бе! Разграбихте розовите чорапи и за мен само сини оставихте! Айде накои скътанки ако има да ми ги пуснете, че много държа мома да е! Славундерче, на теб разчитам, да знайш!
Айде, после пак ще ви нагледам, че пак ми скъсват г...за от работа днес! Май плана за ранното чупене от офиса няма да се изпълни! Пфу, то бива бива, ама....

# 335
Шушонке, тия дни ще ловим за момите Mr. Green Обаче, Голделин като чу какво съм обещала - не стига, че женско, ами и две даже, за малко да ми покаже червен картон Whistling За сега съм с жълт само Mr. Green

Голди, аз съм решила като видя двете черти и да му кажа на моя мъж - ето виж, чакаме две, при това женски  Mr. Green Ще ме остави на първата автобусна спирка, и без това сега е един на 5 женски, а едно към 7 ще му дойде в повече!

# 336
Звездите ми го говорят!

2033г.
Синът на Никита Денева е лудо влюбен в дъщерята на мушморока, която е учила в едно училище с децата на кативк и Диляна12345.
Близнаците на Голди са си харесали четиризначките на Вес. Проблемите идват от това, че и близнаците на Славундер са си харесали четиризначките на Вес. Слава Богу, че има за всички.

Дъщерята на Стела_Б и синът на Скарлет ще се женят. Първото им дете ще се казва Стела, за радост и на двете баби.

Децата на Катето и на Мегиив ще ходят в един университет, заедно с хлапетата на ДесиТ и на Морги. След това ще създадат обща компания и ще развият собствен бизнес! Дъщерята на Вилито ще бъде PR на компанията.

Синът на Стеф ще бъде колега на дъщерята на Скиорче.
И всички ще продължат традицията да следят БГ - Мама.

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 13:29 от Slavunder

# 337
  • v. turnovo
 Joy Joy JoyНевероятна приказка!Много ми хареса!  bouquet

# 338
Slavunder: Страхотна си мила  Hug Много интересни неща ти говорят звездите  Joy Joy Joy Joy Joy
И на мен ми казват, че утре ще видя  EFP  Embarassed

# 339
  • София
Slavunder,  нещо много злокобно са ти го казали звездите... newsm78
Мушмурока се гласи за следващия месец, ти я изпрати за след години.... newsm78, както и всички останали от първия ред..... #Crazy
Смъкни някоя година.......Да не би вместо 2033 звездите да са ти казали 2023.....или там някъде... newsm78 Naughty
Я пак ги попитай! Party
А мойта щерка? Sad Няма стара мома да седи, я! Crossing Arms
Я вземи завърти кристалната топка отново....нещо грешка ще да е станала.... Thinking #Crazy

bowuu  bouquet

# 340
  • София
Славундер! Малиии то направо са ти надули главата тия звезди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Страшно стори е туйва, обаче се чувствам ощетена- по "план" със Шушона чакаме 2 броя моми  (поне) от Голди. В тази връзка, требе да има възмездие. Я дай втора серия и непременно америкън хепиенд  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 341
Браво бе, славундрер, мойта щерка къде е? Ние сигурно сме се изместили някъде и затова ни няма в списъка на класа...  Sunglasses всъщност... 2033... в списъка за магистърските програми  Laughing

# 342
  • Бургас
Славундерке, кви близнаци, кви пет лева #Crazy Представяш ли си ме с четирима мъже вкъщи,а Mr. Green Звездите ти да се коригират веднага, иначе си резервирам стая на 4-ти километър Crazy Поне едно женско отпусни, де Twisted Evil Иначе двете ми свати ще те разкостят Mr. Green
Деси, ти си знаеш, стискам и на копитата Praynig

# 343
Ми, Вили, чедо, да ти кажа - сега сме 2007г. Повечето ще се родят през 2008 (първия ред), така че тъкмо ще са на по 25г. /Аз на моите няма да им дам да се женят малки, я/ По либоф да ми ходят на по 15 - бой!

Твоята дъщеря ще е PR на фирмата и ще се залюби с някой колега! Тя като лице на компанията я изпуснах от списъка, както става с всички известни личности, но се коригирах. А дъщерята на roxanne25 ще е стажант във фирмата, докато завършва магистратурата.

Синовете на Елпет и шушончето ще бъдат в обща политическа формация и ще гласуваме за тях да станат евродепутати, та целият форум да е добре.

Слави на Хера ще бъде Администратор на БГ - Мама.

А Голди да не се меси в работите на звездите. Женското ще дойде след близнаците и още му е рано да се появява в листата! Пък и Жутурна ще помогне малко откъм женски, че я закъсахме. Едно от нея, едно от Рапунцел и две от Гери-мери (попинс).

# 344
  • София
 Joy Joy Joy Joy
Туй почти ще умири духовете   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт