Отговори
Здравейте,
Порових с търсачката, но не открих подобна тема. Моля да споделите мнения за учебни центрове, които предлагат обучения с ваучери от Агенцията по заетостта за София. Иска ми се да запиша курс, но все още нямам категорична яснота какъв да бъде ( набелязала съм няколко). Знам, че тук мога да намеря отговори на въпросите, които ме вълнуват, ако има споделени мнения. Интересуват ме курсове присъствено за професионална квалификация или част от професия.
Предварително благодаря.

# 1
  • Стара Загора
Първо изберете курса/ професията и след това звъннете на обучителите, които го предлагат, за да попитате дали и кога ще сформират група по тази професия. Чак тогава подайте заявление за ваучер. С проф. квалификации е доста по-трудно от ключовите компетенции. Доколкото знам, в София се провеждат най-много присъствени обучения по ПК.

# 2
Здравейте, благодаря за включването. Моята молба по- скоро е за сондиране на мнения за качество на обученията в тези УЦ. Струва ми се, че го карат проформа, за да вземат едни средства. Съжалявам, че звучи така, но някак ми се струва странно един УЦ да предлага обучение за шивачка, до мениджър (примерно). Може би и очакванията ми са някак да е като в училищата и университетите- по профилирано, тясно...Затова ще се радвам на споделени мнения от доволни/ недоволни от такива УЦ.

# 3
  • Стара Загора
Здравейте, благодаря за включването. Моята молба по- скоро е за сондиране на мнения за качество на обученията в тези УЦ. Струва ми се, че го карат проформа, за да вземат едни средства. Съжалявам, че звучи така, но някак ми се струва странно един УЦ да предлага обучение за шивачка, до мениджър (примерно). Може би и очакванията ми са някак да е като в училищата и университетите- по профилирано, тясно...Затова ще се радвам на споделени мнения от доволни/ недоволни от такива УЦ.

Всяко ЦПО има лиценз за конкретни професии, всяка професия има разработена учебна програма и съответно лектори- специалисти в дадената област.
Ако споделите конкретна професия може би ще се включи някой, който е минал по този път и би препоръчал и конкретно ЦПО.

Тези обучения са дълги, учебната програма е утвърдена и строго спазвана, тъй като всички подлежат на изненадващи проверки от бюрото по труда.

# 4
  • София
Аз лично съм преподавала в такива центрове. Хората наемат преподаватели според специалността. Така че - качеството зависи конкретно от всеки собственик на такъв център.

Общи условия

Активация на акаунт