Ябълките стават за прехрана. Есента всичко ми е с ябълка. Домочадието попривикна.
Преди малко спретнах сладкиш с такива. Все са някакви стари сортове, някои са възкисели, но много ароматни и чудни за сладкиш. От корите става страхотен чипс, който изненадващо е сладък, а не кисел.
Ура
. 
) Но знам, че козето мляко/сирене и тн е най-неалергизиращо. Моите бяха такъв фенотип, че всички ми твърдяха, че щели да развият алергии, баткото даже имаше някакви дерматити като бебе, както и двамата имаха много ларингитни атаки, та дълго време не смеех да давам нищо от крава. Обаче, ни се размина всичко това, те моите са много мръсни деца и смятам, че мръсотията помогна въпреки албино кожите им да не са с алергии. Но пък с удоволствие бих давала/консумирала козе км/пм, ако знам откъде да взема.
)) Това споделиха няколко притеснени майки ...всеки с проблемите си. На моя вчера му казали, че нямало нищозадължително по лернцайт и нищо не е пипнал. Отивам да го взема и едно момиченце си пишеше в хефта по немски доброволно
) Ако някога видя моя да прави нещо академично за кеф, сигурно ще се ущипя
)). За сина ми най-важното е да не направи нищо, което не е задължително и да не се мине. Но поне задължителните неща е почнал да ги прави ...