Спамо - чат темичка (9.04 - 15.04)

• 21 830
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 420
Юхууууууууууу къде изчезнахте бре хора?Айде ся, един ден и аз да съм тук да спамя и вие да изчезнете пък-шъ са убидя и шъ видите тогаз Crossing Arms

# 421
  • някъде ... тук ...
Отишли са да обядват сигурно Thinking
Ама то и вчера беше постно Confused

# 422
аз съм тука, бре- чистя  newsm79

# 423
Уфф и аз трябва , ама малкия спи, та май ще пропусна днес

# 424
Винаги бих пропуснала чистенето, стига да има причина Simple Smile Мнооооого мразя да домакинствам. Сто пъти повече предпочитам да ме гърчат на работа!

# 425
  • някъде ... тук ...
да изчистите и у нас ли  Mr. Green хич не ми стига времето Embarassed

# 426
Юхууууууууууу къде изчезнахте бре хора?Айде ся, един ден и аз да съм тук да спамя и вие да изчезнете пък-шъ са убидя и шъ видите тогаз Crossing Arms
Ей ма на, бре, защо Иво спи по никое време? По 2 пъти ли спите още денем? newsm78

# 427
Да бе Свракич-голям поспаланко е ooooh!На мен се е метнал.Сутрин става в 7-7 и 30 и към 11 вече клюма и търка очите.След обяд пак така.Гледам вече да му намирам занимание сутрин та да не спи, ама днес не стана номера.

# 428
Тук сме Whistling

И аз минавам набързо и заминавам, щото имам много задачи и ще ходя да пазарувам. Отивам в Техномаркет за микровълнова, че нашият Бош нещо го зори и ще го пращам в заслужена пенсия на село на бабите и дядовците да си топлят манжата Grinning
Освен това ще си купувам малко дрешки, щото пролетта доде и кака ви Галя трябва да се докара, пък и на чавето трябва да закупя някакви нови дрешки. Така че днес съм по магазините, чак довечера ще се отчета.

Тео, много хубави са ти снимчиците, личи си, че снимаш с качествена техника(професионално изкривяване от мъжът ми) или владееш добре фотошоп Mr. Green
Джей2, много хубави снимки и аз се разходих из замъка и много ми хареса, благодаря ти за безплатното пътешествие Mr. Green

# 429
Да бе Свракич-голям поспаланко е ooooh!На мен се е метнал.Сутрин става в 7-7 и 30 и към 11 вече клюма и търка очите.След обяд пак така.Гледам вече да му намирам занимание сутрин та да не спи, ама днес не стана номера.
Станислав някъде миналото лято спря да спи по 2 пъти дневно....но това не пречи да се буди максимално най-късно 7.30....и си ляга чак около 13,.30-14.00. Но нощем-събуди ли се , виква МАМИИИИ-и го хвърлям на спалнята до тати му, иначе спасение няма. Crazy Май няма скоро да го отделяме в негова стая. Tired ooooh!

# 430
Винаги бих пропуснала чистенето, стига да има причина Simple Smile Мнооооого мразя да домакинствам. Сто пъти повече предпочитам да ме гърчат на работа!

И аз тъй Peace

# 431

И аз тъй Peace

То и аз така- все се въртя с парцала около компа- мноооооггоо прашлясал тоз монитор, бре  Crazy

# 432
Хехехееееее-миленке да не му изтъркаш покритието на монитора,внимавай.
Аз отивам да пуша,днес още не съм запалила нито една цигара.

# 433

И аз тъй Peace
Аз по тая причина-мразене на чистене, а и нямане на време-плащам по 15 лева на седмица да ми чистят...че ми и подреждат, и чаршафите сменят-пърфект.  bouquet

# 434

И аз тъй Peace

То и аз така- все се въртя с парцала около компа- мноооооггоо прашлясал тоз монитор, бре  Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Смея се аз, ама миналия ден тръгнах да простирам и както си бях така с легена, реших да видя кво сте написали и така...после нямаше нужда да простирам, дрехите бяха изсъхнали Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт