⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 509
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Слушам Марсел и си затвърждавам, че е човек с типично мислене на насилник - "Тя по никакъв начин не ме провокирала да бъда агресивен" за Ивелина е достатъчно. Както изнасилвачите казват за жертвите си, че са ги провокирали, защото са били с къси поли.

Толкова по темата за Марсел, аз лично не смятам да го коментирам повече, единствено се надявам повече жени да виждат тези сигнали и да не си яъобразяват, че могат да променят такъв тип мъж. Никой никого не може да промени, промяната е личен осъзнат избор.

# 571
  • София
Джули наистина ли е спала с Божин ?!!

Май не спаха заедно. Не съм сигурен. При Божин трудно му се разбира.
А ако се влага другото значение на думата - категорично не.

# 572
Гледам още се обсъжда Марсел. Значи тоз левент го харесвам само като герой на така популярните напоследък книги в жанра “женско п@рно”. Там мъжете са такива, единаци, избухливи, за разлика от Марсел безумно богати (мафиотски бос да речем) и Жената ги укротява видиш ли. Слагаш по една с@кс сцена през няколко страници и е топ.
Ама в реалността - бягайте, че да не ви открият после в куфар… .
Поздрави на Марио, аз го харесвам, ама се надявам новите, които влязат, да им разбият още повече рахата с Ванеса, че доскучаха. Сори пич, ама ви гледаме като сериал, не като хора, на които стискаме палци да се влюбят хахахахха

П.С. По отношение на думата мач - мъжете да не я употребяват толкова, че последно гледам с половин око, чувям я във всяко изречение и се чудя на тия мач ли им пуснаха да си гледат??????

# 573
Вместо мач може да казват "моето момиче", "моето момче", "тръпка" или друго. Ако искат кратък изказ, може да кажат: "Ивелина ме интересува", "Ивелина ми е цел", има доста думи, с които може да се замести мач. Посочихте "половинка", става и с нея. Също "човек", например - "Елена е моят човек", звучи ми много по-нежно и съдържателно от мач.

# 574
Ох, като почнат тези лингвистични спорове - ами, нормално е да има чуждици в езика. И преди 100 години е било така - турцизми, френски думи, руски думи и т.н. Сега когато всички са в социалните мрежи и основният език на общуване е английски, не може да се очаква, че хората няма да ползват изрази.
Match не е точно половинка, нито моето момиче и т.н. Не виждам защо да тръгваме в посока "драсни-пални-клечица"

# 575
Сравнението с “драсни-пални-клечица” не е въобще адекватно в случая.

# 576
То вярно, че на български е сложно да се намери дума, защото match в случая го разбирам като “двойка сме за целта на състезанието или сме се харесали и ще си дадем гривна”.
Да идват новите, че да не говорим за богатството на английския и българския Grin

# 577
Един нормален човек със средно богат речник би трябвало да е напълно в състояние да се изрази в случая. Възможно е да надценявам участниците, но все си мислех, че за средно интелигентен човек не трябва нещо подобно да е такова непреодолимо предизвикателство.

# 578
Вярвайте ми, ако Марсел беше богат, поне колкото Баче си Марто ергена, вътре щяха да се избият за него, ама най- буквално! За косите! Няма по силен афродизиак от пари, власт и “известност” веднага селската му агресия щеше да се именува - мъжественост, обидите му- характер и стил, липсата на възпитание- идентичност… Обаче той няколко пъти каза, че е взел пари на заем да влезе и си остана само МарСельо……

# 579
Езикът на тялото:
Скрит текст:

# 580
Джули наистина ли е спала с Божин ?!!

Е, да, дори ги даваха, че се събудиха заедно в леглото. Той разказваше даже, че тя не се чувствала комфортно да правят секс вътре, а на него не му пукало. Кой знае дали не я е натискал., не бих се изненадала

# 581
Лингвистичните спорове не са излишни в темата, все пак се дискутират всякакви детайли. А примера с "драсни-пални-клечица" няма нищо общо. "Мач" звучи странно, защото има друга дума със същото звучене, която значи спортно събитие. Идеята за половинката може да се изрази по доста начини.

Джули едва ли е имала интимност с Божинката.

# 582
Вярвайте ми, ако Марсел беше богат, поне колкото Баче си Марто ергена, вътре щяха да се избият за него, ама най- буквално! За косите! Няма по силен афродизиак от пари, власт и “известност” веднага селската му агресия щеше да се именува - мъжественост, обидите му- характер и стил, липсата на възпитание- идентичност… Обаче той няколко пъти каза, че е взел пари на заем да влезе и си остана само МарСельо……
Не вярвам, та той е супер агресивен, всяка една жена би се страхувала за себе си с подобен психопат наоколо,  от един нелеп спор, в който обиждаше грозно хората, замери момичето с първото което видя, добре, че нямаше камъни наоколо...
А това, че няма пари е доста показателно, че освен кофти нрава е затънал и в кофти пороци като алкохол, хазарт... сам работещ човек без деца да не може да свърже двата края, има нещо гнило.

# 583
Останалите левенти, що стояха като п..и и не му казаха, примерно "Я, се спри и не замервай момата!" Щеше да е супер добре. Ама, май напълниха гащите от страх!

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 15:59 от Benichka56

# 584
При един друг спор Николай беше около него и го възспираше да не направя някоя беля, ама то този индивид е толкова първипен, че не виждам кой би го спрял ако реши да прави нещо.

Общи условия

Активация на акаунт