⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 125
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Асен ми направи много добро впечатление, но Радослава идва доста груба. Може би ще си подхождат с Марсел. Ивелина е самоуверена, но така се прави, за да привлечеш по-нерешителни като моделчето. Той щеше да е хубава двойка с Джулия.

# 16
Някой беше споменал , че разговорите зад параван водят до много грешки , когато не участват всички сетива . Аз обаче , си мисля , че ОЧИТЕ , са довели до много повече проблеми в изборът на партньор. Това важи и за мъжете и жените. Ето пример за Марсел. Сексапилен е , държи се отвратително. Но и докторката ,въпреки че я насече с брадвата , беше готова да му прости , стига да се държи малко по -мило , и Джулката влезе в обяснителен режим . Ако беше нелицеприятен , вече щеше да е заровен под някое легло с това държание . (Като споменавам докторка , изобщо не влагам смисъл , че е задължително по-умна , но все пак не е и дива простакеса .)

# 17
  • София
Мерси за темата.

Още някой ще пита ли за носа на Чефо, аман вече... Да, опериран е по медицински причини. Може да го сложим в първия пост. Grinning

Това с Марсел и целувката 100 % е от игра, пък сега дали е трябвало по устата да ги целуват или Марсел се е вдъхновил- ще разберем довечера.

Разбира се, че всичко свързано с предаването, което сте изровили от инстаграмите на участниците е спойлер. Аз не им ги разглеждам например и ако някой се е издал с нещо- няма да разбера, но тук ще прочета.

# 18
  • София
Благодаря за новата тема!
Честно казано, от мъжете, единственият, с когото бих излязла е Марио - симпатичен е и може да говори. На Чефо съм фен, но изглежда като играч и дървен философ.
Останалите мъже не са ми по вкуса. Радо, противоречиво на абсурдната му прическа и чалгата, ми се струва добродушен, иска да го харесват, контактува с момичетата, но мисля, че сам се закопа с тия признания за чалгата и това отблъсна жените.
Ники манекена е красив, но не ми изглежда като да е там за любов. Имам чувството, че е отегчен.
Ники секса не ми харесва - може и да е добър, но първото впечатление е за ръб, който се мисли за провокативен, но си остава ръб,
Божинката ми е абсурден - съжалявам, но не мога да го приема сериозно - на 30+, безработен, плямпащ за енергии и много притеснителен. Освен, че чете много психология, да бе прочел и малко художествена литература, че да може да говори гладко.
Новото момче (Асен) ми хареса - изглежда спокоен, говори правилно, симпатичен е на външен вид. Може би и с него бих излязла.
Марсел е асоциален пещерняк и грубиян. Не мисля, че контактува с каквито и да е хора, камо ли пък с жени, и това много му личи. А, и е гледал много "Под прикритие", защото мисля, че имитира Куката.
Жените са по-успешен каст от мъжете със сигурност, но пък там нямам любимка за момента - повечето са ми дразнещи (като Ивелина и Ренета) или пък тотално безлични (Джулия и Елена). Симпатични са ми Ванеса и Жени, но и двете ми идват прекалено драматични с тоя рев на втория ден. Новото момиче е много красиво, но много грубо и надменно.

Това, което ми е интересно е дали Марсел няма да се закопае все повече - след като скъсаха с Рени, той ще се мъчи да я злепостави пред околните (изглежда ми такъв човек - тесногръд, ревнив и прекалено драматичен) и дали ще се насочи към друга дама.

# 19
Марио и Ванеса са ми супер сладки, не знам, тя вероятно е ревниво луда, обаче усещам само там да минава някаква тръпка, може би той играе роля, а тя се води, но отстрани изглежда доста хубаво.

# 20
  • София
Според мен Марсел ще отпадне тази седмица. Не виждам коя ще му даде гривна. Имаше шанс, но сам се прецака. Пиянде и грубиян, стига му толкова ефирно време. От жените се колебая коя ще отпадне. Може би Жени, но тя ще се прикрепи към Николай и може би ще остане. Не знам коя ще е, любопитно ми е.

# 21
  • Стара Загора
Но защо да отпада като са с една по-малко заради Чефо?

# 22
  • София
Може и само мъж да отпадне. Така става, когато никой не разяснява правилата. Simple Smile

# 23
Ванеса, всъщност е доста интуитивна. Съвсем правилно усети интересът на Марио към Ивелина . И макар , да е ясно, че между тях (Ивелина и Марио) няма да се случи свалка, просто Ивелина и показа, че тя е по-вървежната или ако не това , поне че Ванеса не е най-специалната. Това си беше чиста женска битка между двете и знак за Ванеса , че Марио не е толкова прехласнат, че да не забелязва други жени, както и се иска.  Реакцията с рев беше тъпа, но си е реакция на безхитросна жена . Факт е обаче , че не тръгна да излива емоции публично, като Евгения с цел елате ме съжалете и утешете, а се скри в тоалетната да си го излее.

# 24
Много ми харесва Ванеса, просто изглежда добър човек, който наистина търси човека за себе си. За съжаление, въпреки че Марио ми харесва, е много хлъзгав и по-скоро би ѝ разбил сърцето ако продължат.

# 25
Аз пък мисля ,че Ванеса и Марио ще стигнат доста далече в предаването.Марио единствен беше я прегърнал в сайванта ,когато очакваха новите участници.Нещо като Симона и Николай са ми.Марио просто провеждаше любезен разговор с Ивелина без някакви очаквания ,но Ванеса явно много държи на него.

# 26
Е колко да държиш на човек, с когото си се запознал преди два дена?

# 27
Защо не ,те хората виртуално без да са се виждали ,вече се "обичат" ,а и Марио за малкото време с Ванеса е успял да я "привлече"с думи,характер ,вежливост ,не прелита от момиче на момиче.

# 28
А, много правилно го написа с кавичките, “обичат се.” Ами може да я привлякъл, но ето отново, не е имал време и възможност да прелита - все пак сцената се случи на първата вечер в къщата, когато той се запозна изобщо с другите момичета 😄 а и си каза в прав текст човекът, че му се прелита.

# 29
Мне,смятам че Марио беше гузен след случката та затова прегръдки,целувки и подаръчета.Точно хлъзгав и неискрен е за мен.Ванеса е прекрасно момиче.

Общи условия

Активация на акаунт