⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 145
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Марио е "под радара" ми още като си взе сакото и отиде да им свети на Ванеса и Радо. После разправя, че не е избрал той Ванеса, а тя него.
И е "нормално", да търси коя врата е още "отворена".
На Чефо приказката за кошницата с яйцата съм я гледала и в друг формат, участникът беше "порязан" от мацката, на която го сподели. Не ми се струва сериозно да говориш така.

# 31
  • София
Аз харесвам Марио, за сега. Хубаво се изразява, тече му гладко мисълта, не мрънка. Но не ми изглежда запленен от Ванеса. Просто ми се струва, че при него всичко е стратегия, за да стигне до финала. Но това е една игра, така или иначе.

# 32
Аз харесах новите. Момичето е симпатично и според мен има комплекс, който трябва да го отработи. Момчето дава сигнали на много възпитан, дано му дадат шанс жените и да видим повече от него. 
Като цяло , интересен епизод!
Марио и Ванеса ми харесват , ако държат тази линия, ще са евентуални финалисти. Не ми приличат на Симона и Ники , там си личеше как Симона го води за носа , а тук не. И двамата имат опит в комуникацията.  Ванеса малко преувеличи с реването, но явно е чувствителна.
Марсел , явно ще целуне новата, но дали тя ще му отвърне? Очаквам да видя.
Някой позна ли гласа , който казва ,, чувствам се унизена , отвратена и разочарована,, ?. Според мен не е новата , защото тя има диалект.
И коя е темата за спойлери , някой писа че има такава?

# 33
И на мен Марио ми е прекалено хлъзгав. Със сигурност ще играе играта за пред продуцентите, съответно нас зрителите, но все пак това е формат за любов. Това предполага искреност и първичност в поведението, а не флиртаджийски трикчета за омайване на дами за една нощ.

Марсельо може да влезе като христоматиен пример за анти поведение в семинари на тема „Как да си хванем гадже“.

# 34
Това пак ли са идеите на Мишо да не разказва историята. Скачаме от сцена на сцена, които нямат никаква връзка...Не ми харесва това, постоянно сме като някой отишъл за нещо и изтървал половината филм...
Това си е патент на Мишо. Нахвърляни кадри и нищо няма връзка с другото. А преди даже сме гледали разправии, без да разбираме защо се случват, а просто не са ни излъчили причината и откъде е тръгнало всичко. И като нямаше войс зад кадър, да разказва... не знаеш за какво иде реч. Ако помните, в първия сезон много неща нямаха връзка и после разбирахме чак от подкастите. Поредният изгонен обясняваше защо се е случило нещо, като допълваше "но не беше излъчено" Grinning Даже имам спомен, че са пускали синхрони, които нямат връзка с дадена сцена. Дават нещо с човек Х, а веднага след това синхрон на човек Y, без да участва изобщо нито в предходната ,нито в следващата сцена. Ама... тогава се учеха де, първи сезон. Сега не е така чак.

# 35
Някой позна ли гласа , който казва ,, чувствам се унизена , отвратена и разочарована,, ?. Според мен не е новата , защото тя има диалект.

Стори ми се, че е Джулката.

# 36
Най-после по-сериозно раздвижване на сезона с вкарването на новите двама участници. Според мен са вкарани с умишлена цел, предвид техните ситуации.
Асен много приятно първо впечатление ми направи, дано го задържи. Няма значение, че е от ромски произход, в случая си мъж на място.
Радослава е много красива жена, обаче ми изглежда надута малко и с доста стеснен мироглед.
Не ми хареса как при разговора и с Асен, тя директно спомена че с хора от ромски произход дори опит не би направила, пък връзка съвсем. И близките и един вид щели да се срамуват.
Дано да се вразуми в това отношение, а относно видилигото - доста гадно, това си е за жалост нелечимо заболяване, което носи травми.

МарсеЛЬО прекали. Брутално грозно скъса с уж любимката му Света Ренета, определено тоя човек няма уважение към нито една жена.
Интересно ми е тя дали ще се върне при него след това отношение, но по-скоро го очаквам от нея.
За мен Ренета е на всяка цена влезнала в предаването и няма да си тръгне без сигурна ,,връзка" в нейните очи. А и това самочувствие нейното е в повече, че и се прави на голяма светица вътре.
И двамата с Марсел не ги харесвам, той ми е по-непоносим обаче.

Божин сравнително уверено и недвусмислено си заяви че интересът му е към Джулия. Евгения я разбирам, нормално е да се афектира, тя го харесваше наистина, прикри го в началото, но то си изби.

Джулия не я схванах за чий не си призна за целувката пред момичетата и в случая успя да настрои останалите момичета срещу нея.
Грозни нападки показа към Жени, която уж и беше приятелка.

Спорът между Ванеса и Ивелина ми идва вече твърде пресилен.
Ситуацията уж се поизясни, ама те според мен не е само заради това, и двете се борят да са най-харесвани.
Нелепо беше.
Ивелина отново с голямото непокрито самочувствие се прави на много важна, да е в центъра на събитията. Започва да ми става досадна.

Сигурни двойки засега виждам само Марио/Ванеса и Божин/Джулия.
Като за Ванеса още имам първоначалните съмнения че ще се окаже Симона номер 2.

# 37
На мен ми дойде леко too much цивренето на Евгения в обятията на Ники Масурски. Чак па такова театро не беше нужда да спретва. Нека си е разтроена, ама чак да му реве на рамото, та и с хълцане... Пред камерите...
На Чефо съм фен, но изглежда като играч и дървен философ.
Е той си е такъв. И не разбра, че щом има камери пред него, не означава, че е на подкаст и трябва да е в ролята на водещ. До която и жена да се залепи, започва да задава въпрос след въпрос, сякаш прави интервю. Не чуваме някакви дребни бъзикчета или закачки, като в непринуден разговор, а въпрос, разсъждения, въпрос, философстване...Е това, ако не е отблъскващо, не знам.

# 38
Как ще си обясните интереса към Божин...Мислех, че той на най-малко женско внимание ще се радва. Човекът за всички уж страшно смотан, всички го съветват, мамино момче, за енергии говори, а вече едно момиче реве за него, с друго се целуна...
В същото време Ники красив, манекен уж, ама само един перчем размята, а Радо помпи мускули, другият пък Ники даже в кадър не влиза..

# 39
  • София
Да, това също си е психологически феномен.
Аз си го обяснявам с простичкия (но и сложен) факт, че са в затворена среда и един риалити формат е целият им свят. Дали ще е 2 седмици или 2 месеца, все тая. В един момент забравяш за камерите и за външния свят и правилата на въшния свят не важат.
Предвид социалното положение на Божин извън формата би имал ако не нулев, то минимален шанс с жените, но вътре се гледат други неща...
Отделно има и нещо друго, пак е сравнително лесно за обяснение. С някои мъже или жени общуването се отдава по-лесно, не е натоварващо и тъй като никой не иска да отпада рано търси чисто интуитивно сигурната връзка, която ще го изведе далеч напред в конкретното състезание.

# 40
Аз не мога да си обясня интереса към него. Много ми е глезен/женствен  в говоренето ,нищо мъжествено няма в него.

Как ще си обясните интереса към Божин...Мислех, че той на най-малко женско внимание ще се радва. Човекът за всички уж страшно смотан, всички го съветват, мамино момче, за енергии говори, а вече едно момиче реве за него, с друго се целуна...
В същото време Ники красив, манекен уж, ама само един перчем размята, а Радо помпи мускули, другият пък Ники даже в кадър не влиза..

# 41
Като добавиш, че е и тапичка.... и с тоя говорен дефект, па и безработен... директно задраскване с дебела честна. Някой в предната тема много правилно написа "Работа има за всеки. Стига човек да иска да работи".

# 42

Безопасна игла. С други думи казано – лесно ще го водят на къса каишка.

# 43
  • София
Елена си го каза в прав текст, че разговорът й с Чефо го усеща сякаш записват подкаст.

Защо Никитата хич, ама хич, не ги дават? Освен само да мълчат? Добре че Евгения му легна на рамото на голeмия да поплаче та да влезе в кадър и той. А как се стигна до този момент, мъгла..... Аз вече ги виждам като двойка тях, подхождат си.

За какво изобщо вкараха нови участници като те и сегашните не успяват да ни ги покажат? И не минахме без поредната типична мьекаща кифла от Ст. Загора.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 13:27 от Topwall

# 44
Благодаря за новата тема Simple Smile Нищо, че съм от тоя край и много си го обичам, направо ушите ми кървят като слушам диалекта на Марсел Grin Той го докарва единствено на външен вид, но това е крайно недостатъчно. Чефо и Божин все още са ми крайно неприятни, поради фактът, че ги знам какви са извън формата. Жените все още са ми симпатични, Ванеса харесвам най-много засега, Джулия загуби точки след целувката с Божинката. Новите попълнения ми харесват, мацката е надута, но красива, а пича изглежда на място.
ПС. Топ корица Smile Единственото хубаво на Марсел е,че затапва Чефо и не му цепи басма.

Общи условия

Активация на акаунт