Проблем със зъб ,отварян и без нерв! Помощ!

• 226
  • 1
  •   1
Отговори
Помощ! Момичета , заболя ме един зъб ходих по спешност в една клиника в София ,защото в нашият малък град никой не работеше събота. Извадиха ми нерва,почистиха каналите ,сложиха лекарство , затвори го и каза да търся някой да запълни канала и да направи пломбата до седмица . Изписа антибиотик .Прибрах се ,но болката продължава и е ужасно силна ,правих снимка и я изпратих на лекарката от клиниката  ,каза че няма нищо нередно за да продължава болката .Вчера бях при зъболекр вече в моя си град ,каза че зъба бил затворен неправилно и трябвало да се остави отворен ,затова боляло от напрежението ... Махна лекарството, провери дали нерва е изваден хубаво ,проми , остави го така отворен с едно тампонче от памук и каза да му се обадя след две седмици да го затварял... Прибрах се , първоначално болката изчезна ,но вечерта пак се засили и беше толкова непоносима ,че ме болеше гърло,ухо всичко ....От една седмица пия обезболяващи ,без тях нищо не мога да правя като почне да боли ,а то е почти постоянно ... Не знам вече какво да правя ,на снимка и вторият лекар каза ,че всичко е наред... Моля дайте съвет ,къде да ида в София ,при кой да обърне адекватно внимание ,това не е нормално след лечение да имам болки... Нито спя ,нито ям ,нито мога да работя .... 😔😔

# 1
А антибиотика пи ли го?

Общи условия

Активация на акаунт