Music idol - тема 6

• 13 448
  • 430
  •   1
Отговори
# 390
Като гледам анкетата - ред е на Румен  ignore2

# 391
   Да не забравяме,че оригиналното изпълнение не е изпълнение на певица,а на актриса.И пеенето не й е най-силната страна.
  Браво на Илияна!Страхотно изпя тази песен.Гласът й е по-богат,усеща се пушека на бойните полета Simple Smile.Винаги има елемент на  изненада  в това момиче(жена,де). smile3501
От къде знаете, че изпълнението е на актрисата? newsm78
Песента от "Белоруската гара" я пее една певица, Нина нам коя си и има цял албум с песни на победата.  Rolling Eyes

# 392
   Да не забравяме,че оригиналното изпълнение не е изпълнение на певица,а на актриса.И пеенето не й е най-силната страна.
  Браво на Илияна!Страхотно изпя тази песен.Гласът й е по-богат,усеща се пушека на бойните полета Simple Smile.Винаги има елемент на  изненада  в това момиче(жена,де). smile3501
Песента от "Белоруската гара" я пее една певица, Нина нам коя си и има цял албум с песни на победата.  Rolling Eyes
           Thinking

# 393
Не че е важно, но Слави защо го няма?

# 394
  • София, Дървеница
Кремена или Румен, или Преслава да си ходят вече!!!

# 395
Време беше Румен да си тръгне  Rolling Eyes Ама мило ми стана за него май  Confused

# 396
  • Пловдив
Ами по принцип песните не се пеят от артистите, а от певци, особено в руските филми, та затова попитах. И в другите филми си е така. А и някъде на времето бях чела че Булат Окуджава не дава на кой да е да изпълнява песните му .

# 397
  • UK
Фу, слава Богу. Само ми е странно че Кремена не беше в последните трима. А РуменЪТ да си взима ИлиянаТА и да си ходят.

# 398
Май само аз съжалявам за Румен. Много го харесвах...

# 399
не мога да гледам. Значи румен? Кои други бяха в тройката?

# 400
не мога да гледам. Значи румен? Кои други бяха в тройката?

Пламенчо и русата....уф, забравих и името.

# 401
И Преслава.

# 402
о, аз я харесвам Преслава. А понеже харесвам и Пламен, мисля, че това е предупреждение към феновете му Simple Smile че само с пеене идол не се става, трябват и смси Simple Smile

# 403
Ами по принцип песните не се пеят от артистите, а от певци, особено в руските филми, та затова попитах. И в другите филми си е така. А и някъде на времето бях чела че Булат Окуджава не дава на кой да е да изпълнява песните му .
     Актриса е!Нина Ургант.Една от пеещите руски актриси.Играла е в повече от 33 филма.

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 22:05 от Селма

# 404
  • София
Не можах да повярвам, че Кремена не е между номинираните. Явно по-малките се подкрепят... Поведението й ме дразни от самото начало, но го приемах - все пак е малка. Но начинът по който се изтъкваше, докато пяха "Коса", ме отблъсна безкрайно много.

И на Румен му беше време да напусне, но бих предпочела Kремена да го беше изпреварила!

Последна редакция: чт, 19 апр 2007, 22:05 от vassbil

Общи условия

Активация на акаунт