Music idol - тема 6

• 13 513
  • 430
  •   1
Отговори
# 255
Малко офф-само мен ли ме дразнят т.нар. "водещи"?  Crazy

# 256
  • София, Дървеница

Аз много бих искала някой да изпее Let the sunshine, ама нъц... Или нещо от "Таборът отива към небето"
Ето ти! Еспешили фор ю!!!   bouquet  bouquet  bouquet Поздрав!!!  Hug
Поздрав за всички!  Hug

И Невена отнво блесна!
И Теодор.....

# 257
  • Бургас
Много, много добри!!! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 258
и аз се кефих много, въпреки че някоя от мацките в пълнежа беше много фалшива. Обаче настроението беше супер.

И следващата задача си я бива - песен от репертоара на журито!

# 259
  • Бургас
Малко офф-само мен ли ме дразнят т.нар. "водещи"?  Crazy
мен определено ме кефят! Сладурчовци са ми големи!  Heart Eyes

# 260
  • София, Дървеница
и аз се кефих много, въпреки че някоя от мацките в пълнежа беше много фалшива. Обаче настроението беше супер.

[/b]!
Май беше Кремена или се лъжа....

# 261
Let the sunshine слушам в оригинал и най-различни изпълнения от 1985 г.! Само две забележки -Пламен обърка текста, забрави го, а Кремена накрая много викаше, разваляше малко.
Иначе Стефан и Невена - супер! И Теодор!

# 262
Зверски добро изпълнение на Коса, само дето Кремена пееше по-високо от останалите и мен лично това ме подразни. Красимира и Теодор тази вече ме победиха...  bouquet

# 263

Аз много бих искала някой да изпее Let the sunshine, ама нъц... Или нещо от "Таборът отива към небето"

Чак си помислих накрая, че сценаристите четат тук паралелно и сменят сценария в движение  Mr. Green Форумът е сила  bowuu

# 264
Много ми хареса тазвечершният концерт! И подборът на песните беше върхът!
В началото като запя Кремена малко останах шокирана, де - то бива фалш, бива, ама чак толкова... После и Румен като изфалшивя си помислих да не би да им е кофти озвучаването. Като излезе Невена вече се чудех озвучаването ли е, какво е било проблема при предишните, защото при нея проблем нямаше. А вече като запя и Пламен стана безпощадно ясно - те преди него просто толкова са си можели.
На Илияна обаче много й ходи този имидж, а?! hahaha
Кремена не пропусна да се изложи и на финалната песен, иначе изпълнението беше перфектно!

Та така де - моите фаворити си остават същите - Пламен и Стефан, в точно в такова подреждане!

И задачата за следващата седмица си я бива! Да видим кой ще се осмели да пее Йорданка Христова, при условие, че тя каза още на предварителните кастинги, че е лоша идея някой да пее нейна песен, защото тя знае как трябва да се изпее и т.н., т.е. който и както да я изпее - все няма да й хареса!

Абе, къде е батко ..... ъъъъъъъъ, Слави?

# 265
Моята класация е:
1.Невена (няма кой друг)
2.Илияна
3.Стефан

# 266
  • София, Дървеница
Let the sunshine слушам в оригинал и най-различни изпълнения от 1985 г.! Само две забележки -Пламен обърка текста, забрави го, а Кремена накрая много викаше, разваляше малко.
Иначе Стефан и Невена - супер! И Теодор!
Малко оффф, някой може ли да ми даде линк към оригинала на песента, pls  Praynig

# 267
Кременоооооууу, гоуууу хоуууум!!!!

# 268
Кремена май беше най-зле.
Теодор-страхотен,нямам думи просто... Sunglasses
Пламен си го харесвам,ама май-май-...абе повече може това момче! Crossing Arms
Интересно,обаче, на мен пък Илияна много ми хареса, до сега бях 'пас', без определено мнение),но тоя път-заради песента ли (че обичам такива песни),що ли...ама си я слушах с голям кеф  Mr. Green
Красимира и Стефан-също много ме впечатлиха,въобще оттук нататък май-ще става все по-трудно да харесам само един  Rolling Eyes
Като цяло-чудесен концерт  Heart Eyes
(off-пък толкова се надявах някой да изпее 'I'll survive' Sad )

# 269
  • Сливен

И следващата задача си я бива - песен от репертоара на журито!
Невена и Кремена бяха фалшиви Simple Smile
Първо НИвенчето подхвана, а след това малкото съвсем оклепа нещата

Общи условия

Активация на акаунт