ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 187

• 26 021
  • 730
  •   1
Отговори

Прилив и отлив

"Medcezir" и след това....

Римейк на "The O.C." (2003–2007) IMDB

Прилив и отлив - БГ сайт

Продукция: Ay Yapim

Продуцент: Керем Чатай

Режисьор: Али Билгин

Сценаристи: Едже Йоренч и Мелек Генчолу

Музика: Тойгар Ъшъклъ

Жанр: Драма

Участват

Чаатай Улусой         Серенай Саръкая

И още за актьорите

Интервюта

Накратко...

В този ден като една бомба падна сред нашия спокоен живот. И от този ден нататък вече нищо не беше както преди ...

Яман, който живее в едно от предградията на Истанбул - Тозлудере, си навлича големи неприятности на главата заради по-големия си брат. До този ден Яман за да промени съдбата си полага усилия да бъде отличен ученик, но в тази нощ той се запознава с престъпността. И чистото досие на Яман се опетнява. В мига в който е загубил всичките си надежди се запознава с адвокат Селим Серез. Селим вижда, че зад калта с която се е замърсил Яман стои един многообещаващ млад мъж. Той вижда, че Яман колкото и да се мъчи да стои далеч от белята, все повече затъва и понеже той му напомня за него самия като млад, адвокатът решава да не позволи историята на това момче да приключи зад решетките.
    Отначало Яман не взема насериозно предложението на богатия  адвокат Селим Серез, защото си мисли, че това не може да се осъществи. Но когато се връща вкъщи, разбира, че впоследствие на случилите се събития вече не може да продължи живота си оттам, където го е оставил. Гласовете от бедната къща се извисяват и още веднъж достигат до Селим. Яман този път няма да откаже предложението на Селим, който заради лошите събития влезе в живота му и през вратата, която той открехна за него, той ще направи крачка към един много различен свят.
Яман макар и да знае, че в живота не се случват чудеса, няма друг шанс освен този да влезе през тази врата. Яман с тежестта на миналото на гърба си, сред непознати хора го очаква много по-труден живот от този в Тозлудере ...

Превод: LiLisy

Епизоди с превод
от Medcezir-BG-mamma TEAM:

Преводачи: zornitza_vr, Iveta Ristanova, k_kiara3, Gossip Girl, Sasy86, rnazarova, LiLisy, Megi, tarlio, Pepittto, Venetat, Proji 82, arji, hero_in, Ilina, Nadejda
Редактор на превода: Sasy86

+ Лили, Ники, Ани, Вени, Рени, Вики, Дани Янкова, Тарлио, Синан, Валя, Пепи, Ася, Бела, viv4o, **morski_briz**
+ Редактор на превода: Лили
Субтитри: Ива

Музиката от сериала

Архив на старите теми

Теми по време на излъчването на сезон 1

Теми - лято 2014

Теми по време на излъчването на сезон 2

Теми - в очакване на новите проекти...

179   180   181   182   183   184   185   186

Лятото започнааааа....

за някои с почивка...  Party Party Party

за някои с работа...  Party Party Party

А за ятото с любимите моменти от сериала....  Party Party Party

Любимите моменти на ...  Joy Joy моите сааааааааа (част2)  Party Party Party Party

Hug Hug Hug Добре дошли в ятото на Medcezir  Hug Hug Hug

# 1
# 2
Благодаря за новата тема..................... Hug Hug Hug Hug

# 3
  • Varna, Bulgaria
Ани,  Hug Hug Hug

# 4
  • Яко в Матрицата...
Aнииии    love001  love001  love001

# 5
# 6
  • Яко в Матрицата...

Ама много е алтернативен Crazy Crazy Crazy Crazy

# 7
Ани  Hug Hug Hug за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet

Малииии...сет  Party Party Party

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 20:54 от Niky Kotceva

# 8
  • близо до брега на морето
Запис и от мен  Hugизползвам тоя чичек на Бойчето  bouquet

# 9
Извинявам се за нахлуването тук, но искам да кажа нещо.Пък вие ако искате ме убийте с камъни
Аз съм от "онази" тема, от другата.Влизам и тук защото публикувате много интересни неща за  актьорите -снимки ,факти за живота им и за бъдещи проекти.Абе все интересни неща

Но ми става и гадно като чета коментарите.Някак си иронично и  доста пренебрежително звучат."Онази" тема става  сякаш като нарицателно за хора които нищо не разбирати хора които гледат друг филм
Чудите се на коментарите ни и защо пишем за този или за онзи.Ами защото са ни интересни всички герои в по голяма или по малка степен
Да ,Мира и Яман са главните герой ,но този сериал е с такава палитра от образи че като решиш да напишеш за всеки по нещо и става....
Ние там/аз лично/не сме гледали сериала и всичко и всички са ни интересни .
И не не гледаме друг филм -същият е.Но сме различни хора и всеки е с мнението си
Не искам да засегна никой , приятно ми е че коментирате заедно с нас
Все пак сме фенове на един и същи филм и едни и същи герои
Извинявам се още един път за нахлуването в темата

Защо да е нахлуване?  Hug Пиши си и тук  Hug
както е казала Валя, за нас това е като втори брак  Joy Joy Joy правим сравнения  Hug
Освен това аз смятам, че първите впечатления са най-истински. После колкото и дълги постове да пишеш, на другия ден примерно  Peace, те са обмислени (друг въпрос е как може толкова да се обмисля един сериал  Joy Joy Joy), премерени ... някак губи се искреността. Поне за мен.  Peace Някак са напудрени и напарфюмирани.  Peace Надявам се, разбираш какво искам да кажа.  Peace  Твоите постове ги чета, защото не понасяш Крачола  Joy Joy Joy Joy

Иначе ненапразно се направи нова тема, в една тема нямаше как да стане. Ние тук сме изгледали всичко, коментирали сме всичко ... слагаме снимки и какво ли не, от сериала.  Peace Вече поне моето внимание е насочено към бъдещето. И това също е една от причините да пиша рядко там. Има няколко момента, които са ми интересни реакциите ви.  Hug

# 10
Запис и от мен  Hugизползвам тоя чичек на Бойчето  bouquet
Hug Hug Hug HugКак ти се струва брадата.................. Thinking Crazy Crazy Crazy Crazy   Joy Joy Joy Joy Joy   Мило.............. Hug Hug Hug много липсваш........... Peace

# 11
# 12
Чакай да видИм кво става тук................ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  ,че бая се изнервих ................ Mr. Green Mr. Green    Брадата не се види много ама мустака.............................. Party Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 13

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes снимките щели да продължат още 3 седмици  Hug Hug Hug и ноември  - премиера и Чачо офиСиален  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 14
Чакай да видИм кво става тук................ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  ,че бая се изнервих ................ Mr. Green Mr. Green    Брадата не се види много ама мустака.............................. Party Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бойче,  Hug Hug Hug ади лекарство за нервите ти  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт