Music idol - тема 6

• 13 546
  • 430
  •   1
Отговори
# 270
Имам шесто чувство, че Кремена ще избере да пее Беса ме мучо! Ако остане до следващия понеделник, разбира се, което ме съмнява. 

# 271
   прекалено много фалш има всеки път...... Confused
  а пеят финалисти(!) на Мюзик Идол ooooh!

# 272
Първо НИвенчето подхвана, а след това малкото съвсем оклепа нещата

Не можеш ли да пишеш правилно или се правиш на оригинална. Пише се НЕВЕНА. Едно е, да си кажеш мнението, друго е да проявиш неграмотна простотия и това го забелязвам всеки път, когато изписваш името й.

По темата Невена и Теодор са моите фаворити, в този ред.

# 273
  моята класация:
  Мюзик Идол--Невена
  подгласници:Пламен и Красимира.
   bowuu
  може и така:
  Мюзик Идол -Пламен
  Мюзил ИдолКА--Невена
  Красимира----специален приз....(или нещо такова)

# 274
Значи Кремена не е разочаровала само мен Grinning

Илияна не я слушах много внимателно, ама и тя сякаш е време да си ходи.

# 275
След този концерт имам нов фаворит.
Теодор просто ме разби! Какво изпълнение, нямам думи, направо настръхнах! ooooh!
Невена също беше страшна, изключителен глас, изключителен контрол.

Илияна определено ми хареса. Каквото и да си говорим за външния й вид и изборът и на лесни лесни, ако някой сега каже, че няма глас и не може да пее, ще бъде пристрастен и крайно необективен.
Показа и глас и диапазон и контрол и тембър и каквото искате.
Да, не е на нивото на Невена, но е доста над нивото на Румен и Кремена и определено трябва да остане по-дълго от тях.

За Пламен... Не знам. Изобщо не разбирам какво му харесват, ама изобщо. На външен вид Глория го описа много добре.
А музикалните му способности до сега не са ми направили никакво впечатление.  Все си избира едни такива песни, дето не можеш да видиш кой знае какъв глас...

Стефан не можах да го чуя, прецака се връзката точно тогава. Утре ще изгледам края на запис.

# 276
Много ми хареса концерта днес  Hug
Като изключим ужасното изпълнение на Кремена и фалшивия старт на Румен всички други се справиха много добре   bouquet
Не знам вече как да си определя фаворит  ooooh! Невена и Красимира от  момичетата и Теодор и Пламен от момчетата.
Красимира и Теодор днес бяха страхотни Heart Eyes Понеже и самите песни ги харесвам много се изкефих.
Относно Илиана и по-младите сме чували и харесваме руски песни  Wink Само че не мисля, че точно на music idol е подходящата сцена за такава песен. Да, нямаха ограничения, но отговорността е тяхна да си подберат подходяща песен. И когато говорим за това дали Илиана има диапазон или не много ясно, че я сравняваме с другите участници.
Мисля, че журито вече ще се въздържа от забележки по неин адрес за да не амбицира пак хората да гласуват за нея  Sunglasses

# 277
Честно, не разбирам защо смятате, че песента на Илияна не е подходяща за Мюзик Айдъл. Певецът е певец, трябва да може да пее различни неща. До юни има доста кръгове и най-вероятно ще има най-различни задачи - вярно, че все по-малко хора ще остават да ги пеят, но, надявам се, ще се чуват песни от различни стилове. Защо пък да няма хард рок концерт? В самото начало продуцентите обявиха, че нарочно не са го кръстили Поп Айдъл, защото не искат да се затварят в поп музиката.

# 278
И аз не мисля, че изборът на песен на Илияна не е подходящ за предаването.
Всеки си ма някакъв стил. Мен например ме дразни, че Красимира пее много еднотипни неща по много еднотипен начин. Както й каза Глория, отново си е избрала песен, която да й пасва на тембъра. Защо не изпее нещо високо?

# 279
И аз не мисля, че изборът на песен на Илияна не е подходящ за предаването.
Всеки си ма някакъв стил. Мен например ме дразни, че Красимира пее много еднотипни неща по много еднотипен начин. Както й каза Глория, отново си е избрала песен, която да й пасва на тембъра. Защо не изпее нещо високо?

Да, Красимира звучи много еднакво във всичките си изпълнения, даже чалгата я направи на рок. Иначе я харесвам, много добре пее.

Като се замисля, имам двама фаворити - Невена и Стефан. Теодор също е готин, но нещо не ми достига, за да го харесам напълно. Стискам палци и на Илияна.
Някой знае ли докога ще отпадат един по един. Ще има ли финална група, която ще се състезава по-дълго накрая?

# 280
  • Сливен
Първо НИвенчето подхвана, а след това малкото съвсем оклепа нещата

Не можеш ли да пишеш правилно или се правиш на оригинална. Пише се НЕВЕНА. Едно е, да си кажеш мнението, друго е да проявиш неграмотна простотия и това го забелязвам всеки път, когато изписваш името й.

ОФФ. Трябва наистина да си опериран от чувство за хумор и ирония, за да правиш подобна забележка.
Пиша така, защото я чувствам така - НИвена / демек от нивата / Grinning
Неграмотна простотия  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
баси  ooooh! - ей това е върхът на тъпите определния
Ако не влезеш в аналите на форума, определено ми обогати речника с още една смъртозапна глупост  Twisted Evil
Мдааа! Мисленето е труден процес ...  newsm78 newsm78

Та по темата:
Страшно се кефя, че накрая Красимира изпя песен на Тина ... Още от самото начало все това си говорим в къщи, че има нейния тембър и звучене Wink Направо ме размаза тази вечер Grinning

# 281
Аз ще се съглася този път с Ян Бибиян относно Невена. Макар че ми е любимка, не мога да отрека, че тури много извивки в песента. Накрая взе, че се окопити. Кремена пък адски фалшива, в общата песен така викаше. Илияна ми допадна. Харесва ми различното.

# 282
Аз не гледах всички. От това, което видях.. Теодор много ми хареса. Преслава беше мноого зле. Като болна. Никакво присъствие нямаше. А и гласът на вокалистката на Роксет е срязващ, а тя го изпя доста меко.
Чух и Невена. В началото не ми хареса. Гласът и беше твърде топъл и отвреме на време къдреше. А песента на Силин Дион е някак вледеняваща. Когато я слушам имам усещането, че съм там, при тях, във водата. Та в този смисъл не ми хареса. Обаче в момента, в който запя по-силната част на песента, стана много добре. Много ми хареса.
А Кремена не я чух. Яд ме е, че излезе Валентина. Според мен, тя е по-добрата. Пък и е по-голяма. Кремена има още мнооого време. Само на 15 е. Според мен няма да и се отрази добре на психиката цялата тази известност, както при нашата приятелка Бритни, дано греша.  Praynig
Иначе, когато стане на 18, на годините на Валентина, може би наистина ще стане по-добра.
А колкото до крясъците в "Коса". Отдавам го на това, че искаше да изпъкне възможно най-много. Но се получи нещо друго.

# 283
.

Илияна определено ми хареса. Каквото и да си говорим за външния й вид и изборът и на лесни лесни, ако някой сега каже, че няма глас и не може да пее, ще бъде пристрастен и крайно необективен.
Показа и глас и диапазон и контрол и тембър и каквото искате.
Да, не е на нивото на Невена, но е доста над нивото на Румен и Кремена и определено трябва да остане по-дълго от тях.

Peace
Напълно съм  съгласна с това мнение.Обаче според мен си е избрала такава песен за да не гласуват за нея хората.Сигурно страшно неудобно се чувства вече момичето.
А за външния вид,  ха-ха - елате да погледате американските идоли какви са......тези дето изглеждат добре обикновенно отпадат в началото. Гласът е важен, а Илияна е много добра певица.
Фаворити са ми Стефан и Теодор, а от жените може би Красимира и Невена.Кремена ме дразни.

# 284
Айде да не се изказвам и аз.Невена си ми хареса-низините и бяха трудни,ама като извие глас във високото и тръпки ме побиват.Освен това,забравих името на образа,дето преди няколко страници не бил съгласен с мен-не те карам да си съгласен-просто кипвам като ме цитира някой.И не съм казала че Красимира и Пламен не са добри-доста са добри и си имат визия хората.Освен това Невена не е пяла по заведения,информирала съм се,а Красимира е-даваха интервю с нея и Нели в един караоке бар как пее там.1-Невена;2-Красимира;3-Теодор;4-Стефан.Пламен ми е чак при Стефан.Дори бих била съгласна 1 и 2 да се разменят.Толкоз от мен Stop
КрИмена да изчезва-не мога да я трая вече тая цицорестата.Има визия момичето и само толкова-хайде в Пайнер-те там имат само визия.Без Преслава Laughing
Колкото до Илияна,изпя нещо доста по-различно наистина -чак ме изуми ShockedИ е класа над Румен и КрИмена,ама след тях и тя да си ходи-има още да се шлайфа,за да стигне върха.И никога не гледам визията на някой-чувствам чрез гласа и песента.Мога да кажа че от песните на Красимира и Невена тръпки ме побиха-буквално,ама е вярно че Красимира пее всичко с един такъв дебел носов глас-много е добра-ама ....де да знам,всички песни,всички стилове с тоя глас... Rolling EyesПреслава ми беше фалшива,колкото и Дони да я хвали-ама тоя ме ядосва-той ги гледа за убост мацките-Нети да го изхвърли на балкона да спи #Cussing out
Някой ще ми каже ли защо Невена и Илияна бяха на горещите столове преди?Не съм го гледала като са изгонили Валентина.Гледам го сега в сайта,но не разбирам....няма говор.

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 08:50 от афродита

Общи условия

Активация на акаунт