Music idol - тема 6

• 13 523
  • 430
  •   1
Отговори
# 285
Хайде пак да изкоментирам Илияна и по-точно песента й-какво значи, че не била подходяща?! Песента си носи доста силен емоционален заряд, който Илияна успя много точно да предаде и подобно изказване ми звучи, меко казано, несериозно  Stop
За сведение-аз пък песента на Селин Дион едва я дишам,толкова ми е блудкава  Sick,че я изслушах само заради Невена  Crossing Arms
Ама стига толкова. Мир! Wink
Исках друго да питам-някой знае ли дали ще повтарят концерта и по коя ТВ? Май преди имаше повторение по GTV, но не съм сигурна  Thinking

# 286
Песента си е блудкава-аз съм гледала филма 10 пъти вече и ми иде да крещя ако го гледам още 1 път-ама ние слушаме Мюзик Айдъл не заради блудкави песни,а заради начина по който са изпълнени-аз мога да ти изредя много такива за мен лично блудкави дето ги изслушах до сега.Момичето си избрало нея-това че вече е блудкава на зрителя,няма значение в случая,тя я пее сега.
Песента на Илияна беше интересна,добре изпълнена-само това.

# 287
КрИмена да изчезва-не мога да я трая вече тая цицорестата.Има визия момичето и само толкова-хайде в Пайнер-те там имат само визия.Без Преслава Laughing
Ако визията е дебел корем и задник,има я в излишък.Любимка ми е,но снощи никак не пя добре,а който я беше обличал направо се е изгаврил с нея.Да беше ги покрил тези свински бутове и паласки поне с една туника!Дано има късмет да продължи нататък.Не ми харесаха и Румен и Преслава,пяха разсеяно,автоматично,като папагали.Останалите дадоха много от себе си и те направиха всъщност концерта,след този слаб старт.

# 288
Хайде пак да изкоментирам Илияна и по-точно песента й-какво значи, че не била подходяща?! Песента си носи доста силен емоционален заряд, който Илияна успя много точно да предаде и подобно изказване ми звучи, меко казано, несериозно  Stop
За сведение-аз пък песента на Селин Дион едва я дишам,толкова ми е блудкава  Sick,че я изслушах само заради Невена  Crossing Arms
Ама стига толкова. Мир! Wink
Исках друго да питам-някой знае ли дали ще повтарят концерта и по коя ТВ? Май преди имаше повторение по GTV, но не съм сигурна  Thinking
nettera.tv Предвид часовта разлика, сега го гледам Wink
Илияна беше доста добре, Пламен за мое учудване-СУПЕР, Кремена ooooh!

# 289
Ами красива е-дебелините може да ги свали ако поиска WinkАма само толкова.Гласа ще го ошлайфа след години чак.Глория и ДесиСлава много ли слабички бяха като почнаха?

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 09:04 от афродита

# 290
Оххх...не става дума за Невена-тя ми е фаворитка,заедно с Теодор, друга ми беше мисълта.
Както и да е-който разбрал, разбрал  Hug

# 291
Може и да е блудкава песента,която Невена изпя, но я изпя страхотно!Просто изтръпнах!Наистина Силен Дион има по-различен глас, но с топлия тембър на Невена се получи още по-красиво.
Определено моите любимци вече са двама - Стефан и Невена!Защото са най-добрите,най-скромните и въобще най!!!.Но това си е мое мнение.
От останалите:
Илияна - нито една песен,която е пяла до сега не ми допадна!Може добре да е изпълнена, но не ми въздейства по никакъв начин.
Кремена - доста самовлюбена отсега.Много бърза и пее припряно без чувство.
Румен - без коментар
Пламен - хубав тембър, естествен
Теодор - добре си пее,даже професионално, но гласът му не ми допада
Красимира - не харесвам грубия стил на пеене,иначе пее страхотно
Преслава - става за Пайнер
Това е според мен!

# 292
Концертът го повтарят по Фокс във вторник и сряда (или сряда и четвъртък) - абе трябва да се види програмата, но със сигурност има повторение.

# 293
А за външния вид,  ха-ха - елате да погледате американските идоли какви са......тези дето изглеждат добре обикновенно отпадат в началото. Гласът е важен
Отдавна си мислех да покажа аз американките...
Ето ги тук 12 финалистки от последния сезон

А те това са останалите вече само три фаворитки

# 294
Теодор все повече ми харесва нещо Flutter Flutter

# 295
  • София
 За мое съжаление Кремена наистина се представи най-зле и сигурно ще отпадне. Мисля, че наистина е малка и й трябва повече зрелост в поведението и изпълнението. Има страхотен глас и сигурно ще го разработи. Аз лично най-добре я виждам като оперна певица - сила, глас, визия.
 Илияна ми харесва много, въпреки, че като визия не я виждам като музикален идол.
 Преслава не ми харесва - все ми се струва, че се напъва да изкара глас и аха да й свърши въздухът. А иначе все я хвари журито, ама то щото аз не разбирам сигурно...
 Теодор не ми харесва - не обичам такива мъжки гласове, иначе се справя добре.
  Стефан е страхотен да го слушаш, но не да го гледаш - много дървен на сцената.
   Румен и Красимира не ми харесват като визия, въпреки че пяха добре.
  Невена също много я хвалят, но не ми харесват извивките(от народното пеене), които прозират малко или много във всяко нейно изпълнение.

Абе Пламен е моят човек Laughing

# 296
а Красимира е-даваха интервю с нея и Нели в един караоке бар как пее там.
Афродите, сори че те цитирам. Да не подпалиш пак?
Ама нали не мислиш, че в този Караоке бар пее само Красимира?
Не я знам половин година къде ходи и бачка, но в бара, мисля си, всеки пее за кеф.

# 297
  • София
Невена просто ми спря дъха снощи, страхотна е!!! Толкова е...красива, нежна, с излъчване, пее невероятно...абе от жените, на които Господ е давал, давал, та чак се забравил. Дано да има късмет момичето, защото заслужава!
Другият ми фаворит е Теодор, но според мен снощи направи грешка, че пусна Борис да влезне в песента вместо него. Беше замислено като ефект, но се получи по-скоро дефект, защото след Борис, Теодор вече не звучеше чак толкова добре Laughing
Кремена много се изложи. Симпатяга е донякъде, но се представя все по-зле.
Другият голям фалшификатор е Румен. Просто не знам какво още прави там това момче Shocked
Илиана за мое учудване всеки път пее все по-хубаво. Но няма визия момичето и т'ва е...

Като цяло се изкефих на концерта. Това е най-успешният формат от разните риалити ала-бала за последните години. Не съм следила нито ББ, нито Сървайвър, нито другото музикално по Нова... Това не го изпускам!

# 298
  • Сливен
  Невена също много я хвалят, но не ми харесват извивките(от народното пеене), които прозират малко или много във всяко нейно изпълнение.

smile3501
Брееей, май не само аз съм ги усетила.
Така де - почнах да се съмнявам в слуха си вече Wink
И песента на Селин Дион снощи я украси със "специфичното си вибрато"

# 299
И песента на Селин Дион снощи я украси със "специфичното си вибрато"
Еми и аз писах по- горе същото, пропуснала си ме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт