Music idol - тема 6

• 13 518
  • 430
  •   1
Отговори
# 315
Това е колективната песен. Много ме дразни лигавото изпълнение на Теодор. Стефан и Пламен бяха перфектни и стегнато изпяха текста, докато Теодор нещо изтъняваше.

Дайте линк към оригиналната песен за да ги сравним.

http://www.vbox7.com/play:c07e08d0

Ето оригинала - Hair - Flesh Failures (Let the Sunshine in) (1979) , за сравнение и спешъл поздрав към всички фенове!

А за следващия концерт аз мисля, че само Пламен и Стефан биха се справили с песен на Дони.

# 316
  • Сливен
Какво ти е тъпо в определението неграмотна простотия  Хем неграмотно, хем просташко, коя от двете думи не разбираш?

Аз може и да влезя в аналите на форума, но не разбрах със какво точно ти обогатих речника-смъртозапна глупост  -което ще рече...
Изключително оригинален отговор Simple Smile
Би ли ми обяснила смисловото значение на тази комбинация - благодаря предварително Wink
После може да ме светнеш за съществуващи понятия като грамотна простотия, неграмотна интелигентност и грамотна интелигентност
Ще ми е много интересно, защото тълкуването на тези словосъчетания би било достойно за дебрите на философската наука.

P.S. (бел. автора)Смъртозапна глупост - това е таква глупост, която като прочетеш или чуеш те кара в първия момент внезапно да загубиш ума и дума  Shocked, а във втория да избухнеш в смях до сълзи  Joy

Цитат на: афродита
Ян Бибиянчо,като палиш толкова,аз нещо недоразбрах кой ти е фаворита?Щото само разбрах че плюеш против Невена-ама за кой си-не разбрах-щото твоята отпадна.Сега?Ако си за КрИмена-да знаеш че скоро ще си тръгне.
Такова пренебрежение към моя десертационен труд на тема снощния концерт

Те са Simple Smile

# 317
Бях решила да не гледам предаването докато Илияна е там,но тъй като съм голям киноман,снощната задача възбуди любопитството ми.Моите фаворити Невена,Пламен и Стефан се справиха страхотно.Много се радвам за това.Илияна отново ще оттърве кожата заради песента,която беше избрала.Тая песен просто ме къса сърцето винаги,когато я чуя и макар,че си я имам на компютъра у дома,никога не ми омръзва.За Илияна мога само да кажа,че е добър стратег в избора на песни и вече е крайно време да си ходи удома.

# 318
  • Сливен
Всъщност, сега като зачетох в постингите ми стана много интересно, защо всъщност някой трябва да може да пее всички стилове за да е успешен певец? Ами нали точно в индивидуалността в края на краищата се крие онази магия на успеха.

# 319
Да,това е вярно.Обаче такъв е формата.Това с поп-фолка беше много тъпо.

# 320
...
Какво ти е тъпо в определението неграмотна простотия-хем неграмотно, хем просташко, коя от двете думи не разбираш?
...

Изключително оригинален отговор Simple Smile
Благодаря  bowuu

Би ли ми обяснила смисловото значение на тази комбинация - благодаря предварително Wink
Обяснила съм я вече един път(с болднатите букви), няма да се повтарям.

После може да ме светнеш за съществуващи понятия като грамотна простотия, неграмотна интелигентност и грамотна интелигентност
Ще ми е много интересно, защото тълкуването на тези словосъчетания би било достойно за дебрите на философската наука.
Нито едно от тези изброени словосъчетания не съм употребила никъде. Обясни си ги сама за себе си, вярвам че ще се справиш.

P.S. (бел. автора)Смъртозапна глупост - това е таква глупост, която като прочетеш или чуеш те кара в първия момент внезапно да загубиш ума и дума  Shocked, а във втория да избухнеш в смях до сълзи  Joy
Тълкуването на това словосъчетание влезе достойно в дебрите на философската наука.

# 321
eeeh много ми е сладка Невена, много хубаво пее,според моето скромно мнение и има много хъбаво излъчване Heart Eyes

Най-анти от жените сами Кремена и Красимира - ужасни
от мъжете Теодорчо е просто уникален - психопат обаче, не и певец Mr. Green

# 322
  • Сливен
  bouquet
Аз съм зашеметена  Laughing Laughing
признавам се за победена - ентелигентността победи
 Peace

# 323
  bouquet
Аз съм зашеметена  Laughing Laughing
признавам се за победена - ентелигентността победи
Peace

Хайде мир  bouquet

Черпя с една биричка

И малко мезенце

# 324
Какво искаш да кажеш с това?! #Crazy

# 325
Слушах и авторската песен на Невена. Много хубаво пее наистина. Само че ми се струва, че ще направи шеметна чалга кариера, за съжаление...

# 326
Какво искаш да кажеш с това?! #Crazy

Mr. Green ами много смешно се кокори - мяза ми на шизофреник Crazy
и не ми харесва как пее....мое си мнение

# 327
Според мен най-добрият е Теодор,той пее свободно без да се напряга много е уверен в себе си. След него харесвам Невена и трета Красимира.   Heart Eyes

# 328
  Не искам да се чувстват засегнати феновете на Теодор,но и на мен ми е смешен този човек.Не пее лошо,но като го видя,не мога да не се разсмея.А гласът му звучи прекалено тънко,някак си женствено даже.
  Иначе,наистина гледа да изпипва песните си от всички страни(динамики,нюанси,емоция......)

# 329
На негово място трябваше да е Ники Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт